Evet özellik ya da yazın benim vazgeçilmezim kesinlikle terlikler oluyor terlikleri gerçekten çok seviyorum çok da kullanıyorum yazın ayakkabı giydiğimi pek bilmem hep genelde terlik
tek çeşit terlik vardır o da plastiktir. saçma sapan modern çağın uydurması terliklere karşıyım ben doğal bir insanım zaten o yüzden plastik terlik kullanıyorum plastikler doğada daha kolay çözüldüğü için eskiden kullandığım tahta terlikleri bıraktım.
tahta terliklerim annemden kalmıştı ama annemde nefret ettiğim için tahta terliklerimi yakıp ateşinde çay demledim.
Kadınlar da topuklu ayakkabı daha sexsapel duruyor. Ama ayak sağlığı açısından ileride sorunlar yaşanabilir. Ancak topuklu kadında apayrı bir haz ve hava katıyor. 👠
Ayaklarim cok guzeldi. Sirf boyle terlik giydim diye ayagimda morluk falan olustu, uzun sureli iyi degil. Ayaginizi seviyorsaniz rahat ayakkabi giyin. Ayrica hep topuklu ayakkabi giyen kadinlarin ayagi baya deforme oluyor.
Nayır... Nayır... No'lamaz!!! Naman Yarabbi!!! Ben... Ben... Bu terlikleri giymem, giyemem... Çok çirkin... Üstelik de konforsuz!!! Dadııı! Dadı! Derhal şu terlikleri kaldırsınlar!!! 😂