ben ilk defa yaptıracağım kol sırt vs. pek hoşuma gitmiyor açıkçası boyun hep daha çok ilgimi çekiyor ileri de belki başka yerlere yaptırabilirim ama şu an boyun bölgesini düşünüyorum sadece
27 yaşına kadar 38 kilo olup daha yeni 45 kiloya gelmiş biri olarak inanılmaz duygulandım buna. Seni o kadar iyi anlıyorum ki o yeniden doğmuşsun hissini. Fiziğin gerçekten harika olmuş, bence dövme yaptırma. Böyle çok daha çekicisin👍
Çok teşekkür ederim çeken bilir derlerya aynı o misali ben 1.86 boyla 58 kiloydum boyum kısa olup kilom az olsa yinede siritmazdi ama işte boy uzun kilo çok düşük ne giydigim yakışırdı ne bişey en kötüsü dışardaki insanların psikolojini bozmalari daha beter her gelen az yemek ye falan sana eski halimi atsam gulersin resmen tekrardan teşekkür ederim sende baya zayifmissin ya 👋👋
Bak inan laf olsun diye demiyorum ama cidden dışarıdaki insanların yaptıgı baskıyı, psikolojik olarak yıpranmanı, senden kucuk cocukların senden büyük gözükmesi vs. o kadar yıpratıcı oluyo ki. Bana da hep çocuk gibi duruyosun, kadınsı durman için biraz kilo alman lazım diyolar. O kadar zor bi psikoloji ki bu. Sanki biz elimizde olsa kilo almayı bilmiyoruz. Mesela ben midemden rahatsız olduğumu ögrendim sonra uygun sekilde beslenince biraz biraz kilo almaya basladim ama elalem hep bi laf söyluyo işte. Gerçekten çeken bilir bunu dediğin gibi