Arkadaşım Kayseri'de oturuyor. Tesadüf bizdeydi, senin için hemen ona sordum. Gittiği birçok kuaför varmış, bazılarından memnun kalmış bazılarından kalmamış. Özellikle saç kesiminde, kaş ve makyajda iyi olan kayseri bayan kuaförlerini söyledi.
Kayseri'deki en iyi kuaförler hangileri?
1. Kamuflaj Bayan Kuaförü
Kamuflaj bayan kuaförü kocasinan tarafında kalıyormuş. Fiyatları da gayet makulmuş, zaten aldığın sonuç verdiğin paraya değecektir. Kayseri bayan kuaförü sıralamasında ilk sırayı hak ediyor açıkçası.
2. Majory Bayan Kuaförü
Yine Kocasinan tarafında kalan bir kuaför. Özellikle saç kestirmek için gidenler çok memnun kaldıklarını söylüyorlarmış. Denemekte fayda var :)
3. Ten Bayan Kuaförü
Ten kuaför Talas bölgesinde yer alıyor. Arkadaşım daha önce de orada oturuyordu. Bu kuaförde de saçlarını boyatmış, kestirmiş çok memnun kalmış. Özellikle çalışanların çok ilgili olduğunu söylüyor.
Kuaför seçerken nelere dikkat etmeli?
1. Bulunduğu yer
Kuaför seçerken
Kuaförün bulunduğu yerin bize yakın olması çok büyük rahatlık sağlıyor. Özel bir buluşma acil işler için kolaylıkla kuaförümüze ulaşabiliyoruz. Tabii ki her zaman yakınlarımızdaki kuaförlerden memnun kalamayabiliriz.
2. Fiyatlar
Kuaför seçimi
Kuaför seçerken en önemli unsurlardan bir tanesi de fiyatlarıdır. Bütçe dostu olan kuaförleri tercih ederek kendimizi zora sokmamış oluruz.
3. Müşteri memnuniyeti
En iyi kuaförü bulma yöntemleri
Gitmek istediğiniz kuaförü internet üzerinden araştırıp, müşterilerin yorumlarına göz gezdirebilirsiniz. Böylelikle kafanızda bir profil oluşur ve müşteri memnuniyetine göre karar verirsiniz.
4. Temiz olması
En iyi kuaför
Aslan yattığı yerden belli olur sözünü boşuna söylememişler :) Kuaför seçerken en önemli unsurlardan biri de kuaför salonunun temiz olmasıdır. Özellikle makyaj malzemelerini birçok kişiye kullanıyorlar ve bulaşıcı hastalıklardan korunmak zor hale geliyor. Hijyenik bir kuaför bulmamız şart
Raddison blu daki kuaförü kesinlikle tavsiye ederim, kaşkonusunda hiç kimseye güvenemem ama kesinlikle sadece oraya giderim. Fiyatları sıradan kuaförlere göre biraz fazla mesela kaşı 15 tl ye alıyorlar ama hakkını çok güzel şekilde veriyorlar, aynı şekilde saçta da muhteşemler normal fön heryerde çekilebilir o kadar çok para vermenin alemi yok ama özel günlerde düğün kına mezuniyet vb. Günlerde kendinizi saç makyaj kaş için güvenle teslim edebileceğiniz bir yer, ürünleri kaliteli çalışanları eğitimli ve hala kendilerini geliştiriyorlar seminer vb. Şeylere katılarak, kesinlikle tavsiye ediyorum, aynı şekilde lazer, ağda cilt bakımı içinde harika bir yer
Vallah gecen sacimi ildemde bir kuaförde yaptirdim, cok pisman oldum. Hele makyajimi nasil yaptilar bir görseydin.. bide üstelik abiyeme fondeten döktüler. Sen olda sinirlenme?
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sence en iyi neresi canim? Seni anliyorum gecen bende su dalgasi istiyorum dedim sacimi full masa yapti kabarik oldu oyle gezdim
Valla bayan olsaydm o işlerden analrdım yardımcı olurdum gerçkten, ama yapılmş bir saç ya da kaş görmeden karar verme söylenenlere bence. Etrafndaki arkadşlarnda gör öyle git derim. Çünki herkesn göz ve zevk anlayışı farklıdr biliyosun. İnş. iyi bir kuaföre denk gelirsn. Bu arada sen Kayserilimisn yoksa orda okuyo falanmısın?
Çok güzelmiş ya, tekrar tebrik ederm :) Peki ev ya da yurt ayrladnmı, eğr yardım faln istersen yazabilirsn, elimden geldiğnce yardmcı olmaya çalışırm. Bu sorunda yardmcı olamadım ama k. bakma :( Sorucakalrn faln varsa sorabilirsin.
Rica ederim ne demek avukat hanım :) Hayırlısı olur inş. ya, ev düşünmüyon galiba, daha yeni olduğn için arkadşn faln olmaynca ev zor olur bence, yinede sen bilirsn.
Hmm yaknmış ya, o zamn p. tesi kayseridesn demekki :) daha önce hiç gelmedin galiba Kayseriye? Kayıt yaptırp gitceksn galiba? Bu arada senn memlekt neresı?
Yok o iki hafta öncekinden hariç demiştm :) Kayseriye ilk gelişn demkki. Umarım zor olmaz senn için, hani İst. ve Kayseri arasndaki farklılık için diyorm. Bu arada özeli açsam yazarmısn ordan?
SALON RUJ KAYSERİ ASLA ASLA ASLA GİTMEYİN PARA her şey DEMEK DEĞİL Öncelikle hijyen sıfır. Bir tarağı günde 20 kişinin saçına vuruyorlar tamam her müşteri için ayrı tarak demiyorum ama ikinci birine geçerken en azından bir bakılır. Sonra havlular hepsi leş gibi saç yıkama su inanılmaz soğuk kullanıyorlar. Neymiş açıcıdan dolayı hikaye...
Elemanlar çok donuk bir tebessüm yok işi sadece ticarete dökmüşler boya konusunda idare eder durumdalar yani çok abartılacak bir şeyi yok küçük mahalle arası kuaförler bile çok daha güzel iş çıkarırlar diye düşünüyorum. Bir daha asla gitmeyeceğim bir yer oldu. Her şey para demek değil
Valla 2 yıldır çağrı ya gidiyorum kime tavsiye ettiysem memnun kalıp devam ettiler kafasına göre kaş almıyo altın oran ile kaş alımı yapıyor kalınlaştırıyor eşitliyor hiç zaman kaybetmeden tereddüt etmeden güvenle gidiceginiz tek yer ben ve çevrem yıllardır gitmediğimiz yer kalmadı şiddetle tavsiye edilir 😊 emegin ve samimiyetin için teşekkürler çağrı daşcıoğlu 👏
Kayseri de kaş ve manikür için gitmediğim yer kalmadı kaşlarım oyuldu inceldi kavislende ve kanlı manikürden bıkmıştım tavsiyeler üzerine çağrı daşcıoğluna gittim efsane ölçümlü kaş alımı yapıyo manikürü mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum şiddetle gitmenizi öneririm resmen mikrobileydng etkisi yarattı kaşımda ☺️
Kayserinin en iyi şahaser yaratan kuaförü esmeray en berbatı tahir yavuz saçımı mahvettiler evime yakın olduğu için tercih etmiştim ama bir daha asla 😬vasat ötesi vasat... Araştırın kendizi emanet etmeden ben çevremdeki herkesi uyarıyorum sizlerede söylemek istedim 😍😍
Esmeray Güzellik Merkezi var gerçekten orada ki kişiler ellerinden geleni yapıp en iyi sonuca ulaşıyorlar... Hem kendileri ile hemde tasarımları ile gerçekten süper ötesiler adresi de +Alpaslan Mahallesi Emel Sokak" Eski Ananın Yeri Arkası yani Alpaslan Retro arkası Kıpkırmızı kafesinin yanı...
Manikür için kuaför arayışındaydım Selin ciğerci beautye şans eseri gittim ve rüya hanım benimle çok güzel ilgilendi ve tırnaklarımı harika yaptı (abartısız)
Benim bildiğim kadarıyla karım bacım ve annem şhow kuaför halil e gidiyorlar biraz tuzlu ama olucak o kadar kesimleri ve röfleleri çok güzel oluyor tesviye ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Almerin oralarda var isiltili yerler ama bayanlar ne diyor bilemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gökkent te var müthiş hira markeketin tam yanında herkes orada yani 15 TL saç kaş ağda yapıyor hepsini ve süper yapıyor kardeş öneririm
anakalp hastahanesi var hastane caddesinde sorarsan gösterirler.. orda güzel saç kesiyorlar kaşımı hiç aldırmadım. ama kayseriparkın oralarda çok güzel kuaförler var onlardan araştır bence..
En İyi Cevaplar