Bir defa hanim hanimcik olucaksin, oyle pistte gobek atarim, etegi havalandiririm modunda olmucaksin, onune bakicak magrur bir durus sergileyeceksin, anacazinin her lafina girmeyecek, ne derse onu yapacaksin, himmetler salih geldiginde anandan izin alip seni dansa kaldiracak orda oglani bir boy goreceksin, sonra "anaa anaaa bu oglan kimilerden deyip, kismetime gel bana gel bana diyeceksin, kismetin hayirli olsun... Ee kiyafeti anlatmaya gerek yok.. kalcayi on planda tutan, gobegi iceri ceken goguslere ben burdayim dedirten bacaklardan kapali yirtmactan acik omuzlardan tutturmali, bisiy olcek oleee, kismet bu boru degil...
Bunun için aşırır derece makyaj yapmak gerekiyor. Öyle bir makyaj yapar ki gündüz feneri gibi ortalıkta dolaşır. Bir sürekli salondan girer çıkar ve hep ayakta olur. Kendini göstermek ve beğendirmek için.
Biraz hanim, biraz dekolteli, citi piti, hafif parlayan makyaj, saclar guzelce yapilmis, ince topuklu ayakkabi Dekolteyi ayarladigin zmn birak erkegi annesi bile pesine dusuyor 😅
Kesinlikle kırmızı olmazdı bu, çok banel duruyor artık kırmızı giymeyeni vuruyorlar mı yahu? Daha asil ve havalı görünen tarzda bir elbise tercihim olurdu, kolları tüllü yarasa kollu, eteği daha salaş duran, rengi lila veya bebe mavisi olabilirdi.