Moda & Stil Nasıl olmuş kombinim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sevgilimden ayrıldım alışverişe geldim ama koton da hiçbir şey yok Güncellemeler1 yıl Türk erkekleri beni hep üzüyo yabancı zenci sevgili yapıcam Güncellemeler1 yıl Zenci erkek nereden bulabilirim ya çok istiyorum çok tatlı geliyorlar yemin ederim 😅😅 Nasıl olmuş kombinim? Görüş Yaz 69 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 93% 1 yıl Çok göz alıcı kırmızının cazibesi senin güzelliğin ile birleşince göz kamaştırıcı bir şey olmuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Hans_ Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 300 görüş paylaştı. Koton da yeni sevgilimi arıyordun, onu mu bulamadın :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 yıl Evet bir tane yakışıklı vardı Yorumla _Hans_ 1 yıl Biraz daha dolaş sen oralarda vardır daha ;) Yorumla Soran 1 yıl Zenci istiyorum Yorumla _Hans_ 1 yıl Hımmm fantezi mevzuları heralde :D büyük istiyorum artık diyorsun Yorumla
LimOncuuu Takip Et Yoda Yaş: 41 , eig 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 313 görüş paylaştı. evet haklısın kotonda uzun zamandır düzgün birşeyler yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 7 yorumu gör Soran 1 yıl Aynen Yorumla LimOncuuu 1 yıl Zenci erkek arıyorsan iş arkadaşım var tanıştırabilirim çikolatayı :D Yorumla Soran 1 yıl Yemin et Yorumla LimOncuuu 1 yıl yeminlik bi durum yokki, iş arkadaşım diyorum. hatta birlikte 2 sene önce Fransaya gittik Parise :D Yorumla LimOncuuu 1 yıl Ama sana piyango, sizi yalnız bırakmam , iki erkekle başa çıkabilirmisin? Yorumla Soran 1 yıl Ben zenci ile evlenmek istiyorum fotosu varsa atarmısın ona göre senle iletişime geçeyim Yorumla LimOncuuu 1 yıl aha delimisin ne evlenmesi , olmaz öyle şey. ben burda iki erkek diyorum sen evlenmek diyorsun. Yorumla
bayram_040 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl sen galiba vermeye gidiyorsun ama seksi bir kadına seksi elbiseler yakışır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 yıl Zenci erkek seviyorum Yorumla bayram_040 1 yıl zencilerin şeyi büyük olur diyorlar dikkat et Yorumla
uygunomer27 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 98% 1 yıl Kombin güzelmiş beğendim... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 95% 1 yıl Sevgilin kendini siyahi yapmaya başlar ağa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 1 yıl Sevgilim yok😪 Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ 1 yıl Eski sevgilin bu yazdıklarını duyunca dedim Yorumla Soran 1 yıl Kavgalı ayrıldık onu boşver siyahi erkek nereden bulucam ben :( Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ 1 yıl Ne anlatıyorsun reis sen Yorumla Bullent33344 1 yıl Neden sıyah senin amacın ne Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 94% 1 yıl Niye ayrıldığı belli hayırlı olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 84 , eig 98% 1 yıl etek boyun çok uzun beğenmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 yıl Tipini merak ediyorum senin Yorumla Jokeface_ 1 yıl Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eig 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b görüş paylaştı. hiç giymeseydin bu ne 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 99% 1 yıl Optimum da bişi yok boşuna gitmişsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 yıl Evet ya boş Yorumla
mi_lightning Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 91% 1 yıl Boy aynası varmış ya, onu alabilirsin :D :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FerhatKH Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 1 yıl Muhteşem ötesisin fizik ve renk uyumu budur iste Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 yıl Teşekkürler aşk Yorumla
Serebral Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 98% 1 yıl Hangi avm geliyorum djdj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 10 yorumu gör Soran 1 yıl Optimum avm Ankara Yorumla Serebral 1 yıl Tüh be Ankarada değilim Yorumla Soran 1 yıl Neredesin Yorumla Serebral 1 yıl İzmir Yorumla Soran 1 yıl İzmir optimuma gitmiştim geçen hafta Yorumla Serebral 1 yıl Ben de giderim oraya arada Esbaşa Yorumla Soran 1 yıl Ben İzmir 'de yaşıyorum buraya kafa dağıtmak için geldim Yorumla Serebral 1 yıl Aa cidden mi iyi yapmışsın. 1 ay sonra geliyorum ben de İzmire Yorumla Soran 1 yıl Sen neredesin şu an Yorumla Serebral 1 yıl Trabzon niye ki 😅 Yorumla
Bullent33344 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Sana serefsızı denk gelmiş ben im sucum ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 755 görüş paylaştı. terapi niyetine mi bu alışveriş? :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Zenci anca doyurur abla. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 yıl Zenci bulamıyorum Yorumla
güneyjdm Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Yap yap en iyisini bul Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 yıl Zenci istiyorum Yorumla güneyjdm 1 yıl Ciddi değilsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben seni her gün mutlu ederim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bu resimdekinin sahibi yoksa talibim :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 1 yıl Zenci istiyorum 🤷🏻♀️ Yorumla Görüş sahibi 1 yıl zenciyi unuttururum. Yorumla Görüş sahibi 1 yıl zenci bulman zman alır gel 3e 1k yapalım sana :D Yorumla Soran 1 yıl Zenci istiyorum bulucam arayıp Yorumla Görüş sahibi 1 yıl tamam gel işimizi çözelim sonra beraber ararız :D Yorumla
delicius Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl güzel kasa allah sahibine bağışlasın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 yıl Zenci biri istiyorum Yorumla delicius 1 yıl napim ablacım zenci mi oluyim bu yaştan sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
57Görüş
Çok göz alıcı kırmızının cazibesi senin güzelliğin ile birleşince göz kamaştırıcı bir şey olmuş
Koton da yeni sevgilimi arıyordun, onu mu bulamadın :D
Evet bir tane yakışıklı vardı
Biraz daha dolaş sen oralarda vardır daha ;)
Zenci istiyorum
Hımmm fantezi mevzuları heralde :D büyük istiyorum artık diyorsun
evet haklısın kotonda uzun zamandır düzgün birşeyler yok.
Aynen
Zenci erkek arıyorsan iş arkadaşım var tanıştırabilirim çikolatayı :D
Yemin et
yeminlik bi durum yokki, iş arkadaşım diyorum. hatta birlikte 2 sene önce Fransaya gittik Parise :D
Ama sana piyango, sizi yalnız bırakmam , iki erkekle başa çıkabilirmisin?
Ben zenci ile evlenmek istiyorum fotosu varsa atarmısın ona göre senle iletişime geçeyim
aha delimisin ne evlenmesi , olmaz öyle şey. ben burda iki erkek diyorum sen evlenmek diyorsun.
sen galiba vermeye gidiyorsun ama seksi bir kadına seksi elbiseler yakışır
Zenci erkek seviyorum
zencilerin şeyi büyük olur diyorlar dikkat et
Kombin güzelmiş beğendim...
Sevgilin kendini siyahi yapmaya başlar ağa
Sevgilim yok😪
Eski sevgilin bu yazdıklarını duyunca dedim
Kavgalı ayrıldık onu boşver siyahi erkek nereden bulucam ben :(
Ne anlatıyorsun reis sen
Neden sıyah senin amacın ne
Niye ayrıldığı belli hayırlı olsun
etek boyun çok uzun beğenmedim