Moda & Stil Nasıl olmuş kombinim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Sevgilimden ayrıldım alışverişe geldim ama koton da hiçbir şey yok Güncellemeler+1 yıl Türk erkekleri beni hep üzüyo yabancı zenci sevgili yapıcam Güncellemeler+1 yıl Zenci erkek nereden bulabilirim ya çok istiyorum çok tatlı geliyorlar yemin ederim 😅😅 Nasıl olmuş kombinim? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl evet haklısın kotonda uzun zamandır düzgün birşeyler yok. 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla LimOncuuu +1 yıl Zenci erkek arıyorsan iş arkadaşım var tanıştırabilirim çikolatayı :D Yorumla Soran +1 yıl Yemin et Yorumla LimOncuuu +1 yıl yeminlik bi durum yokki, iş arkadaşım diyorum. hatta birlikte 2 sene önce Fransaya gittik Parise :D Yorumla LimOncuuu +1 yıl Ama sana piyango, sizi yalnız bırakmam , iki erkekle başa çıkabilirmisin? Yorumla Soran +1 yıl Ben zenci ile evlenmek istiyorum fotosu varsa atarmısın ona göre senle iletişime geçeyim Yorumla LimOncuuu +1 yıl aha delimisin ne evlenmesi , olmaz öyle şey. ben burda iki erkek diyorum sen evlenmek diyorsun. Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Koton da yeni sevgilimi arıyordun, onu mu bulamadın :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet bir tane yakışıklı vardı Yorumla _Hans_ +1 yıl Biraz daha dolaş sen oralarda vardır daha ;) Yorumla Soran +1 yıl Zenci istiyorum Yorumla _Hans_ +1 yıl Hımmm fantezi mevzuları heralde :D büyük istiyorum artık diyorsun Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Çok göz alıcı kırmızının cazibesi senin güzelliğin ile birleşince göz kamaştırıcı bir şey olmuş 0 0 Yorumla
bayram_040 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl sen galiba vermeye gidiyorsun ama seksi bir kadına seksi elbiseler yakışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zenci erkek seviyorum Yorumla bayram_040 +1 yıl zencilerin şeyi büyük olur diyorlar dikkat et Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sevgilin kendini siyahi yapmaya başlar ağa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok😪 Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Eski sevgilin bu yazdıklarını duyunca dedim Yorumla Soran +1 yıl Kavgalı ayrıldık onu boşver siyahi erkek nereden bulucam ben :( Yorumla ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ +1 yıl Ne anlatıyorsun reis sen Yorumla Bullent33344 +1 yıl Neden sıyah senin amacın ne Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl etek boyun çok uzun beğenmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tipini merak ediyorum senin Yorumla Jokeface_ +1 yıl Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Optimum da bişi yok boşuna gitmişsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya boş Yorumla
Burbie Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Hayalimdeki kadın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂beybi Yorumla Burbie +1 yıl Birlikte kombin yapardık Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Muhteşem ötesisin fizik ve renk uyumu budur iste 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler aşk Yorumla
Serebral Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hangi avm geliyorum djdj 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Optimum avm Ankara Yorumla Serebral +1 yıl Tüh be Ankarada değilim Yorumla Soran +1 yıl Neredesin Yorumla Serebral +1 yıl İzmir Yorumla Soran +1 yıl İzmir optimuma gitmiştim geçen hafta Yorumla Serebral +1 yıl Ben de giderim oraya arada Esbaşa Yorumla Soran +1 yıl Ben İzmir 'de yaşıyorum buraya kafa dağıtmak için geldim Yorumla Serebral +1 yıl Aa cidden mi iyi yapmışsın. 1 ay sonra geliyorum ben de İzmire Yorumla Soran +1 yıl Sen neredesin şu an Yorumla Serebral +1 yıl Trabzon niye ki 😅 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Zenci anca doyurur abla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zenci bulamıyorum Yorumla
Bullent33344 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Sana serefsızı denk gelmiş ben im sucum ne 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. terapi niyetine mi bu alışveriş? :) 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Yap yap en iyisini bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zenci istiyorum Yorumla güneyjdm +1 yıl Ciddi değilsin Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Boy aynası varmış ya, onu alabilirsin :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu resimdekinin sahibi yoksa talibim :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zenci istiyorum 🤷🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zenciyi unuttururum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zenci bulman zman alır gel 3e 1k yapalım sana :D Yorumla Soran +1 yıl Zenci istiyorum bulucam arayıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam gel işimizi çözelim sonra beraber ararız :D Yorumla
delicius Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl güzel kasa allah sahibine bağışlasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zenci biri istiyorum Yorumla delicius +1 yıl napim ablacım zenci mi oluyim bu yaştan sonra Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. ortada kombin yok tek parça kıyafet var 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Napcan zenciyi ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk yaşıycaö Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Bırak sana kaç cm lzM Yorumla
Sffgdsffdssd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İyi yapmissin ayrilarak 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Zenci seviyorum zaten Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Ben de beyaz zenciyim sayilir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zenci olsaydın sevgilü olurdum cidden Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Siyaha boyayalim istersen 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣olmaz ırkını değiştir Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Nasil degistiriyoruz 😂😂 Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Ben bulgaristan gocmeniyim bu arada 😀 Yorumla Soran +1 yıl Zenci olsaydın bir dakika düşünmem neredeysen oraya bile gelirdim zenci erkek bulamıyorum ama Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Keske gelsen sen de beni cagirsan bi dakka dusunmem yanina gelirim 🤤 irkimi degistircem senin icin dbfjf Yorumla Soran +1 yıl Gel o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ama aldatmıycaksan yazayım Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Yok aldatmamm Yorumla Soran +1 yıl Siyaha boyuycan mı kendini numaramı yazayım ona göre Yorumla Sffgdsffdssd +1 yıl Hdhdhd semle denize gideriz zaten siyahlasirim ben Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. ytkta giyebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yatakta gecelik giyerim bu ne alaka? Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl bu sokak elbisesi değil fantezi elbisesi Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda bunla gezmem dışında sıkıntı yok Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl fantezde kullan. uçurursun. ne tarz fantezilere açıksın peki Yorumla
parasızlar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl çok fakirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereden anladın Yorumla parasızlar +1 yıl bacaklarını örtecek bir elbisen bile yok Yorumla
IoriiYagamii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl O kabinde seni... Üfd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kombinim güzel mi diye sordum Yorumla
BayHellams Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Nerde takiliyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Optimum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgili sonrası alışveriş çılgınlığı mı 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı gelme sebepleri seni bir iki dingilin üzmesi mi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demişsin ya Türk erkekleri beni üzüyor zencilere yönelicem diye 😂 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. İyi olmuş. 0 0 Yorumla
UfukKiraz_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Çok iyisisn ve de seksi. Hemen al 0 1 Yorumla UfukKiraz_36 +1 yıl Sevgilin salakmış bayağı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kasa saglam. Rahat rahat... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet soruyorım Cevap sahibi +1 yıl Benim umrumda mi😉😉 . beni ilgilendiren senin popo
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. dehşet-ül arz :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
evet haklısın kotonda uzun zamandır düzgün birşeyler yok.
Aynen
Zenci erkek arıyorsan iş arkadaşım var tanıştırabilirim çikolatayı :D
Yemin et
yeminlik bi durum yokki, iş arkadaşım diyorum. hatta birlikte 2 sene önce Fransaya gittik Parise :D
Ama sana piyango, sizi yalnız bırakmam , iki erkekle başa çıkabilirmisin?
Ben zenci ile evlenmek istiyorum fotosu varsa atarmısın ona göre senle iletişime geçeyim
aha delimisin ne evlenmesi , olmaz öyle şey. ben burda iki erkek diyorum sen evlenmek diyorsun.
Koton da yeni sevgilimi arıyordun, onu mu bulamadın :D
Evet bir tane yakışıklı vardı
Biraz daha dolaş sen oralarda vardır daha ;)
Zenci istiyorum
Hımmm fantezi mevzuları heralde :D büyük istiyorum artık diyorsun
Çok göz alıcı kırmızının cazibesi senin güzelliğin ile birleşince göz kamaştırıcı bir şey olmuş
sen galiba vermeye gidiyorsun ama seksi bir kadına seksi elbiseler yakışır
Zenci erkek seviyorum
zencilerin şeyi büyük olur diyorlar dikkat et
Sevgilin kendini siyahi yapmaya başlar ağa
Sevgilim yok😪
Eski sevgilin bu yazdıklarını duyunca dedim
Kavgalı ayrıldık onu boşver siyahi erkek nereden bulucam ben :(
Ne anlatıyorsun reis sen
Neden sıyah senin amacın ne
etek boyun çok uzun beğenmedim
Tipini merak ediyorum senin
Optimum da bişi yok boşuna gitmişsin
Evet ya boş
Hayalimdeki kadın
😂😂😂beybi
Birlikte kombin yapardık
Muhteşem ötesisin fizik ve renk uyumu budur iste
Teşekkürler aşk
Hangi avm geliyorum djdj
Optimum avm Ankara
Tüh be Ankarada değilim
Neredesin
İzmir
İzmir optimuma gitmiştim geçen hafta
Ben de giderim oraya arada Esbaşa
Ben İzmir 'de yaşıyorum buraya kafa dağıtmak için geldim
Aa cidden mi iyi yapmışsın. 1 ay sonra geliyorum ben de İzmire
Sen neredesin şu an
Trabzon niye ki 😅
Zenci anca doyurur abla.
Zenci bulamıyorum
Boşta olduğun belli zaten
Kombin güzelmiş beğendim...
Sana serefsızı denk gelmiş ben im sucum ne
Niye ayrıldığı belli hayırlı olsun
terapi niyetine mi bu alışveriş? :)
hiç giymeseydin bu ne 😀
Yap yap en iyisini bul
Zenci istiyorum
Ciddi değilsin
Boy aynası varmış ya, onu alabilirsin :D :D
bu resimdekinin sahibi yoksa talibim :D
Zenci istiyorum 🤷🏻♀️
zenciyi unuttururum.
zenci bulman zman alır gel 3e 1k yapalım sana :D
Zenci istiyorum bulucam arayıp
tamam gel işimizi çözelim sonra beraber ararız :D
güzel kasa allah sahibine bağışlasın
Zenci biri istiyorum
napim ablacım zenci mi oluyim bu yaştan sonra
ortada kombin yok tek parça kıyafet var
eskort sitesi oldu burası resmen
Ben seni her gün mutlu ederim
Ben beğendim bu kombini ama birde zara ya bak
Napcan zenciyi ya
Aşk yaşıycaö
Bırak sana kaç cm lzM
İyi yapmissin ayrilarak
Zenci seviyorum zaten
Ben de beyaz zenciyim sayilir 😂
Zenci olsaydın sevgilü olurdum cidden
Siyaha boyayalim istersen 😂
🤣🤣olmaz ırkını değiştir
Nasil degistiriyoruz 😂😂
Ben bulgaristan gocmeniyim bu arada 😀
Zenci olsaydın bir dakika düşünmem neredeysen oraya bile gelirdim zenci erkek bulamıyorum ama
Keske gelsen sen de beni cagirsan bi dakka dusunmem yanina gelirim 🤤 irkimi degistircem senin icin dbfjf
Gel o zaman
Ama aldatmıycaksan yazayım
Yok aldatmamm
Siyaha boyuycan mı kendini numaramı yazayım ona göre
Hdhdhd semle denize gideriz zaten siyahlasirim ben
ytkta giyebilirsin
Yatakta gecelik giyerim bu ne alaka?
bu sokak elbisesi değil fantezi elbisesi
Dışarıda bunla gezmem dışında sıkıntı yok
fantezde kullan. uçurursun. ne tarz fantezilere açıksın peki
çok fakirsin
Nereden anladın