Moda & Stil Sizce hangi elbiseyi seçmeliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımın düğünü var Eylül sonunda ve bu iki elbise arasında kararsız kaldım. Sizce 1 mı 2 mı? Boyum 160 kilom da 70 1. elbise 2. Elbise Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi elbiseyi seçmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 1 daha seksi 2 masal prensesi tadında Tarzına hangisi daha çok uyuyorsa onu seçBen olsam 1i seçerdim 0 0 Yorumla
Mormaskara Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Senin kilonda kadinlar 2 numarali elbiseyi secmeliler daha kapatiuor kiloyu 1 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İkisi de güzel ama 2. olan kumaş olarak daha kaliteli geldi bana 0 0 Yorumla
Tekemstf Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Çünkü boyuna göre kilo fazla muhtemelen göğüslerin büyüktür soldaki elbisede bunlar çok göze batar dans ederken vs sağdaki toparlayıcı gibi duruyor ha bide asıl sebeb sağdaki daha güzel 👍 0 0 Yorumla
defneenesburak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 2. yi seç çünkü boyuna göre kilon fazla, o yüzden 2. daha şık durur üstünde. 2 0 Yorumla
bernaa90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bence soldaki daha şık duruyor sağdaki biraz günlük gibi geldi 1 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. nasıl arada kaldın yaa 2... yani sağdaki.. çok net 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. 2. elbiseyi seç. Birincisi olmayabilir. 0 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Birinci elbise model olarak daha güzel. 0 0 Yorumla
Hiberdating Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tenin hangi tonlarda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla Hiberdating +1 yıl Memelin 80 civarındaysa 1. Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. İkisi de değil 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. 1 cisi güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 daha seksi 2 masal prensesi tadında
Tarzına hangisi daha çok uyuyorsa onu seç
Ben olsam 1i seçerdim
Senin kilonda kadinlar 2 numarali elbiseyi secmeliler daha kapatiuor kiloyu
İkisi de güzel ama 2. olan kumaş olarak daha kaliteli geldi bana
Çünkü boyuna göre kilo fazla muhtemelen göğüslerin büyüktür soldaki elbisede bunlar çok göze batar dans ederken vs sağdaki toparlayıcı gibi duruyor ha bide asıl sebeb sağdaki daha güzel 👍
2. yi seç çünkü boyuna göre kilon fazla, o yüzden 2. daha şık durur üstünde.
bence soldaki daha şık duruyor sağdaki biraz günlük gibi geldi
nasıl arada kaldın yaa 2... yani sağdaki.. çok net
2. elbiseyi seç. Birincisi olmayabilir.
Birinci elbise model olarak daha güzel.
Tenin hangi tonlarda
Beyaz
Memelin 80 civarındaysa 1.
Soldaki güzel
1. olan
İkisi de değil
İç camaşırdamı kırmızı olcak
İlki bende