Hocam burada yazanları takma kafana, hemen hemen hepsi maganda bunların... Ben de kısa boyluyum ama kız arkadaşlarım benden uzun oldular hep, kesinlikle de sorun olmuyor. Burada yazılanları görünce çok şaşırdım cidden.
İlişkilerde karşı tarafın birbirini çekici bulması esastır gerisi hikaye. Bunlar takmış yok topuklu ayakkabı yok bilmemne...
Burada yazanlar dışarıdan nasıl görüneceğine bakıyorlar, kendi ne istediklerine değil, karaktersizler de o yüzden. Başkaları için yaşayan, ona göre seçimlerini yapan insan karaktersizdir.
Düşünsene kız / erkek sevgilisini, dışarıdan nasıl görünür, insanlar ne düşünür diye hesaplayıp seçiyor, ne kadar iğrenç bir şey!
Bak dediğim gibi ben kısa boyluyum, ama benim kızlar benden hep uzun ve güzel oldular. Çünkü boy ve çecilik alakasız şeyler. Bunlar için sadece dışarıdan nasıl görüneceği önemli...
Sana tavsiyem, burada ki ne olduğu belirsiz tiplerin fikirlerine takılma, dışarı çık sosyal ol, kendin güvenli davran, spor yap, bakımlı ol, kitap oku, genel kültürün iyi olsun senden 20 cm uzun adama bakmayacak kız sana tapabilir.
Ayrıca boyun iyi bence, sorman bile hata :)83 Yorumla
Soran+1 yılBundan daha iyi bir cevap olamazdı. Bu sitedeki ender kişilerden birisi olduğun sadece şu cevabınla bile net.
- +1 yıl
Teşekkür ederim,
aslında normal biriyim ama bu siteye takılanlar nedense çok sorunlu ve kompkleksliler.
Boy olayı cidden çok gereksiz bir şey.
Ortaçağda yaşıyor olsaydık, etrafta ellerinde kılıçlarla, topuzlarla dev gibi şovalyeler geziyor olsaydı, erkekte boy çekicilik unsuru olabilirdi.
Ama 2014 yılındayız, bilim çağındayız. Kaba kuvvetin geçersiz olduğu bir çağdayız yani. Erkeklerde güç hala önemli ama şekil değiştirdi, kas gücünün yerini, beyin aldı.
Tipte önemli olablir, bunun için spor yaparsın, dengeli beslenirsin, kendine bakarsın, tipin de iyi olur.
Güzellik / yakışıklık tamamiyle uyumdur, orandır. Yani adam 1.90 diye yakışıklı denmez. ben ufacık bir şeyim, ama emin ol benim çevremde o kapı gibi adamlardan daha çok kız var. Çünkü boy sadece kemik yapısı. başka bir şey değil. :)
Soran+1 yılAynen :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbunların hepsi sıkıyor ben evde ölçülüyorum eczanedede 176 geliyorum dışarı çıkıyorum herkez en az 1.80 varsın diyorlar bilmiyor bunlar boylarını
46 Yorumla- +1 yıl
geçen bir kızla buluşcam boyuna 1.71 dedi yanına bir gittim 1.65
Soran+1 yılAynen abi. Şuna bak hepsi benden uzunmuş bir de.
- +1 yıl
hepsi sallıyor valla boyumuz aynı sayılır dışarda benden bitane uzun kız yok ama burada hepsi uzun :D
Soran+1 yılEczanede 177cm çıkıyorum acaba eczanede mi ölçtürüyorlar orada hep uzun çıkıyor
- +1 yıl
sabahları insan 2 cm uzun oluyor sabah ölçürdüysen ondandır
Soran+1 yılHayır dostum sabah değil. Eczane farklı ölçüyor git ölçtür bir 2cm fazla çıkacak göreceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 1.55 im ve halimden gayette memnunum çevremde de minyon oldum için minyonlar çekiyor diyenler var fiziki anlamda şartlar sağlansına dayalı bir soruysa bence bu konulara çok fazla takılma ruh sağlığından olursun mazaAllah seni kabul eden insan 1.70 te olsan 1.90 da olsan her halinle kabul görür önemli olan iki beynin uyuşması konusu ha sen 1.70 üzeri hatunlar yanımda uzun duruyo neden kısayım diye bir soru sordunsa o ayrı bir konu ama 1.75 e göre kendine yönelik bir eş bak kısalar her zaman kolunun altında kalp hizanda yer alır 1.75 gayet idal bir boy ortalaması erkekler için
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben 1.55 im 1.75 boy ortalamada da normal yani niye taktın ki bu konuyu bu kadar :D
Soran+1 yılHayırdır nereden esti :D
Soran+1 yıl38 gün sonra :D
Cevap sahibi+1 yıldek geldi soru yine :D
Soran+1 yılSen ne sempatik şeysin öyle asd :D
Cevap sahibi+1 yılhe yaa sorma sempatiklikten ölüyorum :D
Soran+1 yılBana öyle geldi merak ettim şimdi :D
normal bir sekilde kısa. yani normal-kısa. insanların yinede burun kıvırdıgı orta boylu erkek demek. 170 altı harbi kısa oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyv
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılArkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki ülkemizde ve dünyada kimse boyunu doğru bilmiyor, duvara dayanıp mezura ile ölçen mi dersin, ayakkabıyla ölçen mi. Hadi bunları geçtim bilse bile çoğunluğu üstüne 3 cm kadar ekleyip söylüyor. Ben nice insan tanıdım benle aynı boyda olup en az bir 10 cm uzun olan Şimdi bunu anladığımıza göre kendi gözlemime dayanarak şu yorumu yapabilirim ki, boyu gerçekten 175 cm (çıplak ayakla hastanede veya eczanede ölçülmüş olan) biri gerek uzaktan gerek yakından asla kısa durmuyor. Tabi ki basketbolcu sanmazsın ama kısa da demezsin. Daha doğrusu boyu dikkatini çekmez. Çünkü dünyada hatta daha spesifik olursak çoğu batı ülkesinde ortalama boy zaten 175'tir. Şöyle bir örnek vereyim, 170 cm birine boyunu sorduğunuzda size 175'im diyor bu yüzden sizin aklınızda 175 kısaymış gibi kalıyor. Daha da ileri gideyim ben 180'e uzun değil diyen gördüm. Orada da aynı şekilde 175 adam 180 im diyor haliyle 180 zihninizde orta bir boy olarak canlanıyor halbuki boyu gerçekten 180 olan birisi gayet de uzun boyludur. Neyse sonuç olarak herkesin boyunu tek tek ölçemeyeceğinize göre birisi, kız veya erkek size boyunu söylediğinde 3-4 cm eksiğini düşünün yüzde doksan doğru çıkar.
20 Yorumlayanı turk erkegınden cok fazla bısey beklememek gerekıo boy konusunda :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSanki türk kızları çok uzun abi haha :D
Soran+1 yılO zaman türk erkeklerinin %60-70i erkek değil.
172 Boyum Normal Olarak görüyorum Benden Kısa erkekler var cok görüyorum dahada uzucagım enazından 177 e falan gelirim
11 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye ortalaması 175cm zaten :)
1.77 neden takılıyorsun ki boya 5 cm çok mu önemli. Sanki Motogp Pilotusunda kafa kafaya aynı adamla finish'i geçtiniz: D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha adam motorcu :D Güzel :)
+1 yıl1.75'e çok kısa diyen kızlar 2 metre falan heralde.
21 Yorumla
Soran+1 yılTüm uzun kızlar bu siteye saklanmış hacı :D
Kardesim bu kizlar topuklu giyip uzun olduklarini saniyorlar :) :) 1.50 1.55im diyor :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBirisi de 150cm kız olur sana dedi. Neyin kafası bu abi. Bunların çoğu ergen mi onu anlamadım. Dizilerde 185 mankenleri görüp mü etkileniyorlar nedir?
+1 yılBen 178 im ama simdi sormaya kaljsak herjes 185 190 ks de
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen, sadece uzunlar yazıyor diyip yazanları yalancı çıkarmayalım :))
- +1 yıl
:)) kendimi seviyorum elalem umrumda degil :))
+1 yıl1.77 yim bende uzamaya devam ediyorum bakalım 1-2 cm daha uzasam daha hoş olacak gibi ama 1.75 iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Bence kısa. Benim boyum 170 oldugu icin kisa geliyor yani.
01 Yorumla
+1 yıl170.. erkek arkadasim ise 1 kafa büyük.. :-)) yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSitedeki kızların boy ortalaması 175cm zaten :D
1,85 im ve yanımdan uzun biri geçtiğinde boy tribine giriyorum 1.75 tr de fena değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSen tribe giriyorsan ohoo biz napalım :D Yanımdan 185ten uzun birisi geçince kendimi ezilmiş gibi hissediyorum abi o kötü. Adam bir de kalıplıysa :D
+1 yılKısa boylu bir kıza göre tabi ki uzunsun ama 1.73'lük biri olarak bana göre kısasın. Topuklu da giydiğimi ele alırsak en az 1.80 olmalı ki aslında yeni jenerasyon bayaa uzun.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten 173 isen 180-90 arası olur sana.
+1 yılbirazdan burada 1.80 altı erkek göremezsn , bu sitenin herşeyi uzun onlara sorarsan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi kızların da hepsi benden uzun. Dışarıda benden uzun kız görmek çok zor, hepsi burada saklanıyormuş demek :D
- +1 yıl
demekki bereketli topraklar ks :D
+1 yılBenim ki 178-180 falan 178 kesinde bazen 180 çıkıyorum garip mk
06 Yorumla- +1 yıl
sabahları çıkarsın 1.80 knk sabah kalktığında ölçül 2 saat sonra 1.78 olursun
- +1 yıl
Sence gideri var mı dostum heycorc222
- +1 yıl
var knk iyisin
- +1 yıl
Sağol dostum @heycorc222
Soran+1 yılAynen sabahları 2 cm uzun çıkıyor. Ortalamasını al.
- +1 yıl
Tamamdır eyvallah
+1 yıldostum kalınlığı daha önemli takma ajsljkasdjkl
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
+1 yılHerkes at gibi şuna bak. Ben 160'ın 170-180 arası.
16 Yorumla
Soran+1 yılKısalar yazmaya cesaret edemiyor sanırım tebrik ederim seni ve kısa da değilsin. Ben de yanıma 160-170 arası kızları yakıştırıyorum.
- +1 yıl
165'den uzun olmasın. Topuklusu falan var.
Soran+1 yıl10cmden uzun topuklu giymeyeceğine göre. Ek olarak 10cm topuk da zaten nadiren özel günlerde giyilir. Bizim ayakkabımız da 2-3cm zaten o yüzden 170e kadar yolu var sınır o yani.
- +1 yıl
Yok ablacım olaylar öyle değil. Ben gündelik hayatta 15 cm giydiğimi bilirim. Kız topuklu seviyorsa sınır 165.
Soran+1 yılAblacıgım derken kaç yaşındasın abla :))
- +1 yıl
Ben herkese ablacım derim ağız alışkanlığı
175 normal Türk erkek boyu
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama kısaymışız. Hem onlar hem de biz evde kaldık. Bu kafa yapısıyla tabii :P
Anne 155 falan Baba da 163-64. Benim Yaş 18 boy 175,5. Sizce uzar mıyım ve ne kadar?
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşa bağlı
bişey olmaz bende 1,74 düm hayatını yaşa böyle şeyleri kafaya takma :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak benimkisi. Bu siteye kayıt olmadan önce kendimi uzun boylu sanıyordum haha :D
Soran+1 yılAynen abi kaç dil biliyorsunuz soruları öldürüyor beni. Dışarıda bir turiste kimse yol bile tarih edemiyor ama burada herkes en az 3-4 yabancı dil biliyor. İngilizceyi zaten biliyorlar bunun yanında Almanca Fransızca vs :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyisin dostum kafana takma hem unutma önemli olan işlevi
:)01 Yorumla
Soran+1 yılTabii :)
Bende 175 im 8 yıl basket oynadım bir boka yaramadı basket boy uzatmıyo
00 Yorumla
+1 yıl1.70 gercek boy" ayrica insanlar neden yalan yazsin birilerine yaranmak icin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece uzun olanlar yazıyor. Ortalama 162 ama yazanların ortalaması 172.
+1 yıl1.90 ım memnunmuyum evet :) bazende deilim ama
04 Yorumla
Soran+1 yılFazla uzunsun hacı 185 güzel :D
- +1 yıl
İlginç burdakı kızların alayı uzunmu arkadaş bende 1.70 üzerinde kız diyodyodum :))
Soran+1 yılHepsi uzun hacı, sallamak bedava :)
- +1 yıl
O zaman bizde bir sorun var abi :)) ya da bu türkiye bayan standartnı 165 yapanlarda sıkıntı var :)) şimdiye kere kız arkadaşm oldu dahada yok
+1 yılTopuklu giyince ben 1.78 oluyorum. kısasın ama ben senden daha kısayım falan :D
17 Yorumla
Soran+1 yılTUIK'in sonuçlarına göre 25-34 yaş arası erkek boy ortalaması 174cm, bayanlarda ise 162cm imiş. Bu durumda erkeklerin %70'i kısa oluyor. O zaman siz kiminle evleneceksiniz bunu hakikaten merak ediyorum?
- +1 yıl
Sevgililerim heep uzun oldu uzun olan erkek cok size gorede kız var sıkıntı yapma 1.60 1.50 falan
Soran+1 yıl150 boyundaki birisi de 170in altınaki erkekle olsun o zaman. Kız ortalaması 162 erkek 174 diyorum sen 150 kız diyorsun.
Soran+1 yılTopuksuz gerçek boyun kaç bu arada?
- +1 yıl
1.68
Soran+1 yılEe abi 168 kız bile kısasın diyorsa ohoo. Sesli güldüm :D
- +1 yıl
Topuklu diyince dedim farkındaysan cevabımı iyi oku senden kısayım dedim ayrıca cok komplekslisin bu konuda farkındamısın? Benim etrafımdaki erkeklere gore evet kısasın...
+1 yılBen 174 :D
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep uzunlar cevap yazıyor :D
168 im verdiğin ortalamanın üzerindeyim sanırım. 180 den aşşagısı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKız erkek arasında ortalama 12cm fark varmış. 180 tam olur sana.
+1 yılNormal boyun, ne kısasın ne uzun
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç?
- +1 yıl
Yaklaşık 6 7 senedir ölçmedim boyumu ama 160 tan uzunum tek bildiğim bu bu konuda :) Dedikleri gibi yeni jenerasyon daha bir uzun, 17 18 kardeşlerim var 170 oldular şimdiden :)
Soran+1 yılEvet genç erkek boy ortalaması 175i geçmek üzere, kızlarınki ise 165e yaklaşıyormuş.
- +1 yıl
Bizden geçti artık :):)
Soran+1 yılGeçmiş olsun abla :))
- +1 yıl
O kadar demedik :) ablası
Soran+1 yılHerkes abla moduna girmiş burada abi :)
- +1 yıl
Doğrudur hacı :):)
Daha öncede dediğim gibi beyin varsa sıkıntı yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdakinde beyin olmayınca fark etmiyor sendeki beyin. İnsanları direkt dış görünüşe göre yargıladığımız için.
+1 yıl1.55im
33 Yorumla
Soran+1 yılSana uygun erkeğin boy aralığı kaç olabilir?
- +1 yıl
1.70 ve üstü hahahaha
Soran+1 yılBenim şansım var mı haha :(
Bence orta.
Benim boyum 1.60-1.65m.02 Yorumla
Soran+1 yılSen de öylesin.
+1 yılOrta boysunuz bence.
11 Yorumla
+1 yıl170 ama kısa olmak isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
- +1 yıl
Topuklu ayakkabı düşkünüyüm ama giyice aşırı uzun oluyorum kısa olsam hoş dururdu
Soran+1 yılGayet iyisin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
bende 172yim ya off :/
02 Yorumla
Soran+1 yılbir 5 cm uzun olsaydık yeterdi be hacı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için çok iyi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSeninki kaç cm :D
Cevap sahibi+1 yılsöylemem :))
Soran+1 yılGizlisin zaten söyle gitsin :D
Cevap sahibi+1 yıl160 :D
Soran+1 yılİyisin :)
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1.96 normalsin boy olarak takıntı yapma
014 Yorumla
Soran+1 yılAbi bizdekini alıp sana vermişler :D
- +1 yıl
soran valla hiç yararını görmedim
Soran+1 yılFazlasın abi 196 nedir ya. 160 olmak gibi bir şey :D
- +1 yıl
demi elektirik direğisin gibi diyorlar
- +1 yıl
şimdi çarşıdasınız ben sizi görmedim hiç ama siz beni gördünüz mutemelen görürdünüz beni diye düşünür utanır gelmezdim ^^
Soran+1 yılHadi özele geçin siz orada kaynaşın :) @naz18 @UnhappyKing
- +1 yıl
-_- kaynaşılcak birşey yok soran ama rahatsız ettim sanırım sorunda sürekli bildirim geliyordur kusuruma bakma
Bence fazla boya takılmamak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.48 ilaç kullanıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBasketbola devam.. :) Yaş kaç?
Cevap sahibi+1 yılyaş 23 basket oynamıyorum
+1 yılKelle hariç 1,81
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
1.90
10 Yorumla
+1 yıl180 boyum bana en az 185 lazım :DD
16 Yorumla
Soran+1 yılTUIK'in sonuçlarına göre 25-34 yaş arası erkek boy ortalaması 174cm, bayanlarda ise 162cm imiş. Bu durumda erkeklerin %70'i kısa oluyor. O zaman siz kiminle evleneceksiniz bunu hakikaten merak ediyorum?
- +1 yıl
ben çoktan buldum bulamayanlar düşünsün vallahi :DD
- +1 yıl
:DD yok bakarızda evlenmeyi düşünmeyiz :DDD
- +1 yıl
bu biraz ağır oldu.. ben kimseyle eğlenmem.. boyla alakası yok yani :)) bakarım arkadaş dost olurum ama sevgi manasında bişey beslemem içimde çünkü neyden hoşlandığımı biliyorum..
Kısasın baya ben uzunum senden
06 Yorumla
- +1 yıl
uzun erkek yok sanıyolar..:D
1.73 civarında :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBu site için çok kısasın üyeliğini iptal et :D
Soran+1 yılYorumlara bak hacı, bu siteye sadece uzunları kabul ediyorlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum 1/60 . Bana göre normal
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılSana uygun erkeğin boy aralığı kaç olmalı?
173 üm
orta bir boydasın bende010 Yorumla
- +1 yıl
-_- demek cücesiniz nazlı hanım ^^
- +1 yıl
şaka yapıyorum ^^
- +1 yıl
ender görülen bir durum demi ^^ katılıyorum
- +1 yıl
^^ teşekkür ederim ^^
- +1 yıl
oo hemen çarşıya uçuyorum ^^ neresindesiniz cafemi vs.. mi yoksa eski çarşı filanmı ^^
- +1 yıl
insan haber ederdi -_-
- +1 yıl
utanırdım gelemezdim heralde ^^
+1 yılorta ben senden uzunum
02 Yorumla
- +1 yıl
180 boyunda sevgilim var
Boyum 172. Sen kısasın.
12 Yorumla
Kısa değil normalsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle farkındayım. Benden uzun kız nadir çıkıyor.
187 pampa
02 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir boy kardeşim :)
190 cm olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen olayım tamam.
benim boyum 183 cm
01 Yorumla
Soran+1 yılGayet iyi
Tam 1.80 boyum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.73 boyum varrd
01 Yorumla
Soran+1 yılkısa :/
+1 yılkısa hacı
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl164 ama bunun topuklusu carti curtu var
010 Yorumla
Soran+1 yıl180 mi olmalı diyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl190 . Ama benim sevgilim 176 . yinede yerim çogu 180 ve ustune bin basar
Soran+1 yıl190 mı ahaha abi kahkaha attım :D
Cevap sahibi+1 yılEvet bir sevgilim o boydaydi.
- +1 yıl
<3 en ideal boy :D
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkmuzo hangisi 190 dimi
- +1 yıl
164 :D
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkmuzo ne çok isterdim 175 olmayı :D neyse teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
sen her halinle güzelsin :) boşver.
Cevap sahibi+1 yıl@kıvırcıkmuzo 💖💖💖💖💞
Bizde yalan yok 172 :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBu ne abi neden sadece uzunlar yazıyor. Gizli de olsa yazsın herkes :D
Orta.
00 Yorumla
+1 yılBen 173 ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece uzunlar yazıyor abi bu nedir :)
- +1 yıl
:))
+1 yılAynı boydayız
01 Yorumla
180 kısayım :(
08 Yorumla
Soran+1 yılAbi bir git ya :D
Soran+1 yılBeni düşün bir de. Geçen gün 4 arkadaş toplandık 3ünün boyları 185 187 192 idi. Düşün halimi :D
Soran+1 yılEvde 175 eczanede 177 nasıl oluyor ben de anlamadım :(
Soran+1 yılYok kanka çorapla ölçüyorum çorap da ince zaten :D
1.73
01 Yorumla
Soran+1 yıl185cm al da git.
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem