Ben geçici dövme yaptırmak istiyorum fiyatları ne kadar ve kaç ay kalıyor dövmeler? Bir de yaptırdığımız zaman geçici dövme olduğu belli oluyor mu? Gerçek dövme ile farkı nedir? Yani görenler geçici olduğunu fark edebiliyor mu? Kalıcı dövme ile geçici dövme arasında fark nedir?
Geçici dövme fiyatları ne kadar ve kaç aylık oluyor ?
geçici dövme fiyatları, geçici dövme kaç para, Kalıcı dövme ile geçici dövme arasında fark nedir?
Geçici dövme fiyatları dövmenin boyutundan, boyutuna değişir. 50 ile 100 TL aralığında olur genellikle. Daha ufak bir şey istersen 20-25 TL'ye bulabilirsin.
Geçici dövme vücutta ne kadar kalır?
Geçici dövmenin vücutta kalma süresi kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Dövmeyi ne kadar kullanabileceğini cildin belirler. Genellikle 1 hafta ile 15 gün arasında değişiyor.. Dövmeyi yaptırdığın yerde kalıcılığı konusunda önemli faktör.
geçici dövme fiyatları
Kalıcı dövme ile geçici dövme arasındaki fark nedir?
Kalıcı dövme ile geçici dövme arasındaki en belirgin fark; Kalıcı dövme boyalar ve iğne yardımı ile deri altına enjekte edilerek uygulanıyor ve ömür boyu seninle kalıyor, geçici dövme ise derinin üstüne uygulanıyor, belirli bir süre sonra siliniyor.
Geçici dövme fiyatları boyutuna göre değişir diye tahmin ediyorum. 2-3 haftalık olan varmış korkulu değil bence:) Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim. Kalıcı dövme ile farkı renkleri oluyor sanırım. Geçici dövme daha siyah duruyor.
Dikkat et kansorejen madde içeren boyalar var. Çok kaliteli bir yere yaptırman gerekiyor. Fiyatı istediğin modele göre değişir. Kalıcılığı 15-20 gün arası oluyor sanırım.
Arkadaşlar!! Gerçek Dövme'yi Çıkaran Jel Yaptım/Kod Yazarıyım da Bknz:Info , Voliyi de Vurucam Galiba..! Çünkü Çoğu Insan Gerçek Dövmeden Sıkılmış Durumda... Ayrıca 4-5 Aylık, Gerçek Dövme gibi, Çizilebilen Hazır Dövme de Yaptım... Bence 5 Ay- 1 Yıl Kalması Daha Güzel..!
6 yaşındaki derken bir ima var sanırım.sakızdan çıkan dövmeler daha ucuza mal olur da diyebilirdin ki dememişsin yüce totem.elbet vardır bildiğin ne yücesin:)
En İyi Cevaplar