Arkadaş ne sinir bozucu birşey sütyen koçasını bilr açıyorum onu açamıyorum. Onu yapan adam erkeklere kesinlikle düşman bence hele kızda ısyemıyorsa uğraşki açasın.
Bu sırrı bilen biri yardımcı olabilirmi?😤😡
Bu sırrı bilen biri yardımcı olabilirmi?😤😡
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Onları hala giyen var mı yaa. Ben tee unideyken giyerdim. pek. meshurdu o zamanlar
Valla var ya ne lanet bişey
Öyle deme ya çok rahattı belimiz falan acilmazdi 😄😄
Yav sıze rahat tabı 😀 biz ne yapalım sınır oluyorum acılmıyor lanet 😡😡😤😤
😅😅😅hala giyen var mı ya modası geçti bence
Var var ne sınır bozucu bıse ya 😁😁
Hahah evet öyle 😅😜
Öğrenme knk açma da
Bazen açmak gerekiyor 🙄
Elimiz var sütyeni de açarız
Sütyenı acıyorum sıkıntı yok tek hamlede ama atletı acamıyorum
Sende çok açmaya yeltenme karşimmmm
Bazen açmak gerekiyor 😀
Boş yapma
Boş yapan sensın gereksız ben o atletı acıyorsam yapılan eylem ortada bu soruya yorum yapıyorsan sonra bu tepkıyı veremezsın
Hay ben sanada eylemine de. Beyinsiz kafanada
Valla kımın beyisiz oldugu yaptıgın yorumdan belli. Düşünme yetenegınu kullansan senın ıcın iyi olur. Acmaya yeltenme dıyorsun acmak gerkıyor bazen dıyorum tekıye bak boş yapma 😂😂 zaten sen sütten çıkmıl ak kaşıksın
Bana bak lafını bil öyle konuş benim canımı sıkma. Kimin sütten çıkmış ak kaşık olduğu yaptığı boş sorularla ölçülüyor. Sen merak etme. Bu arafa benjmle sidik yaristirmaya hic yeltenme zararli çıkan sen olursun.
Bana her yol parıs 😉 Sanane benım atlet acıp açmamamdan yorum yapmak zorunda degılsın..! Yorum yapıyosun acmak gerekıyor dıyorum SANANE? Sana karsı soylenmıs bırsey var mı yok oyuzden ne kadar gereksiz ve boş oldugunu kıydun ortaya
Bu tip platforma soru soruyorsun akılsız kardeşim. Cevap verip vermeme özgürlüğü bana kalmış. Zoruna gidiyorsa bu beyninden noksan kafanla sorduğun soruya gelecek her türlü cevaba da hazır olur ve sindirirsin.
Sen harbıden zekasızsın 😂😂 komık duruma dustugunun farkındamısın 😂😂😂😂 sen yorum yaptın ben sana ters karsılık vermedımki bazen gerekıyor dedım ters yapan sensın demekki senın cevaplara hazırlıklı olman lazım 😂😂😂 lafınla eylemın bırbırını tutmuyor 😂😂😂 işine gelmeyen soruya yanıt vermek zorundada degılsın
Ya sen harbi canımsın ha cidden beynin noksan yani ben buna karar kıldım. Yorum yapmak zorunda hissediyorum da senin gibi aklı fikri uckurunda olan vasıfsızlara. Simdi s. git hadi
Canımsın degil s*laksin ha
Rezıl kepaze oldun 😂😂😂
Valla canim cicim sen sordugun soruyla zaten kepazesin. Allahın yontulmamamis agac kutuguuuuu
Ulan maaaalll... ben atlet acıyorsam seks yapıyorumdur bunu kafan basmıyormu 😂😂 bu soruya yorum yapıyorsun acmam lazım dıyorum bos yapma dıyorsun 😂😂😂 ulan senınkınımı acıyorum sanane giriyor gereksız 😂😂 bır saattır mala anlayır gbı anlatyorum anlamıyorsun. Bide bu prlatforma her cevana hazır ol dıyorsun sen nıyr hazır degılsın ve ters hıse soylememişken 😂😊😂 yav bı yuru gıt 😂😂
Ayy sen ne aciz ne boş ne seviyesiz adamsın ya. Cidden hayatta baska amacin yok demi senin milletin atlesini aciyorsun gereksiz ya.
Sanane yavrum yorum yapmasaydın yaptıysanda kendı dedıgın gbı cevaba hazır olsaydın 😂
Defol ya mide bulandirici yaratik
Iq testı yaptrmanı tavsıye ederım kızlar gelıyor bende sevısıyorum sanane.! Butun ınsanlık yapıyor bu ısı ben yapıncamı bos iş oluyor butun insanlıga terssen demekkı sorun sendedı 😂😂
Yav su yorumları okuyan herkes sana bıtarafıyla gulecel emın ol 😂
Sen oturda kendi halina gül hatta acı. Terbiyesiz ahlaksız. IQ testi yaptiracakmisim senden daha bilgili olabilirim ama bu en azindan hayati daha yasanilir ve ahlakli yapiyor. Sende boş beleş takilmaya devam et. Yeminle sizin gibi pislikler yuzunden hicbir bok ne gelisiyor ne de güzelleşiyor. Yedigin zinanın gururuyla övün tamam mı? Birak buradaki millet bana gulsun ileride hayat kime guler orasi tartisilir. Simdi bas git benim canimi sıkma.
Az bunu soracamayacak kadar ar edep sahibi olun. Karakteriniz bi durusunuz olsun en azindan adam olmayi deneyin. Oturup da hayat icin bir vasfi olmayan seyler icin ovunmeyin.
Senın canın sıkılsa nr olur yav? Senın ne haddıne mılletın hayatıma burnunu sokmak sen once haddını bil. Ayrıca ben sana kötü birşey demedım sen ters yaptın bos yapma dıyerek. Mademkı bu konulara karsısın sorunun basından benım cıtcıtlı atletle ne ısım oldugunu anlaman lazımdı ona gore yorum yap ya da yapma...
Alan razı veren razı senı ılgılendırmez!!!
Bir de beni yermeye calisiyorsun. Sence kendini benimle denk mi goruyorsun sen? Cok yazik
Sen türkce biliyormusun?
Benle yarısamazeın canım benım 2 unıv mezunuyum 3. Yu okuyorum bıraz once cahıl falan dıyodun ya. Buda sana kapak olsun...
Mal olmada okudugunu anla brnım hayatım senı ılgılendırmez bu biiirrrrr
Sorunun başından ne oldugunu anlamıyorsan buda senın mallıgın buda ikiiiii
Yorum yaptıktan sonra yınr senle alakası yokken cınslık yapıyorsan buda senın karakterın buda üüçççç
Basından anlayıp yorum yapmayacak kapasıten yoksa gevendelık yapmıcaksın susup oturcakdın bufa ddööörrttt daha anlatayımmı valla sıkıldım mercımek kadar beynınlr kendını rexıl edıyorsun kaybol
Ben soracak kadar edepsızım sende cevap vermryecek kadar edepli olsaydın ozaman 😂😂😂
10. Uniyi bitirsen ne olur. İnsan ahlakı olmadıktan sonra. Neyse senin gibi cahil biriyle daha fazla muhatap olamam. Bu kadar uzun yazmana gerek yok hayatim kisa cumle net sozler kurmayi öğren. Hadi simdi yol al
Allah sana akıl fıkır versın. 😉😂 dıyorum ya anlamıyorsun mala anlatır gıbı anlatıyorum dıye 😂😂
Ya bi yürü git hala mı sen
Aynı sütyen gibi açılıyor
Hım vay anasını nıye çıtçıtlı demısler bende cekıstrıyorum 😂😂
ne var onda ya cekiyosun aciliyo
Yok be ne acılması yırtılacak gbı oluyor yınr acılmıyor