Bugün siyah ve kırmızı uyumunu yakalamak istedim, umarım başarılı olmuşumdur arkadaşlar 😇 Çorap konusunda ten ile siyah arasında gidip geldim ama siyahın daha hoş olacağını düşündüm 🖤
Başında örtü var eyvallah, altındaki pantolon bacaklarının tüm anatomik yapısını gözler önüne seriyor hadi ona da eyvallah, makyaj zaten maşallah. Üstündeki kıyafette vücuduna tam oturmuş ve hatlarını bariz şekilde ortaya çıkarmış. Kusura bakmayın hanımefendi ama bu tesettür değil. Şimdi herkesin kendi görüşü kimse kimseye karışamaz falan denilebilir mi evet, denilebilir lakin ortada 1.5 milyar inananı olan bir dinin giyim konusunda koyduğu bariz kuralların ihlali söz konusu. Ya tam kapanırsın ya da hiç kapanmasın bunun ortası olmaz. Kombine gelecek olursak pantolon ve ceketin ton uyumsuzluğu aşırı göze batıyor, ayakkabının rengi biraz daha açık ve modeli daha zarif olsa daha iyi olurdu. Giydiğin çorap zaten ilk göze batan kusur hiç giymesen daha iyiymiş. Onun dışında pantolon model olarak üst giyimden tamamen bağımsız, paçalarının kesimi çok saçma, dümdüz olsa çok daha iyi görünebilirmiş. Açıkçası ben beğenmedim ama herkes giyiminde zevk olarak özgür ideolojik olarak bağımlıdır. Ya sahip olunduğuna inanılan ideolojiye uygun giyinilmeli ya da o ideoloji terk edilip onunla ilgili parçalar giyimden çıkarılmalıdır.
Merhaba. Herkes hür giyimi kenrine tabi ama tesettür giyinmenin amacı vücut hatlarını kapatmak ve belli etmemektir. Modern tesettür algısıda değil bu kusura bakmayın.
Yeşil çiçekli bir mini elbise giydim, bugün rahat olasım geldi. O kadar ince ve fırıl fırıl ki üstümde var mı yok mu hissetmiyorum hahah yaz için ideal.
Güzel olmuşsun ? Yanlız Açık Renk Elbise giyinseydiniz Keşke ? Köyü elbiseler sıcağı vücuda verir bunaltır açık renk elbiseler sıcağı vücuda vermez sıcağı dağıtır ? 🙂