Moda & Stil Bambi'nin bu babeti sizce nasıl, beğendiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 25 yasinda kapaliyim özel okulda ögretmenim. klasik giyiniyorum Güncellemeler+1 yıl Süper sorumu 😂😂merci Bambi'nin bu babeti sizce nasıl, beğendiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Jr_karyagdii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Emrah filmi aklıma geldi 😁😁😁kırmızı papuç ama grisi 1 4 Yorumla Jr_karyagdii +1 yıl Kardeşim gayet iyi üzerine dar bir pantolon ve aşırı bol Bi gömlek gri kemer gri şal uygun olur ufak bir çanta ile tamamlarsın Yorumla gojiberry +1 yıl Senden kıyafet önerisi istememiş Yorumla Soran +1 yıl @gojiberry boydan krem rengi elbise ile dusundum Yorumla Jr_karyagdii +1 yıl @gojiberry sanane kardeşim neden herşeye burnunu sokuyorsun te allam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam bir hanımefendi ayakkabısı. Bir de kapalı giyiniyorsanız size çok yakışacaktır. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl dimi ya tiktokcu tayfa begenmedi 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Z kuşağının hanımefendilik algısı çok başka onları kriter alma :d Yorumla Soran +1 yıl dimi tesekkurler🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Devlette ki öğretmen giyemez mi😂işin şakası, güzel daha da güzeli olabilir 2 0 Yorumla
_MyMiracle_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu stil ayakkabı aldım ama pişman oldum çok sıkıyorlar 1 0 Yorumla
Cvitaminiįį Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 87% +1 yıl geniş paça etek pantolon ve şık bir tunik ile harika olur 1 0 Yorumla
DünyaHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bence güzel ama çok sade topuğu biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu 1 0 Yorumla
Rankk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 45 yas ustu teyzeysen güzel 2 1 Yorumla Soran +1 yıl klasik babet neresi teyze ya Yorumla
Tiyopineya Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence 35 üstü kadınlar için çok güzel 2 1 Yorumla Soran +1 yıl klasik babet ya Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bey olarak tesettürlü sade giyinen birine göre ideal bence 1 0 Yorumla
Berraee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Bence kötü çok sokak işi duruyor 1 12 Yorumla Soran +1 yıl sokak isi? Yorumla Berraee +1 yıl Yani aşırı klasik Yorumla Berraee +1 yıl Açık açık çöp tabi öğretmensin rahat etmen lazım sana kalmış ben fikrimi belirtmek istedim :) Yorumla Soran +1 yıl çöpmu? siz ne giyiyorsunuz merak ediyorum diycektim fotunu gordum. siyah sutyen cok sik aynen Yorumla Soran +1 yıl şık Yorumla Berraee +1 yıl Siyah değil renk karnaşısında öyle ben fikrimi açık açık söyledim şu an hakaret ediyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl yok hayir hakaret etmiyorum. Saygi duyarim da siyah cidden olmaz onun icine. Yorumla Berraee +1 yıl Şık veya değil diye giymedim elime geçti giydim siz demişsiniz ki soruda sizce nasıl beğendiniz mi bende soruya normal bir cevap verdim Yorumla Soran +1 yıl ok peki Yorumla Berraee +1 yıl Fotoyu çekmek için çekildim desem yeriydi tatildeydim yanıma çok birŞey de almamıştım soruya dönersek rahatsa iyi olur ama şahsen çok klasik Yorumla Berraee +1 yıl İyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl sizede Yorumla
matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Çirkin. Aynı modelin daha güzelleri var. 1 0 Yorumla
İnyourtears Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hoş bence, beğeniyorum böyle modelleri 1 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok yaşlı bişeye benziyor 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 yasinda kapaliyim özel okulda ögretmenim Yorumla Smsmaksm +1 yıl Yani tarz ve zevk meselesi ben kendi bakış açımdan beğenmedim kapalı isen ve öğretmen için uygun olabilir sana Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok kötü bence. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Topukmu cirkin Yorumla BlueCupcake +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Duzu nasil Yorumla BlueCupcake +1 yıl Düz olsa gayet iyi Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurederim Yorumla
kubceli Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl çok kibar ama biraz klasik gibi geldi🤗 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 25 yasinda kapaliyim özel okulda ögretmenim. klasik giyiniyorum Yorumla kubceli +1 yıl çok şık olur bence gayet uygun bi seçim 👏🏻✌🏻 Yorumla Soran +1 yıl dimi ya su zevksizler pisman ediyor ne sorsam😂😂 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bahsettiğiniz profil için uygun 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel bence 1 0 Yorumla
ayemmberat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok hoş 1 1 Yorumla ayemmberat +1 yıl Kapalıysan çok yakışır Yorumla
sesenaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl kıro 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kiramo tiktocu sen ne anlarsin crop giy anca Yorumla sesenaa +1 yıl küfür edeydin daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sen hakaret edersen ben de sana ederim. Kibar ol kibar oluruz🙂 Yorumla sesenaa +1 yıl ayakkabıyı bu kadar sahiplenme yaa Yorumla Soran +1 yıl Zevkime hakaret ettin sen ama Yorumla sesenaa +1 yıl ayakkabıyaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Emrah filmi aklıma geldi 😁😁😁kırmızı papuç ama grisi
Kardeşim gayet iyi üzerine dar bir pantolon ve aşırı bol Bi gömlek gri kemer gri şal uygun olur ufak bir çanta ile tamamlarsın
Senden kıyafet önerisi istememiş
@gojiberry boydan krem rengi elbise ile dusundum
@gojiberry sanane kardeşim neden herşeye burnunu sokuyorsun te allam
Tam bir hanımefendi ayakkabısı. Bir de kapalı giyiniyorsanız size çok yakışacaktır.
dimi ya tiktokcu tayfa begenmedi 😝
Z kuşağının hanımefendilik algısı çok başka onları kriter alma :d
dimi tesekkurler🌸
Rica ederim.
Devlette ki öğretmen giyemez mi😂işin şakası, güzel daha da güzeli olabilir
bu stil ayakkabı aldım ama pişman oldum çok sıkıyorlar
geniş paça etek pantolon ve şık bir tunik ile harika olur
bence güzel ama çok sade topuğu biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu
45 yas ustu teyzeysen güzel
klasik babet neresi teyze ya
Bence 35 üstü kadınlar için çok güzel
klasik babet ya
Bey olarak tesettürlü sade giyinen birine göre ideal bence
Bence kötü çok sokak işi duruyor
sokak isi?
Yani aşırı klasik
Açık açık çöp tabi öğretmensin rahat etmen lazım sana kalmış ben fikrimi belirtmek istedim :)
çöpmu? siz ne giyiyorsunuz merak ediyorum diycektim fotunu gordum. siyah sutyen cok sik aynen
şık
Siyah değil renk karnaşısında öyle ben fikrimi açık açık söyledim şu an hakaret ediyorsunuz
yok hayir hakaret etmiyorum. Saygi duyarim da siyah cidden olmaz onun icine.
Şık veya değil diye giymedim elime geçti giydim siz demişsiniz ki soruda sizce nasıl beğendiniz mi bende soruya normal bir cevap verdim
ok peki
Fotoyu çekmek için çekildim desem yeriydi tatildeydim yanıma çok bir
Şey de almamıştım soruya dönersek rahatsa iyi olur ama şahsen çok klasik
İyi akşamlar
sizede
Kötü genel olarak babetler kötü
Çirkin. Aynı modelin daha güzelleri var.
Sempatik ve güzel gözüküyor.
Hoş bence, beğeniyorum böyle modelleri
topuk kısmı kötü bence..
Çok yaşlı bişeye benziyor
25 yasinda kapaliyim özel okulda ögretmenim
Yani tarz ve zevk meselesi ben kendi bakış açımdan beğenmedim kapalı isen ve öğretmen için uygun olabilir sana
Çok klasik orta yaştaki kadınlar için
Çok kötü bence.
Topukmu cirkin
Aynen
Duzu nasil
Düz olsa gayet iyi
Tesekkurederim
çok kibar ama biraz klasik gibi geldi🤗
25 yasinda kapaliyim özel okulda ögretmenim. klasik giyiniyorum
çok şık olur bence gayet uygun bi seçim 👏🏻✌🏻
dimi ya su zevksizler pisman ediyor ne sorsam😂😂
Bahsettiğiniz profil için uygun