Moda & Stil Cruella gibi çılgın bir moda tasarımcısı olmak ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Cruella bir moda tasarımcısı ama kıyafetleri çok absürd gelebilir? Cruella gibi çılgın bir moda tasarımcısı olmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Benim çocukluğumun kötü karakteri. Hala dalmaçyalı dostlarımla yatıyorum valla satmam onları. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Satmıyor Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İsterdim. Lisede tasarımcı olmak hayalimdi. Üniversite de fikrim değişti 😅 0 0 Yorumla
1YaSemiN12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tabi ki isterdim bu arada film efsaneydi 2. Çekiliyor 0 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl O sahneye bayılmıştım ya. 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hangi sahne Yorumla firsthuman +1 yıl https://youtu.be/ytKciGfBZFA Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Efsane Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl bu kim la ben bi nurellayı tanıyordum :D 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Absürt kıyafetleri sevmiyorum olamazdım ben 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nurella gibi olmak isterdik 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 624 cevap paylaştı. Hayır ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim çocukluğumun kötü karakteri. Hala dalmaçyalı dostlarımla yatıyorum valla satmam onları.
Satmıyor
İsterdim. Lisede tasarımcı olmak hayalimdi. Üniversite de fikrim değişti 😅
Kesinlikle isterdim fenomenim 💃💃🥳
Tabi ki isterdim bu arada film efsaneydi 2. Çekiliyor
O sahneye bayılmıştım ya.
Hangi sahne
https://youtu.be/ytKciGfBZFA
Efsane
bu kim la ben bi nurellayı tanıyordum :D
Absürt kıyafetleri sevmiyorum olamazdım ben
Nurella gibi olmak isterdik
Tüm dillerde reddediyorum.