sen de anonime girecek kadar korkaksın lmao sanki arkadaşlarının/ailenin s1klememezliğini bana yıkacak kadar ez1k olmanı kafama takacağım. sen bir hiçsin bebeğim <3
Zevksizliğinle seçtiğin topuk boyuna bakılırsa ailen seni umursamamış gibi küçücük kalmışsın 😜 hem zevksiz hem cüce hem de çirkinsin muhtemelen o yüzden seni seninle baş başa bırakayım çünkü minnacık boyunu aşar sözlerim 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Daha zarif bir ayakkabı tercihi doğru olur, bunlarda gider ama daha zarif gösterecek bir ayakkabı tercihi yapmanı tavsiye ediyorum. 🙂🙂🙂
örnek? hangi ayakkabı?
Bunun gibi mesela.
Bacakların güzelse uzun alma ama bu etiğin altına çok şey gider siyah sandalet beyaz düz zarif spor ve ya sağdaki bot çok şey olur
https://imgyukle.com/i/DbTqh şöyle bir çizme daha iyi gider tabi etek kışlık ve kış kombini yapacaksan
Cesar ayakkabısı gibi olanlar var topuklu çok hoş 🙄
o saten ya da ipek yazlık elbiselere gider.
Yoo buna da gider 🙂
Çok kaba model bunlar
hangi ayakkabı gider
İnce topuk
stiletto mu giycem kışlık eteğe
Uzun bağcıklı deri bot diyorum
Hiçbiri gitmez çok zevksizsin
sen de anonime girecek kadar korkaksın lmao sanki arkadaşlarının/ailenin s1klememezliğini bana yıkacak kadar ez1k olmanı kafama takacağım. sen bir hiçsin bebeğim <3
Sen niye anonimsin o zaman 😜 senin gibi zevksiz bir varoş olmadığım için halime şükrediyorum ☘️ keşke yok olsan da kendine zevksiz varoş dedirtmesen 🥲
kudur patla aşkım <3 bo. k gibi bi karakterin olması senin değil, seni s1klememiş ailenin suçu <3
Zevksizliğinle seçtiğin topuk boyuna bakılırsa ailen seni umursamamış gibi küçücük kalmışsın 😜 hem zevksiz hem cüce hem de çirkinsin muhtemelen o yüzden seni seninle baş başa bırakayım çünkü minnacık boyunu aşar sözlerim 😉
At arlı er gen ağlamaya devam etmiş fksjdlsjdls kuzum bana değil anana bulabilirsen de babana ağla ❤️
Zevksiz cüce gayrimeşru olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke 😂😂😂
Kısa olanı daha iyi gider bence
Fotolarda sağdaki ayakkabı daha hoş olur bence.
daha sportif güzel olur
Bu eteğe bence çıplak ayak daha güzel olur
Bence topuklu ama çok aşırı yüksek olmasın
Beyaz spor ayakkabı
İkinci gider
Bot iyi gider
Bağcıklı kısa
ikinci