Gizli Üye(30-35)+1 yılBıkmadınız şu gavur rus kızları muhabbetinden. Süt sıçıyormuş terlemiyormuş aman çok güzeller falan filan. Hiçbir zaman siz türk erkeklerine bakmayacaklarını da öğrenin artık.
Acaba rus erkekleride sürekli türk kızlarını düşünüyor mu ya?
Siz niye milletinizi eziyorsunuz ki.
İstediğin kadar rus kız beğen
Yine de türk bir kadınla evleniceksin eminim!
Türk kızlarıyla dalga geçmeyi kesin artık aptallar.05 Yorumla
Soran+1 yılruss kızları öyle sert değil :)
Soran+1 yılCok kabasın ama
- +1 yıl
napalım biz de sizin bize abaza demenizden bıktık bok yiyin emi:)
Soran+1 yılBiz ruslari sevdikce hasetinden catlar bunlar :D
Cevap sahibi+1 yılYa asdfgghjjkgj haset maset yok kardeş. O rus kızları güzel.
Sen onu düşün aşık ol beğen. Sana yan gözle bile bakmaz emin ol :ddd
Birde abaza oldugunuzu kabul etmıyosunuz ya ona yanıyorum rezilsin ya:d
Hasetinden çatlar bunlar demişsin :d
Ahahah ya :D
Ne için çatlayacaz be abaza kardeş :ddd
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha yeni döndüm tatilden. Kıskanclık yapıcalak bırsey yok anacım. Sende vucuduna ozen goster bakımlı ol bu kadar. Rus kızları hakkaten kendılerıne baktırıyor. Lezbiyen degılım. Fakat Allah onları ozenle yaratmış. Ve genel olarak baktıgımda minik urunları ve kas yapıları birbirlerine benzıyor. türklere baktıgımdaysa bı cok cesıt kas burun var :D
13 Yorumla
Soran+1 yılRus kızları iyidir mi dedin anlamadm?
- +1 yıl
evet ıyıdır
Soran+1 yılSayfada senden baska kabul eden kız yok eicsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyi yanlış biliyosunuz rus kızları devrimci ruha sahip gayet namuslu kizlardir ayrica tuvalet olayı kesinlikle yalan çünkü rus kızlari tuvalete gitmez ya da haftada bir falan gider içindekileri geri dönüşümlu sekilde kullanirlar bu yüzden bir türk kızından 8 kat daha ekonomiktir hem öyle abartılı makyaja ihtiyaç duymazlar zira çok güzeldirler evine sadık namuslu kızlardır kısaca:
CANDIR ÖMRÜNE ÖMÜR KATAR02 Yorumla- +1 yıl
rus kızlarımı namuslu bn bodrumda gördüm önüne geene veriodu kaşarlar
Soran+1 yılRus kızları verse de kasar olmaz olamaz ruslar üstündür
En Çirkin müslüman bir Türk kızı, Dinsiz imansiz rus gızından üstündür. gavur leştir, cenabettir, temizlik nedir bilmez, kıskanmaz çünkü domus eti yirler. İyrenç nasıl yiyolar ya.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana çok yazık. sen kimsinden ırkları birbirinden üstün tutuyosun ya? hangi güç sana bunu bu cesareti veriyor. yanımda olsan bir güzel seni zehirlerdim onalr insan değilmi ruslar insan değilmi. tamam biliyoruz onlar çok güzel fizik falan anladık. bunu biliyorum ama bu kadrda olmaz ki ya yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyorum be kardesim :) sen de gülüp geçsen olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılya sende anlsaanaa. ben bukadar sert biri değilimdir merak etme :D
Soran+1 yılAnladm ama kızlar cok kızıyor bu rus muhabbetine :)
Ben de gıcıklığına yaptm :)
+1 yılO zaman otur rus kızlarının dışkılarını iç kokla ne halt edersen artik... Senin gibi saplar Türk kızlarına kurban olacak kadar bile değerli değilsiniz... Mundar gibi... Ne kurbandan sayilirsiniz nede başka ise yararsiniz direk gomu
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa terbiyesiz :D
Rus kızları böyle terbiyesizlik yapmaz be sen kimsin yorum yapma benim soruma izin vermiyorum kovdum seni :D
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başka bir rivayete göre de gül yediklerinde güllü lokum s*çıyolarmış.
34 Yorumla
Soran+1 yıltüüüüü size :(
Soran+1 yılaynen * normal lokum daa değil güllü lokum :D
+1 yılOlay çıkartmak icin soruyosun bu soruyu belli :D çünkü işin dogrusunu bilmeyecek kadar gerizekalı degilsindir :D
10 Yorumla
+1 yılYa cidden size diyeceğim tek sey umarım kariniz rus olur.. o zaman ggörürsünüz temizliği, bakimi, killari, güzelligi, dogalligi..
12 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz deyin
+1 yılMillet farki olsa da insan bedeni aynı herkesin boşaltım sistemi aynı çalışıyor mal misin
14 Yorumla
Soran+1 yıls*çma işi boşaltım değil sindirim sistemi ayrıca da çok kabasın lütfen ama...
- +1 yıl
Azot üre ve ürik asitte bulunur bu maddeler de boşaltım sonucu dışarı atılır kusura bakma ama sapma sapan soru sormussun
Soran+1 yılazot dışkıda da var antalyalı mısın
- +1 yıl
Rizeliyim
Sen rusları seversin cenazene yine Türk kızları gelir hahahaha:))
06 Yorumla
Soran+1 yılGelmeyin l*n gelmeyin :D
Soran+1 yılCok da terssin :)
Soran+1 yılRusların ölüsü kokmaz
+1 yılbizim kel göbekli erkeklerimiz rus kız istiyorsa bizde italyan erkekleri istiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de kel ve göbeklisin o zaman :D
- +1 yıl
emin ol değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılrus kızları güzel tamam bu siteye geldiğimden beri okadar rusla ilgili soru gördümki yeter dedim bıktırdı yani. beğeniyosan beğeniyosundur türkleri beğenmiyosan beğenmiyosundur bunu burada yazmanın mantığı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de güzelsin aşkım :D
Cevap sahibi+1 yılama türk kızlarına giydiriyodun birraz önceee
Soran+1 yılDogrusu ruslar daha iyi ama senin gibi Türkler de var. cidden bircok rustan farkın yok ;) karım olmanı isterdim
+1 yılŞarıl Şarıl İşeyip Osura Osura Sıçıyorlar Dostum
Not: babanem rus göçmeni :D:DD:D08 Yorumla
Soran+1 yılAma o göçmen :( rusyadakiler sıçmaz :(
- +1 yıl
Hadii amaa en iyi cevabı hak ediyorum dostum :D işiyorlar işiyorlar osura osurrada sıcıyorlar yani :D yapıyorlar arkadaş bildigin uzun boylu sarışın mavi gözlü yani göcmen deme biliyorum
Soran+1 yılAglayacam gelme üstüme :'( haftada 1 kere gidiolar ya hem de gül kokuluymus onlarnki :/
- +1 yıl
Dostum Herkez Sıçıyo Bende Uzun Boylu Yuvarlak Hatlı Sarışın Bir Kızım Gözlerimde Mavi Sıçıyorum Yani İşiyorumda Nolmuşki Herkez Yapıyo Adamımmmmm :D
Soran+1 yıll*n sen bari sıçma :( ama seninki pis kokmaz bence çişin de bira gibidir ♡♡♡
- +1 yıl
Hahahaha :D Anacım Niye Şıcmayım 1.82 Boyunda 75 Kilo Bir İnsan Neresinde Tutsun Dışkısını Tövbe Yaaa :D Sıcmazsam ölürüm laynnn :D <3
Soran+1 yıl95li kız 182 olmaz yeme beni :D
- +1 yıl
Zaten türkiyede bana koca bulunmucakki en iyisi ben bizimkilerden bulayım :D
+1 yılEvet onlar cepheye mermi tasırken rus kızlari da got veriyordu bu dogrumu peki
62 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
+1 yılEcnebi soyu ecnebi ister. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş böylelerini fazla takmayın allahın selameti üzerinize olsun :))
00 YorumlaBen küçükken kadınların tuvalete gitmediğini sanıyodum 11-14 yaşında yani ergenkende pembe dışkıları var aanıyodum:) çocuk aklı işte:)
10 YorumlaBenim bir rus arkadasim vardi gercekten de guzeldi ama 2 hafta once balikesirdeydim otelde 2 rus temizlikci vardi boylari kisa vr kiloluydu bakimsizdilar ama mavi gozler her zaman guzel :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBana ayarla nolur
Soran+1 yılNolur yalvarıyorum ne istersen veririm
+1 yılRus kızları tuvalete gidiyor hemde pembe değil gerçek renkte aramızda kalsın
20 Yorumla
+1 yılKİMSENİN KİMSEDEN ÜSTÜNLÜĞÜ YOKTUR DOSTUM YAŞLANINCA HEPİMİZ BURUŞ BURUŞ OLCAZ:D
12 Yorumla
Soran+1 yılonlar olmaz olamaz :)
- +1 yıl
işte senin zihniyet al bitane bak bakalım yaşlanınca nasıl oluyor hadi onu geçtim sen yaşlanınca o rus kızı sana daha bakar mı sanıyorsun bir bakmışsın aldatılmışsın.
+1 yılrusların şeyi bizden üstün onda hem fikiriz :D ruslar tuvalete gıtmıyormus havaya sıcıyorlarmıs :D
00 Yorumlaİnşallah bur rusla evlenirsin ^^ ruslar tepsin sizi ya
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtmosferin %78i de azot aynı havayı soluyoruz peki siz bu kafayı nasıl yaşıyosunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılRus kızları azot solumuyor oksijen sadece ve dışkılarıda lokumdan
Cevap sahibi+1 yılÇok yedin galiba lokumlarından :)
Soran+1 yılDaha yemedim ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/aPrLrd.jpg bunlardan biriyle evlenemyip de sabah akşam trip atan bir kezoyla evleneceksem niye yaşıyorum ki * :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAh ulan ah
Cevap sahibi+1 yılsoruyu soran kardeşim en soldaki yengen olur aman ha :D amaaan haaa :D
Sen bir rus bul önce sonra sıçtırt otur çubukla karıştır sonucuda bize bildir olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBokunu mu incelemisler kizlarin :D dogru biz azotlu yiyecekler tuketiyoruz onlar sirf seker tuketiyo. :D
00 Yorumla
+1 yılsnn o dalga geçtiğin ırk cepheye mermi taşıodu rus kızllarıda hayat kadınlığı yapıodu
03 Yorumla
Soran+1 yılRuslar zaten hayatımın kadını <3
- +1 yıl
hayat kadını derken kibar olmaya çalıştım o* demeliydim. nataşa seni beklio odasında turkish y. r. k die bağrıyo onun yanına git
böyle sorularda ve verilen cevaplarda gülme ihtiyacı için birebir.. teşekkürler soru için.
02 Yorumla
Soran+1 yılEyv panpa ben de gulmek icin sordum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok kardes tuvalete gitmiyorlar altlarina yapiyolarmis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiger bir rivayete görede türk erkekleri ceset s.. yolarmıs
10 Yorumla
+1 yılDuyduğuma göre kanları vişne suyuymuş mubarekler insan değil sanki mahalle bakkalı ^_^
10 YorumlaRus kizlari cogu zaman s. cmior ama s. tiginda da peri tozu s. ciyor
03 Yorumla
Soran+1 yılpembe renkli s*çarlar
Soran+1 yılne güzel be :D
+1 yılEvet rus kızları güzel benim arkadaşım da rus. Bizim kızlarımızda güzel arkadaşlar bokunu çıkarmayın işin tamam yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların tek farkı tuvalete giderken çıplak oluyorlar. bir ara rusya ya veya ukraynaya dil öğrenme bahanesi ile git 2-3 bin gider. yurtlar karışık zaten orda görürsün. not: onlarda taharet olayı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıltaharete gerek yok panpa güllü lokum sıçıyolarmış
Cevap sahibi+1 yılyok be kardeşim. onlar çok alkol alıyor çok pis kokuyor onlardan sonra tuvalet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy sizede rus kızlarınıza da inş başınıza türk kızları kadar rus kızları düşer de anlarsınız...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızları görse "ya hassiktir * bizi beğene beğene bu hanzolarmı beğeniyo" derdi :)))
09 Yorumla
Soran+1 yılHaha :) kaldik size diycem ama artik siz de beğenmezsiniz ki :D
Cevap sahibi+1 yılKaldık tabi sizden başka kimimiz var
Soran+1 yılOyyş kurban olurum senin gibi olsa her Türk kızı ne âlâ
Cevap sahibi+1 yılMalesef diğerleri öyle değil :
Soran+1 yılO yüzden ruslara gidioz işte yine bzmkiler suclu :(
Cevap sahibi+1 yılSktirin giidn o zamn alla allaaa
Soran+1 yılBak bölesiniz iste erkek gibi küfür ediosunuz be hem de kıllı ve şişmansınız
Cevap sahibi+1 yılAnandır senin kıllı ve şişman. Annende türk kızı.
Soran+1 yılSen de Türksün senin anan kıllı ve şişman ve sen de ölesin ruslar agda yapmaz tuvalete gitmeez ve terlemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay senin rusunu si. im a. q daha türkçeyi konusamıyoruz ne işimiz var elin rusuyla..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların tuvaleti buharlaşıyor , havada gül kokuları açıyor <3
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri de Soğan zarından oluşuyormuş.
30 YorumlaHıı sut ve glikoz hııı, nesquick mi bu o. o
115 Yorumla
Soran+1 yılama sen de güzelsin ya senin dışkın normal mi güllü lokum tadında mı?
Soran+1 yılsenin tuvalet ihtiyacı giderdiğine inanmak isstemiyorum ya :( istiyorum ki senin kullandığın tuvalet gül koksun öyle bir evrim geçirmiş olmalısın
Soran+1 yılamca ne ya kardeş de bari neyse biraz abarttım farkındayım
Soran+1 yılama sen yine de fazla sıçratma sağa sola en azından hayalimde kalsın :D
Soran+1 yılsen googlea "SCAT" yazsana bi... insanlık ne halde gör :) senin kusmuğun da gül kokuludur allah bilir :D
Soran+1 yılscat yazsana googlea :)
Soran+1 yılanladım canım işte o erkekler lokum mevzusuna inanıp bu fanzatilere kayıyor ve mağdur oluyorlar :)
ama sen he de sana razıyım memnuniyetle :D :P
Soran+1 yılizledim hiç kaçırmam :) sen de garip bir kızsın ya valla şaşırdım açıkçası mide sağlam sanırım :)
+1 yılOnlar içinde hallediyor hepsini herhalde.
00 YorumlaBarbie nin köpeği bile sıçıyor uyan panpa.
20 Yorumla
+1 yılRusum ve tuvalete gidiyorum :)
010 Yorumla
Soran+1 yılGüllu lokumdanmış onlarn dışkısı dogru mu kız?
- +1 yıl
valla iğrençliğin sınırlarındasın :D
Soran+1 yılBn ruslardan tiksinmem rusyada bayan tuvaletlerinde temizlikcilik bile yaparm yani :D
- +1 yıl
Zaten Rusyada dışardan çalışmak için gelen insanlara en pis işleri verirler
Soran+1 yılOlsun sonucta rus yani :D
- +1 yıl
Çoğu Rus kızlar Türkiyede yaşamak istiyorki istediğin zaman bulabilirsin bir tane, onlar tipe bakmaz
Soran+1 yılPaaraya mı gelirler :)
- +1 yıl
parayada gelirler daha çok ''bir erkek beni koruyor l*n bak'' mantığında olan vardır :)
Soran+1 yılAlla alla çok saşırdım ateist kardesim bana yol gösrerebilir misin biraz :) taktik ve bilgi istiyorum
Soran+1 yılHadi be ateist yoldaşım lütfwn ama :/
Ağzına şey etsinler istersen?
27 Yorumla
Soran+1 yılçok kırıcısın :(
Soran+1 yıltamam senden özür dilerim affet olur mu
Soran+1 yılsen dile o zaman :P
Soran+1 yılevet çünkü aramız çok iyi :D
+1 yılEvet onlar s*çmıyolar
00 Yorumlaahahaha rus kızları mistir mis.)))
00 YorumlaTürk kızları yüz vermedi herhalde birader
10 YorumlaNe kadar beyinsizsin ya
10 Yorumla
+1 yılonlar aslında pembe s*çıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılOhh mis gibi :)
Moda & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. Hahah:D cok zekisin topladın tüm Hatunlari :)
16 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane düşürdüm bilsen :D bzm kızlar saf mı ne
Soran+1 yılAma cidden zeki bir kızsın ^^ seni düşürmek isterdim doğrusu :D
Soran+1 yılHayranım bole kızlara <3 önünde saygıyla egiliyorum tanrıcam :D
+1 yılOff alın bunu burdann
017 Yorumla
Soran+1 yılsen al beni :D
- +1 yıl
Alıyım mı. s
Soran+1 yılAl lütfen :)
- +1 yıl
Nereye alim
Soran+1 yılÖzele al
- +1 yıl
Gizli
Soran+1 yılSanki aleni olsam alcaktn
- +1 yıl
Alıcam gel ya
Soran+1 yılinanmam o yüzden gelmiyorum kesin bir art niyet vardı sende kesin :D
- +1 yıl
Gelde göstericem. s
Soran+1 yılne göstercen :)
- +1 yıl
Tövbe sus tm
Soran+1 yılnaughty bayan sevdim seni ama bir şeyler olmalı tabi cinsellikten bahsetmiyorum
- +1 yıl
Cinsellik asla
Soran+1 yılfoton fake gibi :(
- +1 yıl
Tm grsrz
Soran+1 yıltamam tatlış
Yok sıçmıyolarmış kesin bilgi.
00 Yorumla
+1 yıla canım haklısın ya. tüh ya niye rus doğmadık biz.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılEvet onlar pamuk şeker s*çıyorlar :/
00 Yorumla
+1 yılLÜTFEN BOŞLARI TOPLAYIN
00 YorumlaRus kızlarının b@ku da faydaliymis
10 Yorumlabir amele daha
12 Yorumla
Soran+1 yılUlan haftada 1 gün gidiolar tuvalete
Soran+1 yılNiye bole sertsin ki
Yok altına ediyor annem bez bağlı onlarda
00 YorumlaYok hayir iclerine si*ciyorlar la bir bitmediniz
00 Yorumla
+1 yılYa artık iyice saacmaladin :Dgdhdh