+1 yılBacaklarin gayet güzel bence. Ama sanki biraz gevşek gibi ust taraflar yumusak sanirim. Sertlestirmek icin kosu ve fitness yapman lazim. Deadlift ve squad popo ve ust bacakla alt bacagin arka kismini yani kadinlarin etek giydiginde dikkat ceken arka baldir kismini sekillendirir kavisli ve bicimli hale getirir. Mutlaka spor yapman lazim. Yok sporla isim olmaz dersen böyle de iyi. Yasin kac bilmiyorum ama ileriki yaslarda agri sizi cekmemek romatizma vb. hastaliklarla ugrasmamak icin spor 1 nunarali tedavidir...
09 Yorumla
Soran+1 yılSquat duzeltirmi? Cevabin. icin cok saol, gercekten olgun objektif bir dusunceye ihtiyacim var, acaba baslasam ne kadar surede duzelir haftada ne kadar spor yapmaliiyim acaba yardimci olur musunuz eger ki bu konuda ciddi bir bilgiye sahipseniz
- +1 yıl
5 yildir duzenli fitness yapiyorum. Bu konularda cok okurum makale video bakarim takip ederim gelişmeleri. Dizlerinden ayaklarina kadar olan bolumdeki uzun kaval kemiklerinde cok hafif egrilik var. Bu da bacak anatominle ilgili. Ayakkabileein8n en cok hangi bokumu yipraniyor? Yani topuk bolumunden bahsediyorum. Benim mesela ropuklarim8n sag dis bolumleri en cok yipraniyor. Yani demekki ben disa dogru fazla baski uygulayacak sekilde yuruyorum demektir bu. Sende nasil? Gecmiste bir duztabanlik felan var miydi ya da su anda? Eger varsa zaten basma agirligin dengesiz dagildigindan zamanla olusmus hafif egrilik olabilir. Ama yoksa dogustan anatomin boyledir.
Spora gel8nce boyun kac? Boyun kac olursa olsun ister uzun ister kisa spor ve dedigim hareketler sana oyle bir sekil semal verirki zamanla sen bike inanamazsin. Sadece sabirla spor yapman lazim. O sekle kavustuktan sonra bacaklarin zaten super olacak. Kemikte egrilik varsa duzelmez ama o hiiic dikkat cekmez emin ol 😅😅
Soran+1 yılAbiicim oyle iyi geldinki allah razi olsun gercekten bu konuda aydinlanmaya ihtiyacim vardi, ben 1.71 boyundayim kilom 60-64 arasi, ve topuklu ayakkabilarimi iki uc yil once duzenli giyondigimde bir tarafi topugun yamuluyodu, cizmem var o zamanlardan kalma sag mi sol mu tam net hatirlayamiyorum, ayaklarim duz taban, ayaklarimi komplex yapmiyorum ama etek sort giyinemiyorum evde kendi kendime giyiniyorum sinirlerim bozuluyo sonra geri cikariyorum son bir haftadir squat yapiyorum hamilelikti dogumdu derken acik olmak gerekirse cok gevsedi popo olsun bacaklar olsun, eskisi gibi degil coktu yer cekiminin azizligine ugradi sanki ama kilom boyum ideal kilo vermek istemiyorum beslenme aliskanligimi degistirmeden yani diyet yapmadan kas yapabilir miyim? Popo hafif yukardaydi dogumdan sonra haraketsizlikten o da indi ama bacaklar hep capti sanki giderek daha caplasti
- +1 yıl
Ben 180 cm 80 kg. yim. Senin de 60 in altina inerek yag oranini dusurmen lazim. Yani 58-59 kilo super olur. Boyun zaten maasallah bir bayan icin bence en ideal olcude. Zaten fitness a baslayinca gunluk kalori yakimin artacak ve birkac kilo vereceksin. Kardiyo yani tempolu (cok hizli degil salona gidersen oradaki gorevli senin durumuna uygun bir program yapacaktir zaten ben buradan olçüm yapamam) kosu da butun vucutta yag yakimi ve sikilasma saglayacak. Poponun kalkmasi icin en super hareket squaddir. Squad yapan kadinla yapmayan o kadar bariz belli olur ki kot pantolon veya bir baska dar bir kiyafette hemen goze carpar. Acaip biseydir. Deadlift ise orta bölgede sikilasma ve guclenme saglar. Ayrica fitness salonlarinda pilates hocalari vardir ister pilates programina katilir istersen de hocadan bir kac hareketi (ozellikle bacak sikilastirma be inceltme ve popo sikilastirma hareketlerini) gostermesini ister ve bir kac tekrarda ogrenirsin.
Soran+1 yılPeki bu egsersizleri evde yapsam ise yaramazmi, bebegim var benim salon a yazilsam hep gitmem gerekecek, esim. calisiyo, bide sizce ne kadar zamanda biseyler gozukur bir haftadir bir saat ayirirp yapiyorum evde youtube dan bakip
- +1 yıl
duzenli spor yaparsan belirli bir süre sonra hayatından aldığın zevk artacağı için kendini daha güzel onemli hissedeceğin için zamanla bu sende alışkanlık yapacaktır dolayısıyla spor vazgeçilmez olacaktır hayatının bir parçası haline gelecektir.
çocuklar allah'ın bize verdiği en güzel hediyeler ama her kadının çocuğu olduğu zaman vücudunda bazı deformasyonlar oluyor bu kaçınılmaz. ben bunu şöyle düşünüyorum allah annelerden güzellikleri alıp çocuklarına veriyor birazda. ama spor yaparak tekrar eski halimize donebiliriz hatta eskisinden daha da süper olur... - +1 yıl
[url=hizliresim.com/.../url]
[url=hizliresim.com/.../url]
Instagramda fitness sayfalari squat sayfalari var oralara bakmani oneririm. Hem video hem resimli anlatimlar hersey mevcut. Internette de bol dokuman var. - +1 yıl
Evde de olur ama soyle aciklayimevde yaptığıniz yaş pasta ile profesyonel bir pasta ustası nın elinden çıkan yaş pasta ne kadar benziyorsa o kadar olur spor salonuna gitmek insanı motive eder diğerlerini gördüğün zaman gaza gelirsin yani düzenli bir şekilde parada ödediğin için bu seni daha üst seviyelere çıkarır evde hiç olmaz mı olur tabiki ben'ce bebeğinin biraz büyümesini bekle bu arada evde spora devam et daha sonra vaktin olduğunda salona gidersin internette evde nasıl spor yapılacağı ile ilgili bir sürü video var onlardan faydalanabilirsiniz zaten sadece squad ve de dEadlift yapacaksan bunun için salona para ödemeye değmez ben komple bütün vücut için spor yapacaksan salon tavsiye ederim
En İyi Cevaplar
Kardes, burada özellikle 5,9 ve 10 numaraya bakmani tavsiye ederim:
https://www.wikihow.com/Have-Perfect-Legs02 Yorumla
Soran+1 yılBaktim saol ama pek inandirici gelmedi
- +1 yıl
Seninki de iyi valla. "Ne yapacagimi bilmiyorum" diyorsun, üstüne üstlük önerilen cözüme de burun kiviriyorsun. Kaldi ki referans gösterdigim sayfada, görsel olarak kullanacagin metodlarin yanisira egsersiz yapman gerektigi de yaziyor.
Kusura bakma kardes, daha fazla yardimci olmayacagim.
+1 yılAlt kısımdan çok üst kısıma takıldım ben. Şekilsiz biraz yani kas şekli iyi değil. Spor yap.
İç bacak çalış özellikle.02 Yorumla
Soran+1 yılIc bacak duzgun olsa stun olcak :'(
- +1 yıl
Yeap.
+1 yılbiraz kilo alip sporla duzeltmeyi dene ama carpikliga yapicak bsey yok ona da takilma hemen hemen herkeste var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılbacakların hiç çarpık değil. sen aslında düzgün ve bakımlı olduklarının farkındasın ama bizlerin görüşlerini merak ediyorsun. hiç bir hoş olmayan yönü yok bacaklarının. düzgün sıkı ve çok bakımlı. pürüssüz !!!
00 Yorumla
+1 yılBunlar kötüyse ben bacaktan anlamıyorum demek ki :\ Ya da sen ego tatmini için de gelmiş olabilirsin o da bir ihtimal. Bak bende yalan yok, ne düşünüyorsam direkt yapıştırıyorum, affetmem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe egosu ya, ergen cagini cok oldu asali, gercekten cok komplex yapiyorum :(
- +1 yıl
Sıkıntı yapma, bence güzel. Bu tip şeyler yazmayı sevmem aslında sapık imajı yaratmamak için, ama içimde kalmasın diye yazdım :) Dizlerin biraz içeride gibi duruyor onun dışında bir sıkıntın yok. Ağrı, sızı vs yapmıyorsa bırak kalsın. Burada sana çirkin diyenlerin hepsi Victoria's Secret modeli zaten...
Canım benim estetik doktoruna görün. Kalçalarından yağları alıp, ayaklarındakı boşluklara enjekte edecek. Olacaksın mükemmel. Hiç canını sıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılAma oylede yaglar bir sure sonra eriyomus, bide bacak estetigi cok onerilmio :'(
+1 yılSadece carpiklik var yani kotu degil ki? Bu kadar dert etme bunu :) Keyif almaya bak hayattan dert ettigin seye baak :) Soyle dusun boyle bir bacaga sahip olmayan ve olmak isteyen ne kadar cok insan vardir kim bilir :)
10 Yorumla
+1 yılQuads çalışman lazım;biraz kalın görünecek ama üst ve alt bacak arasındaki çarpıklığı farkedilmeyecek boyutta azaltır.
00 YorumlaNesi kotuymus.. onuda aciklarmisin... hani gayet normal gorunuyor. iyi yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılCarpik diz e baksana ucak gecer ordan
Çabuk kaç kurtar kendini millet ip'den yerini tesbit etmeye çalışıyor :))
02 Yorumla
Soran+1 yılEtsinler hollandadayim ztn :)
egonu mu tatmin ediyosun anlamadım ki sütun gibi bacak taş resmen :D
02 Yorumla
Soran+1 yılUfak at, su akar goz bakar nesi tas
+1 yılBence sorunlu bir yanın yok sonucta yamuk yumuk değil. Kendinle barısık ol o zaman cok daha güzelsin :))
00 Yorumla
+1 yılYa ben sütun görmemişim hayatımda ya da KS'nin erkekleri bacak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bilmesek carpik oldugunu yutturcaklar :(
- +1 yıl
Ama parantez değilsin, dizinin yan kısımlarından dolayı biçimi öyle duruyor. Biraz sıkılasmaya çalış bakalım :)
+1 yılYa arkadaşım neresi çirkin hadi diyelimki çirkin nolucak illa övmemiz içinmi yayınlıyorsun karakteriniz güzel olmadıktan sonra manken gibi olsan neye yarar :(
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ovun diye yayinlayimki, yukaridada belirttigim gibi belki boyle bacagi olup sporla duzellti belki bana yardimci olup aydinlatcak, iki cocuk annesiyim, evliyim cok ta iyi niyetli biriyimdir burada bos seylerle gecirmiorum vaktimi ama cok komplex yaptim insan sevdigi adamin en guzeli olmak ister, bende kocama carpik diyemesemde icten ice yiyorum. kendimi
- +1 yıl
Hiç sıkıntı yapma ablacım gayet güzel sporlar sıkılastırırsın olur biter bide iki cocuk annesisin gayet güzelsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet samimiyim.. Gayet güzeller.. Baldır kısmının hafif kalın olması ise daha güzel.. :) ..
Ayrıca Hayat onun bunun ne düşüneceğini dert ederek geçirmen için çook kısa..
Unutma güzellik :)00 Yorumla
+1 yılıyyy mini falan giyme sakın sen etek de giyme sen bişey giyme öl sen atla bir yerden öl hatta bacaklarını parçala yak yok et sonra intihar et.
01 Yorumla- +1 yıl
lan manyak mısın sen millet sen beğenesin diye mi dünyaya geliyor
+1 yılBisey yapabilcegini sanmiyorum spor isi degil. bu kanka :D
00 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel bacakların var güzel poz verememişsin ondan kötü durmuş alt tarafı sadece
Bacaklarını birleştirip öyle çekil00 Yorumla
+1 yılYapılacak bir şey yok ama yanılıyosun bacakların çirkin değil, ben çok daha çarpıklarını da gördüm
00 YorumlaO değil de dizlerin yan duruyor :D bacak fazla kötü değil. Yapacağn bişey yok
00 YorumlaUlan insanların eksik uvuzları var hayata tutunmaya çalışırlar sense gelmiş bacaklarım çok çirkin diyosun müzeye sergiye mi koyucan ahhh ahh
11 Yorumla- +1 yıl
Uzuv
+1 yılboşver çarpık olsun takma. bacaklarindada sorun yok. az bacak kası yaparsan kendinide tatmin edersin.
00 Yorumlabence onlara bakıp nefret duyacapına onlara bakıpta güzel taraflarına bakmaya çalış psikolojik olarak yenebilirsn
00 YorumlaBiraz sorun var gibi ama ortopedi doktoruna gozukmen gerek bence doğuştan veya gelisiminle ilgili birşey olabilir :)
00 YorumlaOhaaa aysee isin var l*n senin burdaaaaaaa !!! :@@@@@
04 Yorumla
Soran+1 yılAyse derken
Soran+1 yılFatmayim
Fizigin mukemmel Ama dikatini cekerim tabi senin gercek resminse alintiysa bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılAt at da civ civler yesin
Hocam bunlar iyi sıkıntı yok gibi hafif bir carpiklik varda o kadarı kadı kızındada olur :)
00 YorumlaNasılım? konusunda 417 cevap paylaştı. Bence biraz spor yap ve olabiliyorsa küçük çapta kaslandır ama o kadar da kötü durmuyor
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaldirlarinizdan spor yapmadiginizz cok belli bence spora yonelin ama kemik yapiniz bozuk super olmasni beklemeyin
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparak biraz daha hoş görüne bilir ama sadece üst kısımlar için faydası olabilir. Çarpıklığı biraz daha göstermez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç bacak çok var yediklerine dikkat et ve spor yap belki düzelir
00 Yorumla
+1 yılBacak fotosuuu atıppp yürekleriiii dağlamayın ammmmannn amannnnnnnnnnnn.
10 YorumlaNasılım? konusunda 776 cevap paylaştı. Evet cirkinlik potansiyeli var bu saatten sonra zor anca spor.
00 YorumlaGayet güzel ya ne var bunda çok şükür haline bence.
00 Yorumla
+1 yılbuna halk dilinde PALE AYAK diyorlar, ben düzeltirim bu bacakları :D
00 YorumlaTakılma böyle şeylere adriana lima'nın aldatıldığı bir dünya'da yaşıyoruz
00 YorumlaBenim olsaydın, güzeli çirkini hissederdin teninde...
Nerdesin, kimsin sen?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin söyle bir lafı var. yakilacakla sikilecegin kötüsü olmaz diye. tam sana uyar bu tarif
01 Yorumla
Soran+1 yılYes babe
Güzel Kız Nesi Var Akıllı Ol ya Kendinle Barışık Ol
10 Yorumla
+1 yılUlan Faruk abi. Ya abi epilasyonu ne ara yaptırdın ya
00 Yorumla
+1 yılbacak çirkin olmaz bacak candır masallaç piliç bacağı gibi :d
00 Yorumla
+1 yılNormal bir bacak kilo alirsan duzelr carpik böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılBende de öyleydi. Sonra bacaklarım kırılınca düzleştiler
00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz bence çok da kötü değil. biraz fizik tedavi egzersiz falan düşn
00 YorumlaBence güzel sempatik duruyor. sanki ürkek gibi. ne tatlı.
00 Yorumlabence cok cirkin falan değil abartıyosun sanrm boyun kısa ama olsn bacakların cok kotu değil
00 Yorumlabence güzel çarpıklık önemli değil o kadar cogu kişi çarpık üzülme sen
00 YorumlaBacak egsersizleri var gir internete bak ayrıca koşuya çıkabiliyosan çık
00 Yorumla
+1 yılşekle şemale bak aşırı kötü.
21 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya :'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle çarpık allah vergisi yapcak bişey yok gerceklerle yüzleş olsun bitsin..
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon halindeki çükleri indirirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle ama kotu bir yaklasim olmus, burada dusunceleri almak istedim amacim cinsel durtu yaratmak degil
+1 yılafedersin kalas gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya aynen
+1 yılÇok sıskasın be gülüm bu nedir şort giyme xd
02 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarima alamiorumki kilo
- +1 yıl
Kas yap derdim öyle alabilseydin valla senin kararın ya kısa giyme ya da güvenini tam tut özgürce takıl daha ne kötüler var şükret haline :)
Çok geçmiş olsun yeni duyduk
20 Yorumla
+1 yılFabrika ayarlarına geri dön bence
00 YorumlaYapacak birşey yok kendinle barışmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBacaklarinin birseyi yok takilmayin boyle seylere
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bacaktan anlamioyosun o zaman
- +1 yıl
Emin misin :)
Başka derdin mi kalmadı güzel işte.
00 Yorumla
+1 yılşov yapıyorsun heralde
00 YorumlaNasılım? konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zeytin yağla sıva ayrıca bacaklarım kötü değil ki?
00 Yorumla
+1 yılabaza biriyle birlikte olmayı dene knka
00 Yorumlabacaklarınla ağırlık çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılYardimci olur mu
+1 yılbacaklar çarpık mı bana mı öyle geliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği