Moda & Stil Sizce böyle dışarı çıkılır mı, yoksa kötü mü 🙄? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor tarzım berbat bu arada Güncellemeler+1 yıl ya herkes erkeki durduğunu yazmış, neyse üstümü değiştiriyorum ben... Güncellemeler+1 yıl Bunu giyinmeye karar verdim, nasıl sizce https://www.hizliresim.com/miobi5k Sizce böyle dışarı çıkılır mı, yoksa kötü mü 🙄? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. ikiside hoş. yinede siyah kusur kapatır derler. hemde karşı tarafın beynini daha çok çalıştırmasına vesile olur. ikiside hoş tercihler. 0 0 Yorumla
BenBilgiVeKaos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Son attığın daha iyi bacaklaın nekadar uzun çıkmış öyle 0 0 Yorumla
Birsalinartik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Tarzında berbatlık göremedim çıkılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bacakların çarpık mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmem, çarpık mı duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ikiside hoş. yinede siyah kusur kapatır derler. hemde karşı tarafın beynini daha çok çalıştırmasına vesile olur. ikiside hoş tercihler.
Son attığın daha iyi bacaklaın nekadar uzun çıkmış öyle
Gayet hoş tam bir hanımefendi
Tarzında berbatlık göremedim çıkılır
gayet basarılı ve guzel bence
Sana ne giysen yakışır
Çıkılır bence ideal.
Çok seksisin
Bacakların çarpık mı
bilmem, çarpık mı duruyor