Bir yoga kursuna gidiyorum ve genelde tayt ve sporcu südyeniyle derse geliyorum daha 2 ders oldu hiç sorun yaşamadim ama. Bugün kızlar bana erkek tarafında giyinme bu şekilde güvenme erkeklere ne olacagi belli olmaz bizim tarafta giyin bizde rahatsiz olan yok aramizda konuştuk dediler sizce bu teklifi kabul etmeliyim emin olamadim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarrr
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfennn
Kızlar, Yogada Kızlarla birlikte giyinmemde sıkıntı var mı?
Şuana kadar yanlis bir hareket yapan ya da laf söyleyen olmadi ama bakan oldu onuda boşver mi diyorsun ne bilim tamamen femine giyiniyorumya kiz gibi ondan utandim biraz
Eger orda daha rahat edeceğini düşünüyorsan kızların bölümünde giyin erkeklerden üçünden zarar gelmezse de birinden zarar gelme olasılığı ne yazık ki yuksek
Yorumun icin teşekkürler yogada tek erkek benim ama spor salonun badi kismina giden erkekler. oluyor ve cok fazla bakiyorlar yani birsey demediler ama bakmakta beni rahatsiz ediyor ben mi fazla utangacim ama bakislada rahatsiz oldum yani sen diger tarafa mi gec diyorsun
Yani ben kararı sana bırakıyorum tabiki de ama hani önemli olan senin nerde rahat hissedecegin. Biliyorsun ki kadınlar erkeklere oranla daha hoşgörülü ve zaten kendileri sana söylemiş istersen gel diye madem kimse cekinmiyor gidebilirsin bence ve eminim ki ordaki ortamda kendini daha rahat hissedersin
Kızlar Ne Diyor
Ne kadar gereksiz takıntıları var bos konusuyorlar istedigini giy erkekler yiyecek degl
Şuana kadar yanlis bir hareket yapan ya da laf söyleyen olmadi ama bakan oldu onuda boşver mi diyorsun ne bilim tamamen femine giyiniyorumya kiz gibi ondan utandim biraz
Eger orda daha rahat edeceğini düşünüyorsan kızların bölümünde giyin erkeklerden üçünden zarar gelmezse de birinden zarar gelme olasılığı ne yazık ki yuksek
Yorumun icin teşekkürler yogada tek erkek benim ama spor salonun badi kismina giden erkekler. oluyor ve cok fazla bakiyorlar yani birsey demediler ama bakmakta beni rahatsiz ediyor ben mi fazla utangacim ama bakislada rahatsiz oldum yani sen diger tarafa mi gec diyorsun
Yani ben kararı sana bırakıyorum tabiki de ama hani önemli olan senin nerde rahat hissedecegin. Biliyorsun ki kadınlar erkeklere oranla daha hoşgörülü ve zaten kendileri sana söylemiş istersen gel diye madem kimse cekinmiyor gidebilirsin bence ve eminim ki ordaki ortamda kendini daha rahat hissedersin
Anladim çok saol.. Birde birsey sormak istiyorum. Bir kız olaran bana bir kombin önerisinde de bulunabilir misin yoga icin rica etsem 🙂 ?
Bilmem ki ben yogaya hiç gitmegitmedim açıkçası ancak decaltholnun sporcu sutyenleri çok iyi onlardan alıp altına siyah tayt giyinebilirsin..
Gitmedim** klavye tekrarlamis
Cok tesekkurler ya son birsey mini sort taytlar oluyor onları cok merak ediyorum onlari giyebilir miyim aence yoksa riskli mi?
Istiyosan giy yani sen bilirsin