Böyle bir ayakkabı asla giymem, stiletto giyer parmaklarım felç kalır ama bunu asla. 😄 10 cm ile gayet rahat yürüyebilen biri olarak topuklu giymeye bayılıyorum da diyebilirim. 😎
Resimdeki ya kadın değil ya da hamile bi kadın. Şuanda atamıyorum resim ama aynı resimden kim kardishanın da vardı hamileyken ödem oluşmuş ayaklarında böyle resmî vardı ayaklarını cekmiş topuklu ayakabısını yanına koyup 😂
Erkeklerin saçma ve gereksiz bir egosu var genelde. Oysa biz kadınlar istediğimize ulaşmak için çokça şeye katlanıp güçlü olabiliriz. Söz konusu bir erkeği yola getirmek olsa bile 🌸
Bu fotoğraf ne ki sadece izi çıkmış 2 hafta önce şehir dışına çıkarken topuklu ayakkabı giymiştim sonra orada kalmam gerekti 2 gün boyunca topukluyla gezmek zorunda kaldım arkadaşımın da kınası vardı bütün gece ayaktaydım ve ayaklarımın altı ve yanları su toplamıştı. Daha yeni geçiyor. Ama hiç bir acı hissetmedim. Var galiba biraz psikopatlık bende 😅
Yazık ayağına. Nedir bu topuklu sevdası. Kızlar kabullenin kısayken daha hoşsunuz, giymeyin öyle garip garip canınızı acıtan şeyler. Benden uzun kız görünce ben garipsiyorum Uzunluk iyi değil. Kardeşim var Uzun bişey ama zayıf. O da diyo uzunluk bok gibi bişey diye.
Hahaha bak ondan da olabilir ama sonıc neden oldugu değil. O koca ayagı bile bile bş beden kücük ayakkabıya sokmak. Oan belki baska ayakkabı yoktu uyacak ve bile bile onu giydi. İşte bundan bahsediyorum
Benim Şu an yeni tanıstıgım Bi kız var ayrı sehirdeyiz. Kız benimle yatmak istemiyor ama konusuyoruz. Sordum neden diye lezbiyen im dedi. Tuhaf değil mi madem lezbiyensin benle niye konusuyon.
Benim gençliğimde beri lezlerle olan Bi hayranlığım ve sempatim var. Onları izlemeyi çok seviyorum. Bu kızla da konustum Bi gün 3 kişi bişeyler yapalım diye.
Neden öyle ya harbiden merak ediyorum tüm uzun boylu tüm demeyelim de çoğu minyon seviyor benim 1 metrelik erkek kuzenim bile kız dediğin minyon olur diyor nedeni ne :D