Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Biraz elden geçir bence kıyafetlerini. Evde vs istediğin gibi takıl onda sorun yok, ancak bu giyimle dışarıda çok ciddiye alınacağını düşünmüyorum, hiç değilse yerine göre kurtul şunlardan...
21 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye için teşekkürler👍
En İyi Cevaplar
+1 yılBen en son 13 yaşında böyle giyinmiştim. Yaşının yirmilerinin başında olduğunu bilsem hadi neyse derim ama yirmi yedinde böyle giyinmen seni her açıdan olumsuzluklara boğabilir. Örneğin çok ciddiye alınmazsın. Sade ve daha normal renkleri tercih etmeni öneriyorum. Böyle kıyafetler vücut tipini çok kötü gösterir. Ya tam dar giyineceksin ya da tam bol.
Tercihim tişörtlerin dar olması ve altına dar pantolon giymen. Bu daha olgun ve kadınsı gösterir. Hatta ayakkabı olarak topuklu tarzı tercih edersen gayet güzel olur. Vücudunu da toparlar.
Kışın dar bodysuitler ve dar pantolonlar seni afet gibi gösterir. Platform topuklu bir bot da giydin mi tamamdır. Şahsen tarzım böyle.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyelerin için canım bunları uygulayacağım👍
Bu tisortlerin altına kot pamtalim evet daha iyi olur ama yaşının kıyafeti değil biraz 😕
Bende minyonum ve yaşımdan oldukça küçük gosteriyorum ama elbise vs giyiniyorum hem boyumu daha uzun gösteriyor hem oldukça rahat.12 Yorumla
Soran+1 yılBen de minyonum ve resmi yerlerde işim olsa ilk önce yaşın tutuyor mu diye sorarlar. Ben de artık kıyafetlerin de etkisi olduğunu düşünmeye başladım o yüzden burda da sorayım dedim. Peki elbise dışında neler giyiyorsun yazın? Tişört tarzı giymek istediğin zaman nasıl model tişörtler giyiyorsun?
+1 yılSiz giydiğinizi kendinize yakıştırıyormusunuz? eyer takıştırıyorsanız olay bitmiştir, bırakın el alem ne der i, insan his ettiği yaştadır, fazla onun bunun lafına kafanızı takmayın insan birkere dünyaya geliyor bir dahası yok onun için giyinin gezin yiyin bu dünya bugün var yarın yok, dediğim gibi insan bir defa dünyaya geliyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Beyaz renkte bir kısa etek birde koyu bir ton jean iyi gider.
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyeler için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Maalesef kötü. 12 - 13 yaşındaki cocukların giydiği gibi. Daha sadece tişörtler var. Tek renk. Al giy güzel güzel. Her seyle de uyar. Tişörtlerini de biraz bol al zaten oversize tişörtler gündemde. Aslında bi mağazaya gittiğinde artık böyle seyleri görmezsin bunlar fazla eskide kalmış gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten birkaç yıldır elimde olan tişörtler hala giyiyorum ama bazen yolda kızlara bakıyorum öyle güzel giyiniyolar ki. Bi tık zevksizlik söz konusu ben de, pek kombin yapmayı beceremiyorum😢 tavsiyelerin için teşekkürler bu arada... mesela sadece düz beyaz, düz siyah, düz gri vs. bu tarz tek renk tişörtler al diyosun dimi?
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyinme lisin insanların seni bir kalıba sokmalarına izin verme. Senin giyimini çocuksu buluyorlarsa senin giydiklerini giymesinler. Bu hayata bir defa geldin ve acısıyla tatlısıyla hepsi senin. Kendi kararlarını al başkasının kararlarını değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür değerli tavsiyelerin için😊 dediklerinde haklısın fakat bazen yolda hemen hemen yaşıt olduğum kızları görüyorum, o kadar güzel kombin yapıyorlar ki. Ben de pek zevkte yok ama şöyle güzel giyinmeyi de çok isterdim. O yüzden burdan biraz yardım alıyım dedim😊
Soran+1 yılTekrar teşekkürler ❤
+1 yılYaşına göre evet biraz çocuksu.. Yani ben 17 yaşındayım ama asla o kıyafetleri giymem bilmemek değil öğrenmemek ayıp:) fikrimi soracak olursan daha siyah, lacivert, beyaz renklere gidebilirsin ha bu demek değil ki hep koyu renkler giyeceksin. Tabii ki arada renklenebilirsin ama kıyafetin kumaşı, Tarzı vs. İyiyse.
11 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki yorumlar gerçekten çok işime yaradı ve genellikle hepiniz bana benzer yorumları yaptınız, bu yüzden alışveriş yaparken kafamda iyice şekillendirdim nasıl şeyler alabileceğimi
Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Sanırım spor seviyorsun, bunda sakinca yok ama yaşına daha uygun güzel sportif t-shirtler ile kombin yaparak bir tsrz yakalamayı deneyebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet klasikten ziyade spor giyinmeyi daha çok seviyorum ama hiç kombin yapmayı beceremiyorum ya çok zevksizim 😕
Soran+1 yılBenim tarzımın tam tersi olan biriyle çıkıp kendime bu şekilde bu imaj oluştursam iyi olcak sanki😊
- +1 yıl
rahat hissetmezen bu göze yansır, komple tersi derken bunu dikkate al 😊 tarz grubuna yakin ama daha yasina uygun daha göze hoş olan spor kombinler giysen gayet yakisir muhtemen gayet de cekici olur cocuksuluktan uzak 😊 yinede sen bilirsin zit tsrzlar da dene belki üzerinde olunca beğenirsin 😊
+1 yılHerkes bedenine tarzına göre giyinir sen rahat ediyorsan sıkıntı yok fakat kıyafetlerini degistirsen daha olgun olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de tarzımda değişiklikler yapmak istiyorum ama nasıl giyineceğimi bilmiyorum. Tavsiye verebilir misin bana?😊
- +1 yıl
Tabiki açık bir insansn sanirim
- +1 yıl
Geniş pantolon tunik giyilebilirsn
- +1 yıl
Etek gömlek tarzı
- +1 yıl
Abiye boydan elbise giyilebilirsn
- Moda & Stil konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılYani gösterdiğin kıyafetler daha genç işi gibi. Stilini değiştirmende fayda olabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılÖneri verebilir misin? Nasıl giyinmeliyim?
- +1 yıl
Bedenine göre giyinmelisin, kişiliğin de çok önemli. Bana ufak bilgiler verebilirsen öneri sunabilirim
Soran+1 yılMinyon tipliyim ve minyon olduğum için de yaşımdan küçük gözüküyorum, bu yüzden kendime olgun bi tarz yapmak istiyorum ama pek zevkli olduğum da söylenemez bu konularda😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 27 im yaşimdan büyükde geyinirim küçükde önemli olan üzerimde yakıstıra bilmem. kusura bakma bunların rengleri çok zevksiz geldi bana
33 Yorumla
Soran+1 yılSen genelde hangi renkler giyiyosun? Bana da yardım et bacım ben de fazla zevk yok, hiç doğru düzgün kombin yapamam
Cevap sahibi+1 yılKaç kilosun? boyun ne kadar? fizik şekline ten rengine göre giyim değişiyor
Soran+1 yılMinyonum, zayıfım. Sarışın ve açık tenliyim. Mesela genel olarak nude giy diye tavsiye verdi burdaki birkaç arkadaş ama örneğin bir krem rengi giydiğimde zaten beyaz tenli olduğum için çok soluk duruyorum. Bi lila, narçiçeği gibi renk vermiyor bana. Buna göre neler önerirsin bana?
Ben bunları evde bile giymek için çok basit bulurum ya 😂😂soryy
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 😅😂 peki sen nasıl giyiniyosun, neler giyiyorsun genellikle?
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyelerin için bakacagım
Yaz bana sana yardımcı olayım. Bunlar yaşına göre çok çocuksu
12 Yorumla
Soran+1 yılYaziyorum sana
Kafana gore takil ya kimin ne dedigini umursama. Kiyafetinede karismasinlar bi zahmet
13 Yorumla
Soran+1 yılKimse bir şey demiyor aslında da ben dışarıda bazen öyle kızlar görüyorum ki herhangi bir dekolte yapmadan çok şık ve olgun duruyolar, bu yüzden biraz özeniyorum güzel kombin yapanlara😊
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyen için😊
Bence güzell renkli giyinmek eger kombinleyebiliyosan iyidir ben hep siyah giyiyorum mesela basit oluyo bi tayt bi siyah tshirt
10 Yorumla
+1 yılEn başarılı olduğum konular. Acilen stil danışmanın ola bilirim bedava kullan beni.
15 Yorumla- +1 yıl
50 insanı dinlersen burda yine kıyafetlerin eğlence parkına dönüşür karma karışık olur bu yorumlardan hoşuna giden bi kızı dinle sadece sana uyan bir yorumu. Yoksa her kese kulak asarsan yine karma karışık birşey olur gidersin.
Soran+1 yılEn başarılı olduğum konu diyosan sözü sana bırakıyorum o zaman😊 Özellikle yaz için nasıl bi tarz yapabilirim kendime? Yaşıma göre nasıl tişörtler, kotlar vs. Kullanmalıyım?
- +1 yıl
Sana çok yardım etmek istiyorum ama burdan resim paylaşamıyorum skype var mı sende ordan sana yardım edeyim resim paylaşayım. Normalde whatsapp verirdim de telefonum yerine tablet kullanıyorum telefon tamirde olduğu için.
Çok güzel yaşına uygun kombinler gösteririm sana ya elindeki malzemeleri kullanarak oluşturursun bana resimlerini atarsın işte bu bunla olur mu gibi ya da yenilerini Alman için sana yardımcı olurum 15 senedir internet alışverişi yapan biri olarak çılgın bir alışveriş uzmanıyım 😎🤗
Soran+1 yılBende de skype vs. Sosyal medya yok maalesef, burdan atamaz mısın? Ya da yazarakta tavsiye verebilirsin. Mesela biraz önce bir arkadaş püsküllü, pullu, baskılı tişörtler kullanma dedi. Bunun gibi örnekler verebilirsin sen de çok memnun olurum😊
- +1 yıl
Hadi ya sahte bi skype acamazmısın acaba atıcağım şeyler ancak görselle gösterilir.
Çok basit hesap açmak siler atarsın yine?
+1 yılBaya yaşına göre küçük giyiniyorsun, tabi senin tercihin
11 Yorumla
Soran+1 yılKombin yapmayı pek beceremiyorum ya sence yaz için nasıl tişörtler almalıyım?
27 yasına gelmisin daha giydigin elbisenın nasıl oldugunu bilmiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂 napiyim hiç zevk yok ben de. Bazen yolda kızlara bakıyorum öyle bi giyiniyolar ki harika duruyor üstlerinde
Soran+1 yıl😂😂😂
Biraz çocuksu ama iyi kombinlersen
Şu pembenin altına beyaz şort
2. altına siyah pantolon
3 altına kot şort
4. altına kot pantolon giyerdim ben olsam10 YorumlaModa & Stil konusunda 801 cevap paylaştı. Kimlikteki degil hissettigin yastasindir bence. Nasil mutlu oluyorsan oyle devam et
30 YorumlaBence yaşına göre çok çocuksu kıyafetler ama sen kendini neyin içinde mutlu hissediyorsan onu giymelisin☺️
10 YorumlaSpor giyinmek çocuksu demek değildir kendini genç her yaşta hissetmektir bu aslında.
10 Yorumla
+1 yıl18'lik ergenim ama böyle giyinmiyorum abla. 12 yaşında kardeşim var. Onun kıyafetlerine benziyor biraz.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😂 o zaman acilen tarz değişikliği yapmam gerekiyor kuzum her birinizin fikri çok önemli oldu benim için 🙏
+1 yılÇocuksu değil de çok sade bence biraz daha şıkır şıkır giyenebilirsin maddi durumun varsa tabi
10 YorumlaÇocuk gibi mi bilmem ama hiç güzel parçalar değil bunlar
10 Yorumla
+1 yılEvet sanki öyle
Ama olsun böyle iyi hissediyorsan devam10 Yorumlaseni görmeden birşey demek zor ama bir tık üste çıkabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence gayet tatlı ve şeker bir tarzın var. Gayet güzel giyiniyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat enerjisi dolusunuz sizinle tanışmak isterim ne dersiniz?
Rakamlara takılmamak lazım, insan kendini nasıl iyi hissediyor ise o şekilde olmalı...
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasılsan öyle giyin. Sahte büyümüş numarası yapsan daha kötü
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12-13 lük ergen gibi daha çok. Tarzını değiştir biraz canım altına da jean falan bi parça belki kurtarır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence daha zevkli ve farklı şeyler giyinebilirsin bunlar daha çok eve uygun şeyler sanki birde hepsi kotla olmaz daha tarz şeyler almalısın
10 Yorumla
+1 yılYaşına göre biraz fazla çocuksu ve bence bu yaşta modayı biraz daha takip etmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılNeler giyebilirim peki örnek vericek olursan? Ne tarz tişörtler giymeliyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben hiç baskılı tshirt giymedim. İş icabı zaten ya kalem etek gömlek ya pantolon gömlek rutinde de daha spor giyiyorum.
10 YorumlaBen olsam bunları giymem şahsen 25 yaşında olmama rağmen çok çocuksu renkler ve modeller
19 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl giyiniyosun örneğin ne tarz tişörtler vs? Bana da öneri versen çok memnun olurum😊
Soran+1 yılNeler giyiyorsun? Genelde elbise tarzı mı giyiyorsun?
Soran+1 yılMesaj atıyorum şimdi sana bi dene bakalım mesajdan link atılcak mı diye, ben de bilmiyorum ama atabilirsen cok sevinirim🌹
Soran+1 yılMesaj atılmıyor sana
Soran+1 yılYazdim mesajdan
+1 yılÖncelikle biraz fazla çocuksu bir tarzın var biraz daha kadınsal özelliklerini açığa çıkar derim
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl giyinmeliyim mesela? Çok açık saçık giyinmeyi de sevmiyorum ama nasıl kadınsal özelliklerimi ön plana çıkarabilirim kıyafetlerle?
- +1 yıl
Açık saçık git demiyorum daha dar giyin mesela bol giyinmek yerine
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence gayet normal kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin kalıplara sokma kendini
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi sınırlamalar kalıplar saçma
22 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım
- +1 yıl
Rahat ol yani takilma öyle şeylere çocuksu değil
+1 yılKardeşim bile giymiyor böyle çok çocuksu
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o kadar mı çocuksu duruyor😢 peki ben yaz için nasıl giyinebilirim, neler giyebilirim? Hem tişört hem ayakkabı hem de pantolon, etek vs. Öneri verebilir misin bana?
- Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşına göre çocuksu gıyınıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki neler giyebilirim yaşıma uygun olarak?
+1 yılBen olsam giymem rengarenk
15 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl giyiniyosun?
- +1 yıl
Ben 20 yaşındayim
Klasik spor severim
Sade renkler siyah lacivert gri krem mavi kahve vs renkler severim
Beni yanlış anlama ❤şahsi görüşüm bu
18 den sonra baskılı tsortüm olmadı hoş gelmiyor artık bana o renklerde...
Ben genelde tek renk severim birbiriyle uyumlu sade ve klasik
Mesela siyah tunik giyerim üstüne sade duz ya da klasik şal takarim.
Ayakkabı seçimi de önemli 20 yaşından sonra da öyle yüksek taban spor ayakkabıları yakıştırmiyorum kızlara 💙
Soran+1 yılAyakkabı olarak nasıl ayakkabı kullanıyosun peki?😊
- +1 yıl
Gri hummel spor ayakkabım var
Bi tane de klasik siyah babet tarzı elbise altina giyebileceğim ayakkabım var
Bi tane pudra rengi toz pembe gibı mantar topuk sandaletim var önü çapraz
Bi tane de krem renkli babetim var
Birde beyaz sade spor ayakkabım var lumberjack markası sade klasik - +1 yıl
Özelden mesaj at istersen konuşuruz hayatım ❤
+1 yılbunların ssna olma ihtimalimk var mi ki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyor. kilolu biri degilim
- +1 yıl
aynı zmnda kısa olmanda gerek
- Moda & Stil konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKnk erkeğim ama anlarım
14 Yorumla- +1 yıl
Yardım ederim bence tshirt lere kot etek çok yakışıyor kız arkadaşım banada giydirir bende ona giydirirm
Soran+1 yılO zaman bana yardım et
- +1 yıl
Tabiki nasıl bir şey istiyorsunuz
- +1 yıl
Dolabında hiç etek var mı mesela bir kız olarak varsa desen ve kumaş çeşidi neler
+1 yılBen bu tarz severim ama daha çiçekli vs tercih ederim
20 Yorumlakötü gibi kezban gibi gozukuyo kıyafetler ama ustunde gormek lazım takma cok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTarzın çok kötü aşko...
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18 olsa yine iyi, 13 resmen
Soran+1 yılYaaa işte hiç tarz sahibi olamıyorum, azcık zevksizim maalesef😢 sence dolapta olmazsa olmaz yazlık-kışlıklar, montlar ve ayakkabı türleri neler olmalı? Bana bi akıl ver madem
Cevap sahibi+1 yılUzun etekler, güzel penyeler, kotlar... Senin biriyle mağazaya gitmen gerek, buradan da olmaz böyle
Soran+1 yılValla bu konuda haklısın... Şöyle tarz sahibi biriyle alışverişe çıkmam lazım gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGiyimini beğendiğin arkadaşın var ise çıkın beraber
+1 yılHiç kimseyi umursama bu konuda neyi beğeniyorsan yakıştırıyorsan giy kombin falan boşver
10 Yorumla
+1 yılEvdeysen bence rahat takıl dışarıda öyle olmazsın be ce
10 Yorumla
+1 yılÇocuksu değil de çok demode
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok çocuksu giyiniyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl giyinmeliyim sence? Lütfen fikir ver bana 😢
Cevap sahibi+1 yılYaşına göre biraz daha kadınsı giysiler giyebilirsin renk olarak vs
- Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz çocuksuymuş ☺️
20 Yorumla
+1 yılHayır istedigin gibi giyin canim
20 Yorumla
+1 yılevet
31 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢 öneri verin bana kızlar
+1 yıl18 olsa yine iyi olurdu, daha çok 13 gibi.
10 Yorumla
+1 yılZevk meselesi bu kardes.. sana kalmis.
10 Yorumlabiraz öyle ama yakışıyorsa gayet iyi bence
10 Yorumla
+1 yılHayır. Yakışıyorsa giyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılYoo çocuksu değilde bazıları ucuz duruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı ve filamingoyu beğenmedim öbür ikisi iyi ve çocuksu durmak da kötü değil
+1 yılYok be 40 olup böyle giyinen var
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi ve renkli
10 Yorumla güzel bence biz de seni görsek
10 Yorumla
+1 yılEvet ama senin tercihin sonuçta
10 Yorumla
+1 yılÇocuksu
21 Yorumla
Soran+1 yılNeler giyebilirim peki tişört olarak nasıl şeyler almalıyım?
+1 yılEvet 13 14 yaş kombini
20 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne