Hayır. niye erkek gibi giyinelim ki onlar bizim gibi giyinsin. güçlü görünmek için yapılan bir şey de olabilir. yani iş hayatında olan kadınlar falan yapıyor sanki daha çok. ama bir kadın dişiliğini koruyarak dişi giyinerek de başarılı , akıllı ve güçlü olabilir. bunun için illa Mahmut abi olmaya gerek yok ki. ayrıca yaşı büyük gösteriyor. düşünsene 20 yaşında biri böyle giyse 10 yaş artıyor.
Benim giyim tarzım :)çekici mi bilemiyorum ama bana göre rahat ve çalıştığım ortama uyduğunu düşünüyorum. Gerçi hayatımın hiçbir döneminde elbise ya da etek giydiğimi hatırlamıyorum. Çocukluktan gelen bir alışkanlık sanırım. Giyim tarzımın temelini çocukken ailem atmış. Cocukluk fotolarıma baktığımda kısa saçlı bahçıvan kotlu biri var hep. Beni erkek bebeklerinden ayıran kulağımdaki küpeler sadece. 🙂
Kesinlikle havası var, bana özgüven gelir, resmi kıyafetler, takımlar özellikle. Etkilemek için giymem bu kendimi daha cool hissetmemi sağladığı için giyerim.
Giyinmesini bilen her kadın hem çekici hemde son derece havalıdır, bunun dışındaki tüm kadınlar güvendikleri ne varsa sergilemek ve dikkat çekmek için boxer bile giyip dışarı çıkarlar sonra ona modern ve özgürlük diye ad verip kimse giydiğime karışamaz der asalaklar ordusu
Akrep burcu kadınıyım, herzaman söylerim rahatlık hiçbirzaman tam anlamı ile çekicilik katmaz kadına. Maskülen giyinen kişileri asla eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın, bazı kadınların da duruşunda çekicilik vardır maskülen giyer çekicidir o ayrı. Ama kıyafetin etkisi çok. Daha iddialı, ya da sade şık, hatlara oturan salaş olmayan giyim tarzı çekici ve sexy gösteriyor. Topukluda ayrıca önemli.
Resimdeki kiyafetler yeterince maskulen sayilmaz. Bayan resmi kiyafetleri. Genelde iş kadınları müdürler memurlsr için böyle giyim kıyafetleri yapılmış. Maskulen demek , erkeksi demek. bu kiyafetler erkeksi degil. Kadınsı kiyafetler ama resmi kiyafet. Soruya cevab verecek olursam, maskulenligi bayanlara yakıştırmam. Kadın bence kadınsı olmalı. Erkek, Erkeksi!!!
ya ben günümüz modasından hiç hoşlanmıyorum. özellikle son zamanlarda ünlülerin sokak stilleri bana cok komik geliyo çuval gibi, hiçbir albenisi olmayan cok çirkin kıyafetler giyiyorlar moda adı altında. kadınsı durmuyor bikere oğlan cocuğu gibi😅 gerçi tarz meselesi böyle seviyorlar demekki saygı duyuyorum tabi ama bence çok kötü bakkala bile gitmem o kıyafetlerle asla tarzım değil.
Ben artık dışarda kim kız kim erkek ayrıt edemiyorum bazen eskiden bu duruma karşıydım niye kız modası erkek modası diye birşey var diye şimdi anlıyorum bundan mış demek ki
La kadin yagli olur biraz nasil derlerm la arkadas kereste ile mi yatacahim kuru odun gibi bazilari. hayir kadin yagli ve kadinsi olmali. Ne o oyle. Erkek de erkeksi olur. İnan bak kadinlik hormonu kullandim. her seyi dagittim. Hayir abj kadon kadon gibidir
Genelde bende böyle giyiniyorum sonbahar ve kış mevsimlerinde uzun boylu ve hatlarim düz olduğu için hem rahat hissediyorum hem kendime yakıştırıyorum bence önemli olan aynada kendimizi gördüğümüzde ne hissettiğimiz
Evet bence çekici. Ben de seviyorum. Oversize yani bol tişört aldım hem rahat hem de erkeksi. Seviyorum bu tarzı. Minyon tipliyim yakışıyor. Ee soyununca babaniz bile güzel olur önemli olan kat kat giyinince de çekici olabiliyor musunuz hey ışte bu !! Işte o zaman her türlü guzelsiniz. Hadi öptüm bb 😉
Yakışıyorsa kadın her zaman çekicidir. Sana da yakışıyor demekki ekstra çekiciliğin oluyor bunu arkadaş ve çevrenden dile getirmeleri çok güzel değil mi?
Evet, bilimsel bir araştırma. Maskülen kadınlar daha çekici görünüyor. Biseksüel ya da homoseksüel kadınlara da maskülen kadınlar çok çekici görünüyormuş.. doğrusu benim hoşuma gidiyor öyle kadınlar. Kendilerine has bir çekicilikleri var..
Ben biseksüelim zaten 😁 Miymiy aşko tipli kızlar cidden aşırı itici ve sahte. Kızlardan hoşlanmıyorum ama sadece erkeklerden hoşlanıyorum çok şükür. Maskulen kadınlar daha güçlü görünüyor ya o yüzden çekiciyiz. Tabi ben cekiciligimi çok geç fark eden biriyim...
Biseksüel olman gayet doğal. Yine bilim ile konuşacağım :) Kadınlar yüzde yüz heteroseksüel değilmiş. Bazılarında az bazılarında çok olmak üzere kendi cinslerine ilgi oluyormuş. O tarz kızları ben de sevmem. Güçlü, zor kadınlara doğru çekiliyorum ister istemez.. :)
Hmm anladım. Peki erkekler de o zaman % 100 erkeksi mi oluyor. Bu arada tabiki de güçlü kızlar diğerlerinin ne yaptığı ne yapacağı belli olmuyor tuhaflar 😁
İlk bahsettiğim maskülen kadınların erkekleri daha çok tahrik ettiği bilgisini yıllar önce okuduğum bir kitapta görmüştüm. Tarayıcıdan bulamadım, ama kitabın adını hatırlasam söyleyeceğim.
Hayır maksülenlikten hoşlansam eşcinsel olurdum bir kadında niye maksülenlik arayım? Bazı butchların havalı olduğu doğrudur ama bu çekici oldukları anlamına gelmez