Moda & Stil Erkeğim. Gümüş künye takmalı mıyım? anon2003 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gümüş künyem var. Ama taksam keko gibi durur mu emin değilim. Takmalı mıyım? Güncellemeler+1 yıl cevaplayanlara teşekkürler Erkeğim. Gümüş künye takmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Künyenin modeline bağlı aslında ama eğer asker künyesi gibi ise evet takabilirsin ben çok yakistiriyorum. Güzel günlerde kullanın 🎈 1 0 Yorumla
ftmaabbb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dısari ne düşünür bence önemsenmemeli insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle mutlu olmalı 1 0 Yorumla
AshkPerisi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Altın erkeğe haram ama gümüş erkeklere çok yakışır tak ya 1 0 Yorumla
Al-Bumheir Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Neden elalem ne der diye yaşıyorsunuz hayatınızı anlamıs değilim. hosuna gidiyorsa tak kime ne 1 1 Yorumla anon2003 +1 yıl Merak ettim sadece düşüncelerinizi. Yoksa istesem zaten takıyorum. Yorumla
aybukesen Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl İnce zarif birşeyse neden takilmasin ki 1 0 Yorumla
İkinciHenry Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Erkek gümüş takar, ama altın yakamaz. 🥳 1 0 Yorumla
ismailyilanci64 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tak birader ne sorunu küpe takılması sıkıntı değil de künye takılması mı sıkıntı? Bence yakışır. 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
narsistsosyopat Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tak ulan 1 1 Yorumla narsistsosyopat +1 yıl Rica ederim ulan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Künyenin modeline bağlı aslında ama eğer asker künyesi gibi ise evet takabilirsin ben çok yakistiriyorum.
Güzel günlerde kullanın 🎈
Dısari ne düşünür bence önemsenmemeli insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle mutlu olmalı
Altın erkeğe haram ama gümüş erkeklere çok yakışır tak ya
Neden elalem ne der diye yaşıyorsunuz hayatınızı anlamıs değilim. hosuna gidiyorsa tak kime ne
Merak ettim sadece düşüncelerinizi. Yoksa istesem zaten takıyorum.
İnce zarif birşeyse neden takilmasin ki
Erkek gümüş takar, ama altın yakamaz. 🥳
Tak birader ne sorunu küpe takılması sıkıntı değil de künye takılması mı sıkıntı? Bence yakışır.
Tak gitsin beğeniyorsan
Evet
Olabilir.
tak knk
Tipine bağlı
Takalabilirsin bence
Tak ulan
Rica ederim ulan