


Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 


Benim babam terzi. Şöyle söyliyeyim işçiği olsun kumaş paradı olsun çok pahalıya gelir. Bi elbise yaptırman 4 elbise almana bedel olur. O yüzden hazır al bol gelirse daraltırsın devam edersin. Tabii benim düşüncem. Babam Alanya nın en iyi tersizi. Gızia diye pahalı kadın mağazasına vb mağazalarla çalışıp müşterisi de boldur. Sırf müşteriden para alamama sorunu olduğu için dikim işlerini bıraktı.
Benim diktirmek istediğim elbiseler Türkiye'de yok ve getirtemiyorum da. Bu modelleri çok beğendiğim için elimde 3-4 tane olsun istiyorum. Burada da modelinin beğenmediğim elbiselere 100-150 vermek istemiyorum. Örneğin en üstteki mavi sarı elbiseyi diktirmem ne kadara mal olur kumaş parası+ işçilik olarak?
tabii ki tıpatıp aynı kumaş bulunamaz biliyorum ama benzer bir kumaşla yani
Temiz bir işçilik istersen sadece işçilik 250 yi gözden çıkarman gerek. Ama babam dikimi bıraktı işi yoğun olduğundan yetişemiyor zamanı yok. Yine sor terzilere her terzi de dikemez dikersede beğenir misin bilemem. Araştır yinede ama tavsiyem hazır al çeşit çeşit renk renk giy elbise mi yok piyasada :)
Cevap
2Cevap
150 gözden çıkar
150 tutacaksa yine çok iyi
Göz den çıkar dedim daha fazla tutucak
daha pahalıya gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?