Benim babam terzi. Şöyle söyliyeyim işçiği olsun kumaş paradı olsun çok pahalıya gelir. Bi elbise yaptırman 4 elbise almana bedel olur. O yüzden hazır al bol gelirse daraltırsın devam edersin. Tabii benim düşüncem. Babam Alanya nın en iyi tersizi. Gızia diye pahalı kadın mağazasına vb mağazalarla çalışıp müşterisi de boldur. Sırf müşteriden para alamama sorunu olduğu için dikim işlerini bıraktı.
Benim diktirmek istediğim elbiseler Türkiye'de yok ve getirtemiyorum da. Bu modelleri çok beğendiğim için elimde 3-4 tane olsun istiyorum. Burada da modelinin beğenmediğim elbiselere 100-150 vermek istemiyorum. Örneğin en üstteki mavi sarı elbiseyi diktirmem ne kadara mal olur kumaş parası+ işçilik olarak?
tabii ki tıpatıp aynı kumaş bulunamaz biliyorum ama benzer bir kumaşla yani
Temiz bir işçilik istersen sadece işçilik 250 yi gözden çıkarman gerek. Ama babam dikimi bıraktı işi yoğun olduğundan yetişemiyor zamanı yok. Yine sor terzilere her terzi de dikemez dikersede beğenir misin bilemem. Araştır yinede ama tavsiyem hazır al çeşit çeşit renk renk giy elbise mi yok piyasada :)
Cevap
2Cevap
150 gözden çıkar
150 tutacaksa yine çok iyi
Göz den çıkar dedim daha fazla tutucak
daha pahalıya gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?