20 yaşında birisi için bu elbise abartı olur mu?
Kendim için sormuyorum yanlış anlamayın hdjdjsjs

Bu yaş ile değil biraz fizikle alakalı diye düşünüyorum. 20 yaş olmasına bir tek dedikoducu akrabalar eleştirir. Ama dediğim gibi her yirmi yaş kadını bir değil. Örneğin bu görseldeki kadının göğüsleri gibi bir göğüs yoksa daha küçük ise bu elbiseyi giymeye değmez
Bence abartılı değil yaaa. Siz bu ülkenin genç hanımları ve genç beylerisiniz. Tabiki size şık ve güzel olmak yakışır. Ben Türk kadınının üzerine giydiği her şeyi yakıştırdığına inanıyorum. Üstünde gururla taşıyacağına eminim...
Cevap
41Cevap
Giyer giymez 5-10'u var ama vücuduna uygunsa giyilir
Sanki biraz abartı gibi 🙄
Elbise direk +5 yaş
20 yaşında bi genç kadın için çok iddialı daha mini malist midi kesimler hafif degaje yakalar olur sanki
20 yaşında giymiyceksinde ne zaman giyiniceksin en doğru yaş olabilir bu güzel elbiseyi giyinmek için.
Valla ne yalan söylim kendin için sandım jsmsns
Aynen abarti onun yerine siyah mini elbiseler daha güzel olur
Ne yirmi yaşında insanlar var hangi elbiseleri taşıyabiliyorlar. Ama kanka senin boy 1.60 olduğu için topuklu ayakkabıyla giy. Yine gideri olur.
Renk ve kumaş sıkıntılı. Sade siyah olsum biraz da diz altı yırtmacı. Uzun da olmasa çoksell
Sanki biraz giyen kişiyi yaşından büyük gösterir gibi ve evet abartılı biraz
Ya ortama bağlı yaşa değil. 20 yaşındaki kişi kadın işte çıtır mis
Elbise çok güzel 😍 Uygun ortamda giyilir mi giyilir ama birkaç yaş ekler ama değer bence
Nerde giydiğine nasıl kombinlediğine göre değişir saçm makyaj bile her şeyi değiştirir
Evet kesinlikle olgun elbisesi bu buna benzer daha yaşına uygun bi elbise bulabilirsin
20 yaşı bilmem ama bu elbiseyi taşıyabildikten sonra giyebilirsin, harika bencee
Bence bu kadar dekolte, sim ve rengin iddialı olması kışkırtıcılıktan çıkıp etkiyi basitleştiriyor
Hayır bence değil, belki rengi kırmızı yerine başka bir renk olabilirmiş 😌
Bence değil yeterki nerede giymesi gerektiğini bilsin
Bence abartili olur. Vucudu olabilir o ayri konu. Her yaşin kendine ait elbisesi vardir.
Bu elbiseyi çıtır lar giymicekte kim giyicek 40 50 lik milflermi
Ben 20 yaşındayken gömlek, kumaş pantolon giyoyordum.. Bir heyecan gelip geçiyor.. Giy giy :))
"Pardon kuzenim yazmış"a benzemiş djshshs çok abartı bence
Hayır gayet iddialı ve güzel. Ama bunu bir yakınının düğünümde giyinmeni tavsiye ederim. Kuzen düğünü gibi mesela
Hicbir yas icin abartili degil isteyen istedigini giyer ama ne yazik ki bazi sapik insanlar yuzunden birak giymeyi sokaga cikilmiyor
Yorumu en iyi gorus yap millet gorsun
Makyajda abartıya kaçmazsan elbise yaşını pek fazla büyütmez bide taşımaya bağlı tabi
Taşıyabilirse giysin ama daha fresh bir görüntü için daha uygun elbiseler bulabilir
Dışardan 20durmuyor ısen abartı deıl ama çocuk gıbı duruyorsan gıyme çok kadınsı olur
Hoş bir model değil, 20 yaşında bir kız için çok daha güzel elbiseler var.
Evet bu tarz elbiseler biraz olgun gösterir
Çok zenginsen, kimsenin sorun edeceğini sanmıyorum. Siz kızlar keşke bir günlüğüne erkek olsaydınız.
Sanki 20 li yaşlar için abartılı gibi
Göğüs dekoltesi çok abartı ama yaşla ilgisi yok.
30 35 yaşa yakışır bu elbise
Baya bi abartı tabisi.
Yakışıyorsa sorun değil knk
eh, ne kadar taşıyabildiğine bağlı dah çok
Elbise güzel fakat 20 yaş için uygun değil sanki
30 yaşında gösterir seni
E yani ben böyle dekolte giymem.
Yaş önemli değil taşıyabilmek onemli
Bence gereksiz bir elbise ve evet abartılı
Dekolte çok fazla bence
50 yaşa da abartılı bence fazla iddialı...
Güzel kıyafet fakat biraz daha olgun işi duruyor.
Baya olgun yaşına göre
fiziğin taşıyacak kadar iyiyse giy
Yoo neden olsun ki 🤭😍
Ayy abartı evet olmaz cıks
Taşıyabilirse yakışır belki ya
böyle vücudu olan birisi için değil
Çok güzel
Gayet güzel ama çok büyük bir gece için...
Bu ne ya hem fazla abartı hem kötü gerçekten
Yani midesini üşütebilir
Fazla abartılı ama göğüs ölçüleri önemli
Yani biraz ama gideceği yere görde değişir
Nasil bir ortamda giyeceğine balgi
eeee Yani biraz fazla albenisi var :)
Hemde çok abartı gerek yok sana yakışmaz
Yakışana sıkıntı olmaz abartı gitmez hoş gider
Evet çok abartılı hem de
Bence 30 yaş ve üstü için ideal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?