Şimdi yanlış anlama yargılamıyorum önce kombin çok güzel olmuş ama. gorunus olarak.
Tesetturde ayak bileklerine kadar kapalı olması lazım ama sen baya yukarı katlamisin ve file çorap giymissin o biraz itici duruyor ama yakismis amanyerindr olsam tercih etmem.
Sen mutlu isen sorun yok 🎈🎈
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Pardon kapanmanın amacı dikkat çekmemek tüm vucuduu örtmek degil mi? Sözde türbanlısın file çorap ne alaka? Gerçi file çoraba gelene kadar bir çok konu varda neyse. Kapanmanın hakkını veremiyorsanız açılın daha iyi. Hakkıyla adabıyla kapananları zaan altında bırakmayın bari... Hiç güzel olmamış.
Bileğe kadar pantolon giymiyorsunuz amenna ama hani tesettür ilgiyi üzerinde toplamamak ya bu file çoraplarla daha çok ben buradayım diyorsunuz. Adam akıllı düz siyah çorap giyin ya da adam akıllı açılın. Tesettürlü değilsiniz anladık ama en azından düzgün kapanın. Üstü mekke altı paris gibi.
Kapalı, açık diye ayırt etmeden söylüyorum. Giyinmenin bir adabı var. Yani giyinmeyi sanırım biraz daha öğrenmen gerek. Mesela düğüne gidiyorsun abiye giymişin ama ayakta plastik tuvalet terliğini düşün... Hah aynı şey...