Bu pantolon ve gömleğe ne tarz ve nasıl renk bir topuklu ayakkabı gider ayrıca nasıl çanta nasıl bir renk çanta gider? Acill fikir lazım arkadaşlar kınaya davetliyim?
Gömleğin linkini bırakırmsn cok beğendm birde o pantolon uyumsuz altına siyah ya da jean kot olabilir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
linkii buuu…ama şimdi aldım ben onuu gömleği o pantolonla giyerim diyee pantalon nude bir renk araştırdım moda sayfalarından nude renk pantolona bu renkte bir gömlek gidermiş siyah ve beyaz gitmezmiş çünkü açık bir renk zaten pantolon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Renkler birbirini çok boğar diye düşünüyorum
Alacak iseniz güzel günlerde kullanın 🎈
Yoı giyindim bitti bile çok da güzel oldu herkes çok beğendi kombinimi nerden aldın diye sorup durdular :) hiç boğmadı
Gömleğin linkini bırakırmsn cok beğendm birde o pantolon uyumsuz altına siyah ya da jean kot olabilir
linkii buuu…ama şimdi aldım ben onuu gömleği o pantolonla giyerim diyee pantalon nude bir renk araştırdım moda sayfalarından nude renk pantolona bu renkte bir gömlek gidermiş siyah ve beyaz gitmezmiş çünkü açık bir renk zaten pantolon
Link attım ama bende görünmüyor sende görünüyor mu
Hayır görünmüyo
Trendyola trenyolmilla gömlek yaz çıkıyor beyaz renkte olanı çıkıyor çok meşhur bir gömlek neredeyse bazen stokta kalmıyor acele etmen lazım
Bence yine bej bi ayakkabı al.
Bi de pantolon nerde satılıyor pembesini alıcam ben de
Narferita butik
Yani açık sandalet şekilde topuklu ayakkabı mı gider yoksa ucu sivri topuklu mu gider?
Açık uclular bence kısa pantolonla gidiyor bu uzun gelirse sivri dhaa iyi
Tamamdırr teşekkür ederimmm yani gömleğin renginde bir ayakkabı olmaz değil mii?
Yok olmaz
Rica ederim
Çok şık durabilir bence
Alttaki kombin
çok güzel olur