İlk, lise ve tek aşkımın aynen böyle bir mor konversi vardı. Koridordan geçerken ilk görüşte aşık olmuştum da utancımdan iki yıl boyunca adını soramamıştım. Kankama söylemiştim bu kızı seviyorum diye. İmini bilmediğimizden adını "Mor konversli" koymuştuk kendi aramızda. Sonra kızla tanıştım arkadaş oldum. Ben evlenme hayallarri kurarken geldi bana kanka dedi. Böyle deyince fena tersledim bir daha konuşmadım. Liseden mezun olduktan 1 yıl sonra da Twitter'dab açıldım * bu sefer o beni hatırlamadı. Kızın adı Aylin'miş. Anlamı ayın etrafındaki ışık süzmesi. Ne zaman ay görsem (özellikle dolunay) zorla ağlamaya çalışırım ya da gözüme bir damla yaş damlatırım ki ayın etrafındaki ışık süzmelerini daha net görebileyim.
Her şeyin ilk siyah veya beyaz olanını tercih ediyorum ama söz konusu converse olunca iş değişiyor. Onda siyah ve beyaz çok kötü ama diğerleri çok iyi...
Ful isim-soyad mı? Güzelmiş. Nuran bizim bir aile büyüğümüzün ismi id. Uzun zamandır kimsede duymadım; sevinmiştim görünce. Yaşı sen yanlış yazdın, ismi ben yanlış okudum. Yanlışlıklar deryası :)))