Ben her yuz vermeyene boyle seyler yazana kadar yillar gecti bir kisi bile yuz vermedi daha sevgilim olmadi el ele degmedim cunku butun kizlar beni reddetti hala da reddetmeye devam ediyorlar ama baska erkeklere hayatini yasatiyorlar bu yuzden 6 yildir kendimi gelistiriyorum sadece bi kiz bulsam yeterdi bulamadim artik 6 yilda kizlara sinir olmaya basladim ben enayimiyim bissuru iyi ozelligim var bissuru kursa gittim yabanci dil biliyorum yine de ipsiz sapsizlarla oluyolar ulkede bakir erkek birakmadilar hepsi yrrk delisi ama ben bakirim 25 yasina yaklastim hala opusmedim bile bakir olmak istemiyorum kizlar beni kabul etmedigi icin bakirim kiz dusmani olmam gayet normal hemen asarim keserim demek kolay hic kendinizi benim yerime koymuyonuz koyamazsiniz zaten sizde bolluk var tok acin halinden anlamaz 😊 sen empatiden anlamazsin anca yarrakk yemekten anlarsin mk sanki ben erkek degilim neden hicbi kiz kabul etmiyor mk gencligimi yasayamadim sizin yuzunuzden hala bakirim sanaldan bile seks konusmuyonuz cok sinir olmam normal mk sen o hakaretlerin daha da kotusunu hakediyorsun bir kişi mi yuzume bakmaz mk
023 Yorumla- +1 yıl
Mutlu oldun mu beni psikopata baglattin en sonunda mk bu muydu istedigin sana kac kere dedim beni sikine takmamazlik yapma diye cok sinir oluyorum mk sen başı onunde temiz aile kizi da degilsin yaprak delisisin bana niye bakmiyorsun bende yok mu mk erkek degil miyim tanimiyorum seni dersen tanismiyorsun ki ammina kodugumm cevap vermeyi cok goruyon milletle ilk bulusmada yatacak potansiyeldesin ama cok sinir oluyorum sana anlatamam
- +1 yıl
Burdan bi cocuk bununla sevgili olsana demisti benim icin sen tutup ona seninle olayim 🤤 yazdin sinir oldum hala unutmuyorum o olayi o kadar mi yuzune bakilmicak kadar cirkinim amina koddummun fahissesi seni o cocugu da tanimiyodun ona niye sulaniyon niye bana sulanmiyon ben de yakisikli tatli cocugum mk neyimi begenmiyorsun mk beni reddedip baskalarina vermen sinirlerimi bozuyor o cocuga zaten butun kizlar veriyor sen eksik kal mk butun kizlar alfalara gidiyor biri bana gelmiyor sinirden deliricem sen benim psikopat halimden cok daha kotulerine layiksin ama beni begenseydin birlikte olsaydin seni korur kollardim ilgi verirdim rahatsiz etmezdim. Oyle olmak varken sen bunu seciyorsan sonuclarina katlanacaksin aga
- +1 yıl
Millete veriyor beni siklemiyor hayatta en sinir oldugum sey umursanmamaktir beni delirtmen normal alfa olsam bana da verirdin o yuzden herkes size verecek degil demeyi birak betayim diye vermiyorsun mk alfa olsaydim aninda verirdin beta olunca da versene mk ayni kisiyim salak
- +1 yıl
Seni sikmmeyi ben hakediyorum sen millete veriyorsun mk içimde ukte kaldin sen de mk hepsi senin sucun mk neden icimde ukte kaliyon herkes kaldi zaten bir kisiyle olamadim illa tecavuz etmemi istiyorsunuz mk baska turlu vereceginiz yok oysa guzellikle olmaliydi ben verilecek biriyim zaten kendim gibi cocuk bulsam kiz olsaydim verirdim neyimi begenmiyorsunuz mk aklim almiyor beni nasil begenmezsiniz vermezsiniz ya cildiricam nasil bi orosspusunuz nasil bi gözünüz var kaliteli erkegi anlamiyorsunuz
- +1 yıl
Ben seni mutlu edebilecek biriyim her seyim yerinde tatliyim ilgiliyim neyimi begenmiyorsun mk of sen de icimde kaldin icimde cok buyuk bi bosluk var Şu an sen icimde ukte kaldin seninle olamadim cok mutsuzum icimde kaldin mkk ya off😭😭😭😭 seni cok istemistim sen de bakmadin niye bakmiyorsun ya orosspuu niyeee bakmiyorssun hakediyorum seninle olmayi istemesen bile benimle olsaydin ben yine seni mutlu edebilirdim nedenn benim icimde ukte kaliyosun yazik degil mi bana orosspuu seni millet seni sikkti Şu an keyfi yerinde ben uzuluyorum icimde kaldin vermedin bana yuzume bakmadin hem cok uzgunum hem cok sinirliyim sana ve verdiklerine de cok sinirliyim 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Sana cok pis sinir oluyorum senden bunun acisini cikaricam beni bu kadar uzmeni haketmedim ben benden rahatsiz olamazsin 😭😭😭 baska erkek yazsa hosuna gider ben yazsam rahatsiz olursun zaten orosspuu 😭😭😭😭😭 biktim herkes icimde kaldi kimseyle olamadim cok eksik hissediyorum milletle reel seks yapiyon bana sanalda bile bakmiyon senden bunun acisini cok pis cikarticam sen sadece bekle 😭😭😭😭
- +1 yıl
Siz kizlar beni hep reddettiginiz icin incel oldum bunun faturasini sana kesicem beni reddetmenin cezasini ayri benden rahatsiz olmanin ayri siklememenin ayri cezasini kesicem hic merak etme ve seks hayatinin olmasi icin ve benim arzuladigim seyleri baskalariyla yasayip beni kucuk gormen sikine takmaman bunlarin hepsinin hesabi sorulacak malesef ben boyle olsun hic istemedim sen istedin bunu oysa benle olsaydin normal arkadas gibi konusacaktik arada sirada yazacaktim hic rahatsiz etmeyecektim seni mutlu edecektim pişman ol mk bana yuz vermedigine
- +1 yıl
Biktim artik butun kizlar icimde kaldi hicbir arzumu gerceklestiremedim sizin yuzunuzden cunku bana bakmiyorsunuz hic kendimi iyi hissettirmediniz hep daha kotu hissettirdiniz siz kizlar hayatimi guzellestireceginize kararttiniz benim isteklerimi baskasiyla yasadiniz yasamaya devam ediyorsunuz bedelini ödeyeceksiniz bunun beni hic mutlu etmediniz erkek gibi hissettirmediniz seks yapmadiniz benle asla.. dersen ki seni mutlu etmek zorunda degiliz oyleyse diger erkekleri de etmeyeceksiniz anladin mi beni o kadar!!!
- +1 yıl
Beni reddederseniz bu dediklerime katlanacaksiniz uzgunum ben degil sen istedin boyle olmasini. Red yemek artik benim icin siradan bi sey degil cok yaralayici bir sey ozellikle arzuladigim kiz reddederse cok yaralaniyorum cunku biri reddetse biri kabul eder gibi bi hayatim yok herkes reddediyor mk
- +1 yıl
Hic seks hayatim olmadi seks hayati olanlari kiskaniyorum sirf seks hayatin olmasi bile senden nefret etmem icin yeterliyken sen kendinden cok nefret ettirdin yani ama o seks hayatini benimle yapsan nefret etmezdim aksine cok tatli ve korumaci biriyim ama bana davrandigin sekilde davraniyorum sana.. profilimde bu konudan joker bahsediyor ben kotu biri degilim sen iyi biri olmami haketmemissindir diyor sen haket diye cabaladim ama inadina etmedin
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Bana göre çok iddialı bir giyim olmamalı. Yani bir kere minicik bir etek olmaz. ya da çok parlayan renklerden oluşan bir kombin olmaz. Çünkü flörtünüzün size ve yüzünüze odaklanması lazım. Bacaklarına ya da göğüslerinize değil. Çok ciyak renklerde dikkat dağıtır. Bana göre mat renkler tercih edilmeli..21 Yorumla
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişi kendisini hangi kıyafetlerde rahat hissediyorsa onu giyebilir. Fazlaca abartılan yok o giyilmez bu giyilmemesi gerekiyor düşünceleri çok saçma geliyor.
20 Yorumla
+1 yılBu nerede buluşacağına, havanın durumuna, arada ki samimiyete vs değişecek bir şeydir. Ben genel klasik giyinirim ama havaya göre spora da dönebilirim
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılN giyilmemeli diye sormuşsun ama herkes giyilecek şeyleri yazmış:) bence kesinlikle gelinlik giyilmeli😂
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuş😅
Tarzın nasılsa öyle giyin böyle şeyleri sorun etmeyin yani bir insan için yok söyle giyiniyim yok konuşmama dikkat ediyim gerek yok bunlara sade olman tek yeterli
20 YorumlaBu giyinilmemeli. Lütfen böyle gelmeyin artık arkadaşlar yeter.
10 YorumlaGeniş bol anne tarzı şeyler ve son derece açık saçık şeyler giyme. Kısacası aşırıya kaçılmadığı sürece her şey giyilebilir.
20 Yorumla
+1 yılÇok iddialı şeyler olmasın mesela, yanlış anlaşılmasın.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişiliğini ve kültürünü tamamlayacak sade ve yakışanı giymek yeter..Çünkü senin kişiliğin ve kültürünle beğenilmene sebep olacaktır.
10 Yorumlaböyle bir elbise olabilir
10 Yorumlahangi kıyafetin içinde rahat ediyorsan o ama bence etek bluz tatlı bi kombin olabilir
20 Yorumla
+1 yılTeşhirden uzak durulmalı
eşofmanla taytla gidilmez bence20 Yorumla
+1 yılBiraz teni gösteren, hoş ama fazla cesur olmayan kıyafetler tercih edilmeli.
20 YorumlaBakımlı, ne çok spor, ne çok klasik casual olabilir bence 😊
20 Yorumla
+1 yılİğrenç, kötü renkleri olan iç dış çamaşırlar olmamalı. Dar giyilmemeli, cok da geniş olmamalı
20 Yorumla
+1 yılerkek tarafı beyaz slim yakasız gömlek fiymeli, alta da kot bi şort
20 Yorumla
+1 yılFotoğraflar değirmencinin ilkbahar yaz çuval koleksiyonundan alınmış galiba 😁
20 YorumlaModa & Stil konusunda 489 cevap paylaştı. Görselde ki çuval hiçbir zaman giyilmemeli mesela. Sadece ilk bulusmada degil.
20 Yorumlasonrasinda seks olacaksa rahat guzel biseyler giyinin.
10 Yorumla
+1 yılacil durumlar için yanımıza prezarvatif almamız şart :D
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin tamamen özensiz aşortman cekmesi hiç hoş değil, açıklık konusuna girmiyorum eğer şıksa bi kadının kıyafeti açık olup olmaması göze batmaz, şortlarla bile cok şık ve tatlı kombinler yapılabiliyor sonucta ama aşortman no
20 Yorumla
+1 yılBizim bi şeker çuvalı bu tarz ama çizgili onu gönderim giy
20 Yorumla
+1 yıl
Bu tarzda olabilir
10 YorumlaBence bakımlı gitmek de fayda var genelde kızlar çok uğraşıyo süsleniyo falan erkek bi eşofmanla gidiyo bence şık giyinmek de fayda var
20 YorumlaKimseyle bulusmuyorsun
24 Yorumla- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
Kaşınıom
+1 yılNormalde nasılsa öyle olmalı bence. Devam eden insan güzel elbise ile de devam eder normal elbise ile de 😂
20 YorumlaBak o engeli aç pis fahise patlak seni kodumun surtugu benden kurtulamazsin beni engelledikce daha cok yapisirim açacaksin o engeli hayatini zindan etmemi istemiyorsan bak cok üzerim seni beni delirtmek istemezsin
03 Yorumla
+1 yılValla kafasına göre giyebilir sorun yok
20 Yorumla
+1 yılTabiki salvar Kankacim.
20 YorumlaAbartıya kacmamali... görsel tam ayrilmalık.
20 Yorumla
+1 yılFazla açık giyinilmemeli.
20 Yorumla
+1 yılFotodakiler giyilmemeli mesela.
20 Yorumla
+1 yılNasıl gelirse gelsin benim için sorun değildir
20 Yorumla
+1 yılKlasik şeyler giyilsin bence
20 Yorumlaeşofman giyiyorum hep değişmem
20 Yorumla
+1 yılDoğal olun kendiniz olun yeterli
10 Yorumla
+1 yılSen kesin baştan çıkarıcı seksi şeyler giyersin 😂
10 YorumlaSade rahat bi elbise ola bilir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. ne yakışırsa o giyilmeli.
20 Yorumla
+1 yıltemiz dekoltesiz elbise olabilir..
20 Yorumla
+1 yılPek takılmam öyle ne giyeceğim falan filan
10 Yorumla
+1 yılSade birşey giyilebilir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmaya gerek yok casual tercıhım
00 Yorumla
+1 yılPijama
20 Yorumla
+1 yılÇok abartmamak lazım orta bir giyim tarzı olmalı
20 Yorumla
+1 yılPestemal
20 Yorumla
+1 yılSade renkler
20 Yorumla
+1 yılgünlük kıyafet
20 Yorumla
+1 yılAbartmamak gerek kendin ol yeter
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşofman
10 Yorumla Kolay çıkabilir kiyafetler
10 Yorumla
+1 yılPantalon, ustune de crop top giyerdim. Klasik.
10 YorumlaGiyilmaz
10 YorumlaModa & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Bunlar güzelmiş
20 YorumlaTabiki çuval.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bir kiyafet
20 Yorumla
+1 yılÇuval güzelmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBikini giyinmeli
10 Yorumlakafana gore
20 Yorumla
+1 yılÇok abartı elbiseler