Güncellemeler
+1 yıl
Doğrusu nedir görüşlerinizi alsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selinyagmurr sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben araştırmıştım bol pantolon bile sakıncalı görünüyor İslama göre o yüzden ben etek giymeyi tercih ediyorum
Yardımcı olurmusun bana kombin konusunda
Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyilmesinde sorun yok. Nerde günah yazıyor kuran da mı? O zamanlarda pantolon diye birşey mi vardı
Tesettür de pantolon günah diye bi şey yok..
Pantolon giyen kadınlara lanet okumuştur efendimiz.. bunun kapalısı açığı yok
Pantolon erkek kiyafet oldugu icin gunah diye biliyorum
Giymiyimmi
Nerde erkek kıyafeti diye günah deniliyor?
@melek Kadinlara benzemeye calissan erkekler ve erkeklere benzemeye calissan kizlar lanet edildi. Ama giyen de var artik herkesin kendi karari var
Erkeklere benzemek falan değil kadında erkekte vücudunu belli etmeyecek şekilde giyebilirler
Ona bakarsan peygamber efendimizin de saçları uzunmuş. Demek ki neymiş herşey kararında ve niyetinde önemli olan
Aynur yazarmısın bana
Uzun saç sadece kizlara ait bir sey degil zaten ama ne bilim pantalon insanin vucudu ister istemez belli eder ben giyemiyorum erkek kiyafeti olsa olmasada
Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde gunah değil tabi üstüne uzun tunik olsun
Kışın bol giyilirmi
Giyilir 5 yıldır kapalıyım hiçte bir sorun olmuyor İnan bana çok güzel de olur
Bol pantolon kısın zor olmazmı ama soğuklarda
Altına termal sıcak tutan tayt giy birşey olmaz
Tamam öyle yapayım
Yenimi çıktı oda pantolon günah diye canın ne istiyorsa onu giy
Tesettürde yasak diye biliyorum ben
Okadar giyen var onlara yasak değilde sanami yasak olacak
Tabiki olurum
Yazarmısın
O kadar giyenin olması bir yanlışı doğruya çevirmez islam dininde vücut hatlarının belirtilmesi caiz değildir yanlış yönlerme yapmakta günahtır :d
@Pqkdksksjd yardımcı olurmusun bana
Pantolon giyince vücut hatlarını ortaya çıkması gerekmiyor üstüne uzun tunik giydiğin zaman heryerini kapatır
Ayaklarına kadar kapatabilecek bir tunik varsa pantolon giymenede gerek kalmaz pantolon dar ya da bol üstü kapanmış ya da gözükmüş fark etmez diğer yorumlarda birisi daha söylemiş lanetlenmiştir tabiki giyip giymemek kişinin kendi tercihidir. Benim takıldığım yer giyenin çok olması doğru olduğunu göstermiyor
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemem ama şu var bizim kulturde tesettür giyim diye bir şey yoktur bu bazi kesimler tarafından uydurmuş bir durum dinimizde vücut hatlarını belli etmiyeceksin diyor peçeli dolaş demiyor sana
Evet bizim toplumda bir de bilgisi olmayan insanların fetva vermesi vardır. Bazen de bilmiyorsan susmayı bilmelisin.
Malesef öyle kendini bilmez çok var