Merhaba Tarzınızı yansıttığınızı düşünüyormusunuz? Veya Başkası birşey der diye giymek iatediğiniz kıyafetleri elbiseleri giymediğiniz oluyor mu? Ve 60 yaşına da gelseniz değişik tarzlar denermisiniz?
Kendi Tarzını Başkası Birşey Diyecek Diye Yansıtmaktan Çekinirmisin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Moda ve tekstil tasarımı okuyorum, güya bu konuda en açık görüşlü olması gerekenler benim hocalarım ama kendi zevkine uymayan anında eleştiriyorlar. Bu yüzden okulda artık durdur çekmek istemediğim için çekiniyorum.
Benim tasarımlarımı zayıf ya da güçlü olarak eleştirebilirler ama benim giyimimi eleştirmezler. Ayrıca eleştiri sebepleri onların tarzına uymamam, yani tasarımın güçlü ya da zayıf olmasını eleştirmiyorlar.
Anladım meslek hastalığı sanırım senin giyimini eleştirmeleri. Okul bitene kadar dayanırsın umarım çok haklısın bunu yapmaya hakları yok hiçbir şekilde
Başkasının ne dediğinden çok, kendim neysen zevk alırım onu düşünüyorum. O yüzden o denmiş bu denmiş umrumda olmuyor. Şu fani dünyada başkasının ne dediğinden çok kendinizin ne dediğine kulak ve önem verin. Başkasına kalsa her şeyi der zaten.. Susturamazsınız..
Öyle ama malum kamuda çalışan veya özel sektörde çalışan insanlar tarz konusunda sıkıntı çekebilirler yani kıyafete veya saça sakala karışan işyerleri var sonuçta
En İyi Cevaplar