Kıyafetlerim dolabıma sığmıyor ama hâla giyecek hiçbir şeyim yokmuş hissi var. Sizde de oluyor mu kankiler yoksa ben mi aç gözlüyüm bu konuda
Giyecek hiçbir şeyim yok hissi sizde de var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hhqğgggg de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye yazdı ve bu arada ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya daha fazla mesajını bul ya da bir şey yok ki torpilli ya da bir şey yok ki torpilli olalım diye konuştu ben de özledim he Osmanı de mi tutmayacak ya da bir şey yok ki
Öyle of of fazla kıyafetim yoktur. Çoğu kadına göre az bile sayılır. Ayakkabım ve çantam da pek yoktur. 1 bot 1 çizme 1 spor ayakkabı 1 sandalet bu kadar gibi gibi. Kıyafet alışverişini hiç sevmem, ihtiyacım olmadan almam. (Ki çok şükür durumumuz da iyidir) elime geçen her parayı hobilerime, kitaplarıma, gezmeye ve yemeğe harcarım. Hiçbir zaman giyecek bir şeyim yok hissine kapılmadım. Kendim de dahil olmak üzere çevremdekilerin de kılık kıyafetinin temiz olması yeterlidir. Bu hiçbir şeyim yok hissi çok kıyafeti olanlarda oluyor bence, çevremde gözlemlediğim de bu.
Valla benimde öyle daha geçen işe giderken sinirlendim her gün farklı farklı kombin yapa yapa gidiyorum bir gün çok kötü tıkandım bütün dolabı yerlere indirdim artık saçma sapan kombin yapıp gittim ağlıyordum az kalsın böyle iyi para biriktirip dolabımı yenilemek istiyorum aslında biriktiremiyorum bile elime para geçtiği an kıyafete çantaya ayakkabıya harcıyorum daha burun estetiği yaptıracam elimde para yok 😅😅😅biriktirmek zor ben dayanamıyorum
Bu konuda rahat bir insanım, elime ilk ne gelirse onu giyerim, saatlerce bakıp bugün neyi neyle kombin etsem diye bir takıntım yok o yüzden o his yok bende
Bendede var o durum ama bu sumdan kaynaklaniuor genelede. Kiyafet secenegi erkeklere nazaran daha genis bir yelpazeye sahip. Her kiyafet heryerde giyinilemiyecegi icin bol çeşit görünen dolapta belkide bir aksam yemegine cikarken bu yemek icin uygun fwzla secenek bulunmadigindan giyecek bir sey bulamiyoruz diyoruz. O ana uygun bazen olmuyor olanlardan da ya dahq önce giymiş oluyoruz ya da sıkılmış.
Kapitalizm işte bu insana alışveriş çılgığınlığını teşvik eder sürekli bir şey satmak ister onu öyle bir pazarlar ki almamak mucize oluyor. En çok da kadınları kandırıyorlar yabancı bir sitede gördüm de kadınlar calvin klein donları için kavga ediyorlardı hele ki black friday gibi indirimlerde aman aman herkes birbirine giriyor
Bi ton kıyafet arasından hiçbirini beğenip de giyemiyorum, dışarı cıkmaktan vazgeçtiğim bile oluyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dış görünüşüne önem veren bir insanım mesela 10 tane gömleğim olsun belli bir süre sonra az geliyor tekrar alıyorum , 4 tane mavi 4-5 tane siyah pantalonum var. Meraklısı değilim ama o his bende de oluyor.
Evet 2 yıl öncesine kadar vardı. Şöyle bir şey yapıyorum 1 yıldır giymediğim kıyafetleri arkadaşlarıma gösteriyorum beğenirlerse alıyorlar. Onlarda aynı şekilde değiş tokuş yapıyoruz
Aldıklarını severek al ve onları nasıl kombinleyeceğini, nasıl kullanacağını ve ürünü düşün. O an nasıl görünmek stediğini düşün ve elindeki kıyafetlerle yap bu kombini hem bunları ne amaçla aldığını hissedersin hemde kombinini zevkle giyersin.
Aynı sendromu bir erkek olarak bende yaşadım ve tüm üst giyimlerimi (2 kocaman gardrop) belediyenin sosyal Hizmetleri bölümüne gösterip tamamını hibe ettim 25 adet siyah beyaz ve mavi basic tişört aldım şimdi rahatım
Senin gibileri aç bırakmak lazım. Biraz aç kalın, yokluk nedir görün. Görün de elinizdekilerin kıymetini bilin. Bu kadar amaçsız, hayatına anlam katamamış bir insan olarak yaşamak size hiç zor gelmiyor mu?
Benim harbiden yok khdjdôdbkm çoğu şeyim çok eskidi artık. Hala saglamlar ama yaşıma uygun değiller. Dolabimin 7/8'i babamdan çaldığım gomleklerle dolu kdndwödhdu onları da giymiyorum zaten
Benim gerçek anlamda giyecek bir şeyim yok, iki kot pantolon ve 4/5 tişörtüm var.. Hep aynı şeyleri giyorum ama yeni şeyler nadiren alırım. İçime sinmeyen, modelini ve kumaşını beğenmediğim giysiler almam.
Bende oluyor o an evdeki hiçbir şeyi giyesim gelmiyor ya da zevklerim zamanla değişiyor açık renk tonlar kıyafetler aldıysam bile aniden koyu renkler giymek istiyorum
Koskocaman dolap içinde bir sürü kıyafet ama giyecek hiçbir şey yok.. Bende naptım bu kıyafetleri kombinleyerek dolaba astım 10 adet kombin var değişik kombinasyonlar giyiyorum napayım skshslsv
Saçma sapağan şeyleri ucuz diye alıp senelerce sırtıma takmayıp çöpe attıktan sonra değere binip pişman olanlardanım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bendede vae benim giyimim genelde kot pantolon tişört tarziydi ama biraz daha kadinsi görünmek istedigim icin giyebilecegim hicbir sey yok. O yuzden hemen olmasa da yeni kiyafete ihtiyacim oluraa kadinsi parcalari tercih ediyorum
Hahahahhha bi laf sokacaksın onu da beceremedin be bro 😄 Ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyerim sen de benim içimi biliyormuşçasına laf atmayı denersin 🙃
Aslında herşey doyumla ilişkili doyuma ulaştığın elbiseleri tekrar giymek istememek ilk giydiğin andaki tadı vermiyor çünkü doymuşsun ulaşmıssın yeni kıyafet şart dolaptakileride giyebilecek birilerine versen iyi olur yazık
Şarttan kastım gerçek manada değil bu düşünceye sahip kişi ise ve elinde imkanı varsa yenisini alsın peygamberlere kadar dayanacaksa konu kıyafetin hiç bir önemi yok akıllı kız