Yurtdişindan Istanbula geldim ve farkettim ki burdakiler giyim tarz açısından halen 2016da kalmış. Neden bu kadar skinny giyorsunuz çok komik duruyor. Ayrıca aşadakiniz için çok dar değil mi? 😅

kızların kalçaları o pantolonlarda o kadar güzel gözüküyor ki. Kızlarsa güzel duruyor.
Bir rivayete göre kızlar da erkeklerin kalçalarına bakıyor. Bu yüzden bu çocuklar hala dar pantolon giyiyor.
kısa paça olmadıkça dar kesim iyidir ya... şu kötü mesela
Lakin şu tarz iyi benim terichim böyle
Cevap
55Cevap
Yahu giymeyen Turk erkekleri de var. Ya da giyen Turk olmayan erkekler de var neden hep Turk kizi Turk erkegi diye ayiriyorsunuz?
Ayrica sana ne arkadasim istedigi gibi giyinir herkes. Cok begenilen, zevkleri olan biriysen profil gizliligini ac.
ben giyiyorum çok da rahat kimin ne dediği umruda da değil süphesi olan gelir eline verir gönderirim :D kim ne giymiş bukadar takmayın bol giyinenlere de biz kızılay çadırı gibi pantolon demiyoruz biraz sayğı öğrenin
"Yurtdişindan Istanbula geldim"
Küçük "ı" yok, büyük "i" yok. Tamam da arada "ş" kaynamış kardeşim😂
Nasıl uyuz oluyorum anlatamam. Bildiğin kadın gibi giyinmeye başladılar. Bakınca böylelerine gözüm kanıyor!
Alışkanlıklardan vazgeçmek zor geliyor olabilir. Biz kadınlar her sezon yeni bir tarz deniyebiliyoruz ama erkekler için aynı şey söz konusu olmayabiliyor.
Fotodaki hoş değil evet ama yine de dar kesim elbiseler hoş bence. Avrupada ne tarz moda şu an? Bol kesime mi döndü herkes?
evet avrupada şu an bol kıyafet trendde aynı zamanda 90lar
Tercih meselesi işte herkes istediğini giyiniyor. Bazı insanlar hep aynı kıyafeti tercih eder mesela karar veremez zaman harcayamaz hiç uğraşmak istemez. Zevkler ve renkler işte
ince ve uzun bacakları olan erkeklere çok yakışıyor
Yani ben giymiyorum. Daha doğrusu giyemiyorum. Çok dar geliyor rahat edemiyorum. Giyen giysin ama ne bileyim. Garip duruyor bazen
ben dar giymiyorum Rabbim de ayaklarimi sabit kilsin...
ama bol giyenlere de sofi diyorlar ve sofi degilim bu da gınaa geldi 😂
Hayatta gıymem çok saçma ve komık oluyor kadın gbı duruyırlar 😀 zaten dedgın gbı assagdakıde sıgmıyor genıste saklayamıyorm darda boynu kırılır 😂
Çok dar olmasa da esnek ve boru paça pantolonlar giymeyi seviyorum. Çok dar giyince çavuş ağlıyor zaten
Hepsinin giydiğini nerden çıkardın ya? Bende türk erkeğiyim ve bir kere bile bu kadar dar pantolon giymedim.
Valla ben bol şeyler dışında giymeyi sevmiyorum. Snickers- esofman ve oversize tshirt takılıyorum. Bir kız da beni gurbetçi sandi geçen jsmshsb
Mağazaların nerdeyse hepsinde dar beden var. Geniş beden istediğinde aval aval bakarlar insanın yüzüne
ben asla dar kot giymem bana çok itici geliyor bu arada nerden geldiniz Türkiye'ye? buraya mi tasindiniz tatil. filan mi
Bir kere bile giymedim ikizim giyiyor anlam veremiyorum :D
turkiye avrupaya gore geriden gittigi icin hani konfeksiyoncular oyle urettiyor ne uretilirse o giyiliyor
Aklınca bizleri etkileyeceklerini sanıyor olmalılar
Ben eşofman giyerim bunun gibi hayatta giyinmem. Ne çirkinmiş
Bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin giydiği kendine.
Hepsi derken?
Salaş giyimi tercih ederim. Dar giyen bizden değildir.
Aşırı dar pantolon ve otururken baldır gösteren erkeği anlamadım, anlamayacağım da
Şort giyiniyorum , Nepal şalvarı. Dar giyinmem , pek. Dağda işime yaramaz
zevksiz oldukları için bide onalara yakışmıyo ama ısrarla giyiyorlar malesef gözlerimiz kan aglıyo
biraz bol geliyorum evet dar olması iyi olmuyor :) hem benim için hem de.. öyle işte
Pek giymem aşırı dar pantolon falan hoşuma gitmiyor ve rahat etmiyorum
Çünkü hepsi gizli gay Ama kendilerine bile itiraf edememişler
Hepsi değil bir çogu diyebilirsin mesela ben giyemem öyle
Iyy hayatta giymedim giymem şortla kıçım pişiyor salaklar pantolon giyiyor
aynen çok komik duruyor tayt gibi bazılarının bacakları benden guzel😂😂
@baby35 😂😂guzelmis bacaklarin kiz bacagi sandim
@baby35 kol esmer bacak süt gibi
Yurt disindan bol pantolon getirseydin de dar giyenleri tek tek durdurup giydirseydin. Nie bu kadar dert ettin yigido
Gay oldukları, ya da Gay egilimli oldukları için dar giyiyorlar.
Kafanı...
Siz niye çöl sıcaklarında bile sandalet ve topuklu ayakkabının altına çorap giyiyorsunuz?
etrafa saçılan paçalı pantalonların kullanımı zor olduğu için.
Çok itici duruyor, erkeklere yakışmıyor bence. Ama tarz meselesi, beğenen giysin beni ilgilendiren bir durum yok.
Bende onu anlamadim ya cidden neden? Asiri dar giyinenler var
Giymek isteyen giysin beni ilgilendirmez herkesin zevki kendine
hmm senin önerilerin neler peki mesela ben nasıl giyinmeliyim?
Bazıları bi de böyle pantolonların üstüne dar beyaz gömlek giyiyor... cok kötü
Arkadas assagidakini dusunuyor
Daha hiç dar pantolon giydem şükür
Aynı fikirdeyim. Gay duruyor
Kendilerinin çubuk kraker sanıyorlar herhalde
Güzel durduğunu düşünüyorlar heralde
ben de sorguluyorum bunu, yakışmıyor dar bence
Hepsi giymiyordur bence
Ben giymıyom rahatsız.
Aşadaki için derken
En sonra 11 sene önce lisede giyiniyordum
Bugün biri tayt giymişti mk