Moda & Stil Hangi kumaş daha sıcak tutar. Kaşe mi Yün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kışlık kaban almak istiyorum ama soğukta sıcak tutmalı elimdekiler üşütüyor. Kaşe Yün Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kumaş daha sıcak tutar. Kaşe mi Yün mü? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yün saha sıcak tutar fakat marka vs bilmiyorum 😑🌻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olsun yine de teşekkür ederim Yorumla
Guidetti Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yün yıllardır var ve keçe gibi kalitesi oynanan bir şey değil hile olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl marka öneriniz var mı Yorumla Guidetti +1 yıl Fit dursun dersen bizim şehir soğuk olmaz dersen kaşe al özellikle fiyat takıntın yoksa italyan markalarına yönel ama ben Altınyıldız a bayılırım Yorumla Soran +1 yıl Ankara aga bende hemen üşüyen biriyim Yorumla
parodiks Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yün daha sıcak tutar ama kaşe de görünüş olarak daha çekicidir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl marka öneriniz var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yün saha sıcak tutar fakat marka vs bilmiyorum 😑🌻
olsun yine de teşekkür ederim
Yün yıllardır var ve keçe gibi kalitesi oynanan bir şey değil hile olmaz
marka öneriniz var mı
Fit dursun dersen bizim şehir soğuk olmaz dersen kaşe al özellikle fiyat takıntın yoksa italyan markalarına yönel ama ben Altınyıldız a bayılırım
Ankara aga bende hemen üşüyen biriyim
Yün daha sıcak tutar ama kaşe de görünüş olarak daha çekicidir.
marka öneriniz var mı