Moda & Stil Renkli eyelinerları seviyor musunuz? Sizce nasıl duruyor? _Eftalya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor 🌺🌺🌺 Güncellemeler+1 yıl ... Renkli eyelinerları seviyor musunuz? Sizce nasıl duruyor? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Pek tercihim değil bazen kullanıyorum hoşuma gitmiyor değil 1 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Kızın şoptan burnu yok anasını satim bu saçma güzellik algısı ne zaman bitecek mutant insanlar üredi 0 0 Yorumla
Yksyegiriceköğrenci Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Benim de gözler yeşil kız olsaydım bunu yapardım herhalde :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Makyajı sevmem doğal olmak varken ne bu tantana ya erkek kadının doğal halini sever makyajlı halini napalım 1 0 Yorumla
_yagmurr___ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Severim güzel duruyor ama sürmüyorum 2 0 Yorumla
Suleley Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Guzel gorunuyorlar fakat kendime yakistirmiyorum 2 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl güzel ama siyah olanı daha güzel bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pek tercihim değil bazen kullanıyorum hoşuma gitmiyor değil
Kızın şoptan burnu yok anasını satim bu saçma güzellik algısı ne zaman bitecek mutant insanlar üredi
Benim de gözler yeşil kız olsaydım bunu yapardım herhalde :D
Makyajı sevmem doğal olmak varken ne bu tantana ya erkek kadının doğal halini sever makyajlı halini napalım
Severim güzel duruyor ama sürmüyorum
Guzel gorunuyorlar fakat kendime yakistirmiyorum
güzel ama siyah olanı daha güzel bence
keşke normalini bir sürebilsem :D
Kırmızı çok iyii duruyor♥️
Bence hoş
Beyaz tenli kızlarda mükemmel duruyor
Evet severim
Herzaman değil.
Renk güzeldir. Hemde çok
Sevmem
Sevmiyorum