Moda & Stil Elbise giymeye utanıyorum, bunu nasıl aşarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çiçekli uzun Elbise aldım ilk defa giycem utanıyorum, kapalıyım, kendimi yeni gelin gibi hissediyorum evde deneyince bunu nasıl aşarım yardım edin elbiseyi severek aldım etiketiyle duruyor Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ederimmm Elbise giymeye utanıyorum, bunu nasıl aşarım? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Elbise giymeye alıskan deglsn bir kac kez deneyimledikten sonra en kötü ne olur demeye baslayacaksn 2 0 Yorumla
Asosyal07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Açılmaya mı karar verdin peki bence onu öyle bir özgücenle gitmelisin ki bakanlar hayret etmeli rahat ol kimse takmıyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır açılmak istemiyorum sadece uzun boyluyum ve zayıfım elbiseyide giyince tam hanım hanımcık oldum alışık değilim normalde pant ve sweet giyerim Yorumla Asosyal07 +1 yıl O zaman ne diyelim alışacaksın 😉 yeniliklere açık ol bu tarz şeyleri direk yap ki sana güven gelsin Yorumla
Gereksizzinsanlar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Herkes elbise giyiyor ve abes duran bi durum yok tatlım utanma :)) 1 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Ah be ne güzel yaSenin gibilerden çok az kaldıBu utanışlarını asla yitirmezsin 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Giyme rahat etmiyosan. Zorunda degilsin ki. Dursun dolapta ilerde giyersin 0 0 Yorumla
lionku Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl normalde ne giyiyorsun kielbise nasıl bir şey 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uzun siyah, beyaz küçük çiçekleri var Yorumla lionku +1 yıl dikkat çekerse huzurunu bozabilir kızlarlayken giy bence dışarıda giymeiçini gösteriyor mu Yorumla Soran +1 yıl Astar aldım onu giycem içi belli olmuyor Yorumla lionku +1 yıl boyu nerene kadar geliyor pekidar mı oturuyor mu üstüne Yorumla Soran +1 yıl Uzun ayak bikeklerime kadar dar değil Yorumla lionku +1 yıl yine de görmek lazım üstünde uygun mu değil mi demek için Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Hahaha iyi işte ilerisi için prova 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapma be knk Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ne dedim şimdi 😐 rahat ol ilk bir kaç güne alışırsın yeni şeyler denerken hep böyle hislerin olması normal Yorumla
xxgksllxx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Giymek için aldın sonuçta giy gitsin 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öylede giyince hanım hanımcık oluyorum bunue alısık değil Yorumla xxgksllxx +1 yıl Hanım hanımcık değil misin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Giyinis tarzım spor kot ve sweet giyiyorum o yuzden Yorumla xxgksllxx +1 yıl Anladım güzel duruyor zaten hemen alışırsın yani ki daha rahat Yorumla
sananeyrrmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl olm ne kadar özgüvensizsiniz mq 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka bu güne kadar hiç giydiğim şeylerden utanmadım sadece ilk defa elbise giycem o yüzden çekiniyorum Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Utanicak nevar millet neler giyiyor 1 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. utanılacak bir şey değil özgür ve rahat olmalısın 1 0 Yorumla
ceirbeus Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Giymek istemiyorsan geri ver paranı kurtar derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır giycem ne kadar utansamda sence sen öyle birini görsen ne düsünrdün Yorumla ceirbeus +1 yıl Görmedim de yani bakardım yakışıyor mu diye Yorumla
Retroben Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Utanılacak ne var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında bir sey yok kendim büyütüyorum alıscam artık Yorumla Retroben +1 yıl Çıplak gezen utansın Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 691 cevap paylaştı. kızlar yardım edin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Elbise giymeye alıskan deglsn bir kac kez deneyimledikten sonra en kötü ne olur demeye baslayacaksn
Açılmaya mı karar verdin peki bence onu öyle bir özgücenle gitmelisin ki bakanlar hayret etmeli rahat ol kimse takmıyordur
Hayır açılmak istemiyorum sadece uzun boyluyum ve zayıfım elbiseyide giyince tam hanım hanımcık oldum alışık değilim normalde pant ve sweet giyerim
O zaman ne diyelim alışacaksın 😉 yeniliklere açık ol bu tarz şeyleri direk yap ki sana güven gelsin
Herkes elbise giyiyor ve abes duran bi durum yok tatlım utanma :))
Ah be ne güzel yaSenin gibilerden çok az kaldıBu utanışlarını asla yitirmezsin
Giyme rahat etmiyosan. Zorunda degilsin ki. Dursun dolapta ilerde giyersin
normalde ne giyiyorsun ki
elbise nasıl bir şey
Uzun siyah, beyaz küçük çiçekleri var
dikkat çekerse huzurunu bozabilir
kızlarlayken giy bence dışarıda giyme
içini gösteriyor mu
Astar aldım onu giycem içi belli olmuyor
boyu nerene kadar geliyor peki
dar mı oturuyor mu üstüne
Uzun ayak bikeklerime kadar dar değil
yine de görmek lazım üstünde uygun mu değil mi demek için
Hahaha iyi işte ilerisi için prova
Yapma be knk
Ne dedim şimdi 😐 rahat ol ilk bir kaç güne alışırsın yeni şeyler denerken hep böyle hislerin olması normal
Giymek için aldın sonuçta giy gitsin 😂😂
Öylede giyince hanım hanımcık oluyorum bunue alısık değil
Hanım hanımcık değil misin 😂😂
Giyinis tarzım spor kot ve sweet giyiyorum o yuzden
Anladım güzel duruyor zaten hemen alışırsın yani ki daha rahat
olm ne kadar özgüvensizsiniz mq
Ne alaka bu güne kadar hiç giydiğim şeylerden utanmadım sadece ilk defa elbise giycem o yüzden çekiniyorum
Utanicak nevar millet neler giyiyor
utanılacak bir şey değil özgür ve rahat olmalısın
Haha bu ben, sweat/kot giymeye devam
Çiçekli Fistanı Çıkarıp Attın
Giymek istemiyorsan geri ver paranı kurtar derim
Hayır giycem ne kadar utansamda sence sen öyle birini görsen ne düsünrdün
Görmedim de yani bakardım yakışıyor mu diye
çiçekli elbise alsaydım ben de utanırdım
Utanılacak ne var
Aslında bir sey yok kendim büyütüyorum alıscam artık
Çıplak gezen utansın
Dolap uygulamasında sat ozaman?