Moda & Stil Nasıl sizce giyilir mi düğünde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Teyzemin oğlunun düğünü var yakın zamanda şu tulum çok hoşuma gitti sizce düğünde giyilir mi çok mu mini almalı mıyım? Alsam nasıl olur ki Nasıl sizce giyilir mi düğünde? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. kuzen düğününe uygun değil sadece kına gecesinde giyebilirsin 2 0 Yorumla
eL_mACO Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hoş ama daha çok sokak tarzı bu gezmelik mekanlara gitmelik yani düğün için iyi değil gibi.. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 471 cevap paylaştı. Deniz kenarı için , tatil için güzel kıyafet. Akşam dışarı yemeye gidilebilir. Kibar ve hoş.. 0 0 Yorumla
imasavage__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Giyilebilir iyi bir makyaj yüksek topuk ayakkabı iyi bir saç ile olur. 0 0 Yorumla
Huseyintheboneless Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence daha çok günlük kıyafet gibi duruyor ciddiyetsiz görünürsün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben çok beğendim bence almalısın öyle gelinin kiz kardeşi gibi süslemene gerek yok bu ideal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uygun değil diyolar kafam karıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teyzen gil ile aran nasıl çok sıkı iseniz biraz basit kalabilir ama ben olsam giyerdim Yorumla Soran +1 yıl Sıkı Yorumla Soran +1 yıl Ya bende çok beğendim ama bilemedim annemlere de sorucam Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Düğünde mi?Yok artık... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Giyilmez mi Yorumla qlavye +1 yıl Sakın aklından geçirme. Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla qlavye +1 yıl Düğün için uygun değilPantolon t-shirt giy daha iyi. Yorumla Soran +1 yıl İlla abiye mi giymek lazım abiyeyi de bi kez alıyorsun giyemiyosun başka anca düğüne Yorumla qlavye +1 yıl Düğünde çocuk muamelesi görürsün.Normal zamanda da giyebileceğin sade bir elbise alman daha mantıklı bence. Yorumla
By_Sertac Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 71% +1 yıl Düğüne pek gitmez gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla By_Sertac +1 yıl Sanki arkadaşlarınla kafeye gidecekmiş gibi bir kıyafet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunla nasıl tuvalete gidiyon? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuvaletimiz gelmiyo bunu giyince :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 nereye sıçacak bu millet? Yorumla
BenİleAnanaDoğru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Giyilmez. Hiçbir yere giyme çok kötü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giyilmez yaa 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düğüne olmaz 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. giyilir hoş 0 0 Yorumla
muratbarlas3 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl kız güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben tulumu sordum yanlız kızı değil sfdvf Yorumla muratbarlas3 +1 yıl biliyorum. ama demek istedim ki: kız güzelse kimse tuluma bakmaz. ama ben kategorik olarak kızların tulup giymesine karşıyım, itici oluyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kuzen düğününe uygun değil sadece kına gecesinde giyebilirsin
Hoş ama daha çok sokak tarzı bu gezmelik mekanlara gitmelik yani düğün için iyi değil gibi..
Deniz kenarı için , tatil için güzel kıyafet. Akşam dışarı yemeye gidilebilir. Kibar ve hoş..
Giyilebilir iyi bir makyaj yüksek topuk ayakkabı iyi bir saç ile olur.
Bence daha çok günlük kıyafet gibi duruyor ciddiyetsiz görünürsün.
Ben çok beğendim bence almalısın öyle gelinin kiz kardeşi gibi süslemene gerek yok bu ideal
Uygun değil diyolar kafam karıştı
Teyzen gil ile aran nasıl çok sıkı iseniz biraz basit kalabilir ama ben olsam giyerdim
Sıkı
Ya bende çok beğendim ama bilemedim annemlere de sorucam
Düğünde mi?
Yok artık...
Giyilmez mi
Sakın aklından geçirme.
Neden
Düğün için uygun değil
Pantolon t-shirt giy daha iyi.
İlla abiye mi giymek lazım abiyeyi de bi kez alıyorsun giyemiyosun başka anca düğüne
Düğünde çocuk muamelesi görürsün.
Normal zamanda da giyebileceğin sade bir elbise alman daha mantıklı bence.
Düğüne pek gitmez gibi.
Neden ki
Sanki arkadaşlarınla kafeye gidecekmiş gibi bir kıyafet
ben ve çok hoş göz alici
düğün için uygun değil gibi
Giyilir bence. Çok hoşmuş 😄💙
Bunla nasıl tuvalete gidiyon?
Tuvaletimiz gelmiyo bunu giyince :)
🤣🤣🤣 nereye sıçacak bu millet?
düğün için değil bence..
Düğün için fazla spor bu
Renk süper ama elbise sanki pek düğğnlük değil
Düğün için bundan saçma birşey seçilemez
Giyilmez. Hiçbir yere giyme çok kötü.
Neden ki
Tabii ki de hayır
Giyilmez yaa
Düğüne olmaz
Giyy
Hayır günlük bu
Değil
çok düğünlük değil gibi
Çok fena
giyilir hoş
kız güzel
Ben tulumu sordum yanlız kızı değil sfdvf
biliyorum. ama demek istedim ki: kız güzelse kimse tuluma bakmaz. ama ben kategorik olarak kızların tulup giymesine karşıyım, itici oluyorlar
kıytırık