60lar efsaneydi her yerinden kalite akıyordu. Bugünün yapısına daha uygun 70,80,90 çok demode ve gülünç kaçar günümüzde özellikle seksenler ve doksanlar bildiğin keko ve kezo işi
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
90lari begeniyorum ama moda stilleri hep uzun ince kizlar icin cunki o zamanlar mankenlere göre belirleniyordu 60larin renkli desenli ruhunuda seviyorum ama o zamanin ikonlarıda hep düz vucutlu minyon o yüzden bu şekil kadınlar icin tasarlanmiş 50ler tekrar gelse harika olur tam feminen ruhunu yani yuvarlak hatları ortaya çıkaran bir dönemdi 🙄
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bu arada dikkatinizi ceker mi bilmem marilyn monroenun üzerindekine benzer ilk kylie jennerda (güya cağimızin marilyni) görmüştük. Sonra bu tarz her yerde satılmaya başladı, cagimizin ikonlari kardashianlar malesef bu yüzden "kivrimli" hatları hoş buluyoruz herkes birden kalca kası yapmaya başladı mesela vs.
nedense bu konu açılnca her dönemin ayrı havasından güzelliğinden bahsedilir her dönem arı ayrı övülür ama iş 80'lere gelince küçümsenir, alay edillir adeta rüküşlüğün simgesi olarak kabul edilir... sırf çocukluumun yıllarının boynu bükük kalmasın de 80'er dyeceğim :)
Geçmişte ki giyim kuşam gayet güzeldi insanlar giysiyi taşıyorlardı şu an ki insanlar tamamıyla alakasız biçimde giyiniyor bir çok kıyafet teşhir etmek için oysa geçmiş imparatorluk zamanında dikilen kıyafetler aksesuarlar inanılmaz estetik ve zarifti
90lar aslında baya geri geldi, güzel kısımları tabi hahahh alt alta giyilen badiler, parlak tozluklar ve tunikler geri gelmedi neyseki sjdhsjh ama mom jeans gibi şeylerin geri gelmesi hoşuma gitti. 200lerdeki dapdar siyah kotlardan bıkmıştım.
Aslında insanlara yüksek bel pantolon cok yakışıyor Gelmiş geçmiş en kötü moda düşük bel Sanırım artık pek yok yüksek çıktı Bi ara yüksek bel bulunmuyordu
Hepsinin ayrı ayrı güzellikleri var. Bence moda insanın kendine yakışanı giymesidir. Yani bir şey sırf moda diye giyen orda burda kendine güldüren insanlarla dolu ortalık.
Kardesim o isin tek bi formulu vardir o gelen kizi hemen bi arkdasina pasliycaksin arasini yapip kurtulucaksin herzaman tutan formuldur cok basima geldi bosta en sap kalmis arkdaslarima paslardim khem kurtulurdum hem hayir duasi alirdim