Bende neden dikkat ettim acaba dedim giyorlarmı evet giyorlarmış
Neden iç çamaşırı defilelerinde bayanlar giydikleri külotların altına ikinci bir külot giyerler?
Bende neden dikkat ettim acaba dedim giyorlarmı evet giyorlarmış
sonuçta onların görevi kıyafeti taşımak heryerleri açık olabilir ama sevgilisinin karşısına çıkmıyor seyircilere cinsel organlarını dantel kilotla sergilemeleri gerekmiyor. ikinci neden de defilede birden fazla çamaşır sergilediklerinden altlarındaki kilot sabit kalıp soyunurken tamamen çıplak kalmak zorunda kalmıyorlardır
soyunma odasinda pat diye soyunacagindan herkesin icinde en azindan alt kisimda ten rengi camasir oluyor genelde. ayrica ter nedeniyle kaymayi da engelleyen kumastan. astar gibi kabul et. sadece ic camasiri defilelerinde degil, bir cok cekimde de benzer seyler giyiliyor.
öylemi oluyomuş ilk defa duydum ama çamaşırlar yeni diye kimyasal vardır diye yada çamaşırlar mankenlerin vajinal bölgelerine temas etmesin diye olabilir sağlık açısından yada çamaşırı geri dönüşümlü kullanmak amaçlı olabilir
mantıklı ama defilede giyilen bir iç çamaşırı tekrar satılamayacak nasılsa neden hijyene önem verilsin ki?
Cevap
9Cevap
Ben ilk defa duyuyorum. Fakat bana göre bunun sebebi işini yapması gerekir bu yüzden kendi korumasınıda alır. Hani aşağıya düştüğünü düşünürsen ikinci bir önlem almak yerindedir.
vajina dudakları ve klitoris kıvrımları belli olmasın diye giyiyorlar.
diger sebebi de, kıyafet degistirirken şeyini göstermemek için..
biliyrsunuz ki milletimiz çok abaza biri tutar çeker se alttaki kalsın diye :(
evet bende merak ediyorum onu gercekten , şeffaflıktan içi görünmesin diye sanırım :))) gerci sekli belli oluyor ama neyse :))
eee senin için de önemli olan o tabi :)))
Onu bilmiyorumda kalıpları çok büyük onu biliyorum. S beden giyen kız arkadaşıma VS'den s beden siparişi verdiğimde baya büyük gelmiş. Nasıl gelişmişlerse artık.
bunu ilk kez duydum...
Ben de daha önce görmemiştim
ilk defa duydum desem :/
Nerde gördün ya. ilk kez duydum
soyunma odasında rahatlıkk
Öylemiymiş o.O
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar