Moda & Stil Bu mayo çok mu açık? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bikini giymemi istemediği için sevgilim mayo al dedi. Bende bunu aldım. Yinede laf etti bunun heryeri açık diye Kavga etti benimle. Siz söyleyin ya nesi açık bunun Bu mayo çok mu açık? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet normal bence , sadece biraz seksi olabilir. O sevgiline söyle pantolon, tişörtle girsin denize, havuza 😀Havalar zaten sıcak... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 tamam Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 621 cevap paylaştı. Soruna soru ile cevap vermek istiyorum neresi kapalı edit:amacım tartışma yaratmak değil sadece mayo al demiş sen buna bakmışsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bikini değil işte daha ne istiyor gayet iyi bence Yorumla güneyjdm +1 yıl O zaman ne dediğine takılma giy Yorumla
guruke Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mayo zaten açık olur, denize yorganla girecek değilsin. Saçmalamış sevgilin. 2 0 Yorumla
BadmanCan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl değil diyorum tabi ki. saçmalık. buna açık diyen plaj kültüründen 0 alır. 0 0 Yorumla
Maryaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Açık değil ama çok rahatsız oluyorsan beline güzel renkli bir şal gibi bir şey bağlayabilirsin. Daha rahat edersin🥰 1 1 Yorumla Ahmet466 +1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl E yani arkadan kalan falan gözükecek kıskanması normal. Şortlu mayo al 1 1 Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Değil mi ama... Yorumla
GÜZEŞTEGAN Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hiç güzel değil, siyah nedir bir kere 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Renk körüsün sanırım Yorumla
besraa8 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Gayet hoş açıkk değil 1 1 Yorumla besraa8 +1 yıl Hem o mu giyicek sanki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 976 cevap paylaştı. Yoo değil 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Değil güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gayet normal bence , sadece biraz seksi olabilir.
O sevgiline söyle pantolon, tişörtle girsin denize, havuza 😀Havalar zaten sıcak...
😂 tamam
Soruna soru ile cevap vermek istiyorum neresi kapalı
edit:amacım tartışma yaratmak değil sadece mayo al demiş sen buna bakmışsın
Bikini değil işte daha ne istiyor gayet iyi bence
O zaman ne dediğine takılma giy
Mayo zaten açık olur, denize yorganla girecek değilsin. Saçmalamış sevgilin.
değil diyorum tabi ki. saçmalık. buna açık diyen plaj kültüründen 0 alır.
Açık değil ama çok rahatsız oluyorsan beline güzel renkli bir şal gibi bir şey bağlayabilirsin. Daha rahat edersin🥰
😊😊
E yani arkadan kalan falan gözükecek kıskanması normal. Şortlu mayo al
Değil mi ama...
Hiç güzel değil, siyah nedir bir kere
Renk körüsün sanırım
Gayet hoş açıkk değil
Hem o mu giyicek sanki
Gayet güzel bir model bence açıkta değil
Offff çokk sekssı
Hayır değil çok şık
. Hayır….
Yooo