Moda & Stil Denize giderken giyilir mi, nasıl bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor hoşuma gitti resimdeki Güncellemeler+1 yıl resimdeki manken arkadaşlar. Denize giderken giyilir mi, nasıl bu? Cevapla Deniz Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kumaşı deriye benziyor. Deri mayo rahatsız eder diye düşünüyorum ama evet giyilebilir 🙂 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzel gibi ama fermuar bozmuş sanki. Tabi giyenin cesaretine bağlı biraz iddialı gibi geldi bana 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güncellemeye bakınca mankeni canlı zanneden mi çıktı …öyleyse beni vurun lütfen 0 0 Yorumla
eferamazan Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Fantazi şeyine çok saçma bence yatakda giysen daha iyi olur 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Ankara 'da yaşıyorsan evet 2 3 Yorumla kafasınagörebiri12 +1 yıl Hahah aklıma pavyon geldi direk. Yorumunu okuyunca. Umarım doğru anlamışım dır. Yorumla LeydiStark +1 yıl Hem o hem Ankara 'da deniz yok djkdldld Yorumla kafasınagörebiri12 +1 yıl Hahaha. Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Göründüğü gibi durmaz ise pişman olursun 0 0 Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl O ortadaki ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fermuar Yorumla trntrk38 +1 yıl Olmasa daha mı iyi yoksa çekilik mi katmış bilemedim Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Deri değil mi o? 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kötü. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kumaşı deriye benziyor. Deri mayo rahatsız eder diye düşünüyorum ama evet giyilebilir 🙂
Güzel gibi ama fermuar bozmuş sanki. Tabi giyenin cesaretine bağlı biraz iddialı gibi geldi bana
Güncellemeye bakınca mankeni canlı zanneden mi çıktı …öyleyse beni vurun lütfen
Fantazi şeyine çok saçma bence yatakda giysen daha iyi olur
Ankara 'da yaşıyorsan evet
Hahah aklıma pavyon geldi direk. Yorumunu okuyunca. Umarım doğru anlamışım dır.
Hem o hem Ankara 'da deniz yok djkdldld
Hahaha.
Ebet fiziğin nasıl boy kilo
Arkadan görünüş nasıl?
Göründüğü gibi durmaz ise pişman olursun
Süt gibisin maşaallah
Çok yakışmış ama biraz solgun gibisin
Hiç sevmedim
Giyilebilir
Yatak fazntesizi için giyilir bu be.
Sen bunu boşver jartiyerle gir denıze
tüm gözler sende olur :)