Nedense böyle bir algı var uzun boylu hatunlar topuklu giyemez diye. Sizce de uzun boylular topuklu ayakkabı giyemez mi?155 boyu ile uzun boyluların hakkını savunan Bukre 😂😂
Çok kısa boylulara çok yüksek topuk hiç yakışmıyor hele de platformlular , ayaklarının altına tugla takmis gibi oluyorlar , uzun boylulara daha yakışıyor ama boyları çok uzun olanlar topukluyla bu sefer de çok sırık oluyorlar , yanı aslında kadın dengeli giymeli topuk olayını
Bu, kısa boylu erkekler tarafından uydurulmuş bi efsanedir gençler önce bunu bi açıklığa kavuşturalım, bence uzun boylu kadınlar topuklu giyince daha alımlı oluyolar ve aksine kısa kadınlar anlamsız topuklar giyince sirkteki tahta bacak takan adamlar gibi görünüyolar ve yürüyemiyolar da zaten :D
Ya var ya bu konudan acayip dertliyim her ayakkabı almaya çıktigimda basta annem sonra arkadaslarim olmak uzere zaten uzunsun niye topuklu ayakkabi aliyosun diye soyleniyorlar. Seviyorum yakisiyor niye giymeyeyim tamam. standart uzeri bir boya sahip olabilirim ama bu da benim zevkim
Sana kim ne derse desin sen topuklu giymeye devam et. Şu herşeye burnunu sokan tiplerden nefret ediyorum bence uzun boylu kızlara topuklu daha çok yakışıyor
Giyebilir tabi tercih meselesi fakat benim boyum 1.70 ve ben topuklu giymeyi sevmiyorum çünkü çevremdeki erkekler ve kızlardan uzun oluyorum ve bu beni kötü hissettiriyor :D
Orantı önemli. Tabiki uzun kadınlar da giyebilirler ama boyuna göre olmalı , fazlası orantısız gösteriyor ve dolayısıyla estetik durmuyor. Üstelik bacak ne kadar uzun olursa topuklu ile yürümekte hakimiyet kurmak zorlaştığı için abartmamakta fayda var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Giyebiliriz tabii ki ama mesela benim boyum 174 topuklu giydiğim zaman neredeyse çoğu erkekten bile uzun oluyorum ve herkes bir dönüp dönüp bakıyor rahatsız edici e birde çok sık giymiyorsun günlük hayatında özel günlerde ancak giyiyorum alışık değiliz topuklu üzerinde yürümeye denge sağlarken de zor oluyor :D uzunların topuklu giymesini normalleştirelim her gün giyelim ayağımız alışsın bari ya :D
Asıl kısalara yakışmıyor😂😂 zorla kendilerini uzun gösteriyorlar hiç hoş değil. Ama uzun kız öyle mi? Zaten mis gibi vücudu var bi de topuklu ayakkabıyla daha bi asilleşiyor bence
Zürafa gibi görünüyoruz. Bende 1.64 boyundayım ve zaten topukluyla yürüyemem ama hoş olduğu için düğünlerde giymeye çalışırım. Lakin en yüksek topuk boyum 8 cm'dir.
Uzun boylularda giyebilir toplu niye giyemesinler ki onlardada ayak var ama şöyle olanilir topuk 3 saantim attırdığı için boyu daha uzun göründükleri için karşı tarafa abez geliyor olabilir
1.75 boyum ve istediğim zaman topuklu giyiyorum. Boyumu daha uzun göstermesi için değil hoşuma gittiği için. Bence uzun boylular topuklu giyince daha sexy oluyor.
Şahsen ben uzun boyluyum ama topuklu giyiyorum sadece çok yüksek topuk tercih etmiyorum çünkü yürümekte zorlanıyorum tabiki bu benim tercihim isteyen yüksek topuk tercih edebilir
Ne demek giyemez bir güzel giyerki herkesin kalbi atar. Cidden uzun boylu kızlara bayılıyorum. Her türlü topukluda giyebilir.. Giyemez diyen kısalara bakmayın.
@yanlizimcokyanliz evet gercekten uzun boylu kadinlari ben çok seviyorum şahsen 1.77 boyum ama 1.73 civari sevgilim olsun isterdim de onlarda 185 civarina bakiyor genelde