Kızlar cevap versin dedim, mardinliler verdi...
Allahını seven videoyu izlesin öyle karar versin bugün ronaldonun als challange videosunu izledim o nasıl bir aksandır ya :D lil vayn diycek utanmasa gelip karizmadan söz ediyosunuz
şimdi her dakika saçını boyatabilen her saç modelini yapan yaptıran ve işi bu sürekli fitness dan çıkmayan adamların bakımlı görünmesi çok normal Herkesi bulunduğu işe göre yargılarsak tabi ronaldo ama yakışıklılık açısından bilemem çünkü yüzlerine acayip bakım yapılıyo bir sivilce çıksa direk operasyon :)
Ağır apaçi hemde. Herhangi biri ronaldonun stiliyle sokağa çıksın kimse sümüğünü bile atmaz. Yok muslera yok ronaldo yok neymar işte kızlardaki karakter zafiyetini göz önüne seren kanıtlar.
Adam 4 çizgili adidas giyiyor, başkası yapsa "aaa faqir xDe"
Ben Christiano Ronaldo'yu beğenirim ve severim ama bunun nedeni tipi değil.
Mesleğinde gerçekten en iyilerden birisi ve ayrıca insanlık olarakta çok iyi biri olduğunu düşünüyorum.
Tipide dediğin gibi çok iyi olmasa da fena değil. Yine de her türlü Ronaldo diyorum ben.
Tabii ki mesleğinde iyi, ancak mesleğinde puyol da iyi.
Mutlaka iyidir ama en iyilerin Messi ve Ronaldo olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kazandığı ödülleri ve büyük miktarda yardımlar yapmasıda ona sempati duymamda büyük etken.
Özellikle Türklere ve müslümanlara karşı çoğu insan önyargılı iken o çok samimi davranıyor.
Tabi bunlar benim fikirlerim sevmeyen sevmeyebilir :)
Cevap
17Cevap
Meşşi diyorum ve rekabete boyut kazandırıyorum :P
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/.../...433413_n.jpg
Ronaldo yakışıklı değil ama karizmatik birisi..
Kendine has bi' tarzı var ve bi' çok kişi onu taklit ediyor. Bu da o adamın karizmatik biri olduğunu kanıtlıyor..
Zaten yanında İrina Shayk'ın olması her şeyi açıklıyor..
Parası olan iş adamlarının yanındaki rus kadınları da işadamlarının yakışıklı ve karizmatik oldugunu mu gösteriyor? Ronaldoyu yakışıklı yapan tek şey reklamı, ama beckham öyle değildi.
Beckham'ı ronaldo ile mi kıyaslıyorsun sen? Beckham Dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklı adamı ama şu an yakışıklılıktan bahsetmedim ben, karizmadan bahsettim..
Ronaldoda karizma mı var?
Güngörenin arka sokaklarından çıkmış bir çocuk o benim gözümde :D Ne karizması abi
Anlaşamadık seninle..
O halde en başa dönelim, karizma nedir? Yakışıklılık mıdır yoksa başkaları tarafında beğenilip Taklit edilmek midir?
Dünyaca tanınıyor. popüler kültür üst düzeyde. boy fizik vücut 10 numara. hersey tamam. hayranin cok. neden i*ne gibi kaşını falan alır böyle bir erkek anlamam. zaten olmussun olacağını neyle ugrasiyosun
Sana sunu soyliyim belki itici belki biraz kibirli ama emin ol insaniyet sahibi biri bana göre rogersla karsılastırman bir yanlış yani, beckhamla falan kıyaslasan eyvallahda rogers falan filan çöp adam yanında :/
Sen birçok mankenden daha güzelsin ama Selena gomez gibi tipler niye büyütlüyor sende bu tip varken? :) sonucunda cevabı bulursun :)
:D komiksin
bence de çok itici ama karakter olarak şunu yaptı bunu bağışladı falan yazılar var pek inanmasam da takdir ediyorum bazen :D futbolu yeter bana
kesinlikle ronaldo, tam bir makina, zımba gibi adam
ronaldo dedinmi duracaksın. 5 dakika sonra aynaya bakıp lanet olsun diyip mutfağa gidip demli bir bardak çay içip başını tavana dikecek küçük bir of çekip başını sallayıp kedinin kafasını okşayacaksın.
Kesinlikle Rogers! Ronaldo apaçi ya. :/
aynen
bence en yakışıklı benim idolüm benim :)
kimseyi büyütmem :)
herkes aptal ben akıllı gibi düşünürüm :P
Ben Mario götze diyorum
O da iyi ronaldo kekosundan
bu neki yaa ronaldonun karakterini çok beğeniyom ben yaa :))
- için sağol nediyim artık :DD
Bence futbol ve futbolcular baştan saçma :D
orası öyle :D
sende daha saçmasın
Ulan karşında görsen nereye domalıyoduk diycen hala burada laf kalabalığı yapıyosun. Adam bir dünya starı, futbolda, reklamlarda, mankenlikte herşeyle tam bir profesyonel ama bunları senin aklının almayacağı kesin.
Asfdasdfsad işte ayrı bir ronaldo hayranı eşcinsel
Ronaldo'nun nesi yakışıklı Ian şıklara bak
millette para bol
karizmayı bile satın alırlar
ikisi de yakisikli degil.
we loved ronaldo
bu tipne * ronaldonun tirnagi olmuor
beğenmiyorum
Ronaldo adamin dibi
seviton mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar