Fotoğraf çekinirken halhal, kolye tercih ediyorum. Fotoğraf işlemi bitince çıkarıp çantama koyuyorum. Babam fazla yüzmeyi sevmediği için sahildeki eşyalarımıza göz kulak oluyor annem, ben, kardeşim de yüzüyoruz. 😂 Sahilde yüzerken aksesuar takılmasına karşıyım ama ne yalan söyleyeyim fotoğraflarda güzel duruyor. 👍🏻
Bu işin biraz gösteriş ve instagram kısmına giriyor, bende öyle takıp takıştıran biri değilim ama bir halhal hoş duruyor mesela, yani eleştiri bazlı bir konu değil herkesin kendi tercihi.
Sahilde aksesuar kullanmasını çok mantıklı değil... Hem düşürebiliyorsun, hem de güneşlenirken iz kalıyor. Ben halhal ve şahmeran takmayı severim ama sahilde çok kaybetmişliğim olmuştur. Bu çok üzücü oluyor, o yüzden sadece fotoğraf çekildiğim zaman takıyorum. Ondan sonra çantama geri koyuyorum. Ne yalan söyleyeyim fotoğraflarda aksesuarlar gerçekten başka duruyor. Hele de ayağına, eline, koluna yakışıyorsa...
Bence takmamalılar çünkü sahilde onlar için tehlikeli olabilir; bir yerlere takılmalar, kopmalar falan derken kişiye zarar verir. Ha çok kötü düşünmemek gerekirse de kaybedebilir çünkü değerlidir falan
Kararma yapmayan ve rüküş durmayan aksessuarlar kullanılabilir, çünkü aslında güneş gözlüğü veya şapkalar da aksesuar olarak kullanılıyor :) Güzel bir kombinle siz de kendinize yakışan bir görüntü elde edebilirsiniz :)
Sonuçta isteyen istediğini yapma özgürlüğüne sahip. Kimine yakışabiliyorken, kiminde abartılı durabiliyor. Tercih meselesi. İsterlerse bu şekilde denize bile girebilirler. 😅
Deniz ile ilgili aktiviteleri olmayacaksa sadece oturmak içinse o kişilere de ayrıca saygı duymak gerekir Benim için mantıklı değil deniz delisi biri olarak❤️
Fotoğraf çekebilmek için yanımda birkaç parça bir şey götürürüm Fotoğrafı çektikten sonra geri çıkartıp yanımda getirdiğim çantaya koyarım Onun dışında gereksiz buluyorum yani denize girdiğimde denizde düşüp kaybolmasını istemem aksesuarlarımın