Trendyol'da gördüm bunu ve sorayım dedim, fikriniz nedir? Bu kızı yolda görseniz ne dersiniz, ne düşünürsünüz?
www.hizliresimyukle.com/.../Transparan.jpg
www.hizliresimyukle.com/.../Transparan.jpg
alttaki sutyen yerine gobegi acik bluz olsa daha guzel olurdu. ama yine de biraz fazla transparan. gobek deligi gorunmese daha hos dururdu. zaten gunumuz modasi gobek deliginin gorunmemesi. ustte gobegi acik bluz altta yuksek bel pantalon veya etek
:D haklisin. istiklalde neredeyse ciplak geziyordu millet ve kimse donup bakmiyordu. ama bu tarz giyinmem ben. rahat edemem. surekli ay acaba abes mi kaciyor diye dusunmekten keyif alamam o gunden. o yuzden guzel gorundugum ve kendimi rahat hissedebilecegim kiyafetler secerim
Şık olmuş derim.
bu şöyle cevap verim cenk: bir arkadaşım derki şu kas yapan adamları anlamıyorum benim öyle vucudum olsa beni öldürseler t-shirt giymem aga çıplak dolaşırım :) bilmem anlatabildim mi :)
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ligi_606872_m.jpg
buna göre bakarsan mükemmel, ama bunun da bokunu çıkartırlar vesselam...
Tuniğimi kalmış bunun..://
Cevap
19Cevap
Benim oyle fizigim olsa ciplak dolasirim :D :D neyse konuya donelim boyle degilde altina kisa atletimsi seyler var adini bilmiyorum o tarz bir seyle giyilebilir.
sütyen yerine içine başka bişey giyebilir bu tarzda transparan değilde daha farklı bu kadar salaş olmayan transparan üstler var onlar daha hoş bence. düzgün bir şekilde kombinlenirse şık olunabilir
Güzel çok ama turkiyedekiler icin fazla gibi değil transparan ince sifon olsa dahi çok dikkat çekiyor
altina pantolon yerine sort sahilde rahatlikla giyilir hani.)
ama bunu giymek biraz cesaret isi hocam cinselligin afrikasinda yasiyoruz malum.)
Hoş bence.. Yakışan giysin diyecem de kimse giymez pek :D
nerde gördüğüme bağlı. izmirde İstanbul'da antalyada görsem şaşırmam. dikkatimi bile çekmez belki. ama konyada görsem garipser bakarım galiba.
Ama ne kadar transparan Ona bagli? Gogusleri ne kadar gorunuyor
Alt kısım da transparan olsaydı diye düşünebilirim :D
(bu kızdan) daha farklı kombinasyon yaparak kullanıyorum. bu kızı da görsem beğenirim hani
bunun sadece göbek kısmı transparan olanı dün akşam gördüm :)
Ben gördüm bir kaç kişi de, giyenlerde maşallah iyidi yani, vücut güzel olunca seksi duruyor;)
hoş duruyor ama türkiyede bunu kaldıracak seviyede insan sayısı malesef az
belki ama neden her yerde olmasın yakışanlar giydikten sonra ama kaldıramıyoruz ülke olarak
o birazda bizim eğitim ve daha önce görmemişliğimizden kaynaklı daha önce görenler asla aldırmıyor yanından geçerken ama aşırı kaçanlarda olmuyor değil
aslında bayanların giyip insanımıza alıştırmasıda fena olmaz diye düşünüyorum
kesinlikle :) keşşşkeee
aslında evet ama vucudu ona müsait değil kendisi kabul etse birçok şey yaparım yaparız ama olmayınca olmuyor malesef
ben ona kabul etse neler yaparım alırımda kendi kabul etmiyor ufak tefek bir kaç şeyi zorla kabul etti ama fazlasını asla
sana birşey soracağım biseksüelim demişsin ama gay değilim aslında farklı ama temelde aynı değilmi istersen özelden yaz cevabını
çok az insana yakışıyor..
Yuh. q onu da çıkarsaymış derım
Yakışana yakışır derim geçerim
böyle bir kız b, zim yollarda gözükmez :)
hos duruyor.
Hoş değil
Güzel ve çok hoş duruyor
gormuslugum var 5-6 tane
Ne diyecem, ne düşünecem. Yoluma devam ederim.
sankı ıc camasırsız daha ıyı olurdu :D
sokaktada olur neden olmasın :D
sokakta gor eve al :D
Aranıyor bunun saatide ucuzdur derim
Vücudunu parasız pazarlıyor derim
Hoş değil.
Çok dikkat çekiyor. Kadın kendini obje haline getirmiş resmen.
Hadi mankenin işi o da, yolda böyle giyinmiş birini gördüğümde hoş karşılamıyorum. :)
Evet vücut ölçüleri bir şey değiştirmiyor. :)
Yok tabi ki. :) Topluma uygun olmadığı için böyle düşünüyorum.
teşhirci.
Teşhircilik
evet kötü
Sexi bir parça geliyor derim
Yolunda
Soranlara değil, sorulara dikkatim daha çok
Türkiyede olmaz
Soyunsaymis.
Fizigi iyi giysin
yatak
Kaşar
Kaşar, yollu, o. rspu şeklinde uzatabilirim 😉