Göbekte ve belimde uzunlamasına büyükler dikişler var malum yaz geldi denize gireceğim. Dikişlerden dolayı bikini giyemez miyim görüntü kirliliği mi olur.
CMK 157. madde en komik fikra geregince suctur hayir giyemez. 6 yildan baslar icerde de kurtlu hercumerc corbasi ve karincali salata var. Hem dikis izi olacak hem de bikini giyecek oyle mi. Ah bu marjinaller biz bikini giymeyi onlardan ogrenecek degiliz. 😃 Giyer neden giymesin bu Turkiye toplumunda baskasi ne der tarzi yasam stili ne zaman biter acaba? Yazik insanlara, heveslerine, isteyipte yapamadiklarina, kaygilari yersiz tabularina. Sozun ozu mutlu oldugun sey sana ve baskslarina zarar vermiyorsa yap gitsin
Görüntü değil de daha çok zihniyet kirliliği var gibi sanane Elalem den Millet senin orana burana mı hasret Yok zaten hasret olan varsa da ondan da hayır gelmez yani Kız sen kendini beğen sen bikininiyi millete gösteriş olsun diye mi giyiyorsun Yoksa podyuma çıkacak olan Manken misin Haspam Kendini değersiz hissetikten sonra Boş hikaye bunlar istediğini giy Denize de gir Ohh miss gibi Kendini sev ve düşünme
istersen tüm vücudun dikiş iziyle kaplı olsun. sen kendini seviyor, beğeniyorsan insanların düşüncelerini lütfen umursama. ne insanlar oluyor görüntü kirliliği oluyor, senin elinde olmayan sebeplerden dolayı görüntü kirliliği yapman mümkün değil. insan bazen çok küçük şeyleri kendisi her gün gördüğü için çok büyütebiliyor, hak veriyorum. lazer gibi işlemlerle olabildiğince kapatabilirsin bence.
Bu bikini soruları da her gün karşımıza çıkıyor... Bence herkes istediğini giyebilir. Sorman bile hata yani. Bence sen rahatsız olmadıktan sonra ve sana karışan bir insan olmadıktan sonra istediğini giy yani.
Benimde 2 göğüs arasında neredeyse 1 karış kadar uzunluğunda kalp ameliyatı izi var, ama ben asla böyle herkes benden iğrenir diye gizlemeye çalışmıyorum.
Nede olsa bu benim farkım 😎
Millet moda diye dikiş izi dövme yaptırıyor haberin var mı? 😂
Bizde doğal dikiş var. 😉
Beni gören herkes "keşke bende de olsa, çok havalı gözüküyor. " diyor... 😌
Bak kardeşim kendini ya her halinle sevip, kimseyi kafana takma, ya da seni üzerler haberin olsun.
Beni seven bu dikiş izimle sevsin, sevmeyen de gitsin kafasını duvarlara vursun 😂🤣🤣😂😅😂
Benim boynumda 10 cm lik dikiş izi var enine bir iz. Boyun olduğu için gizleyebilecegim bir iz değil. Ben öyle yaşıyorum ve asla gocunmam aksine gurur bile duyarim. Çünkü ben sağlık sorunum sebebiyle ameliyat oldum. Öncesi, ameliyat günlerim ve ameliyattan sonraki nerdeyse 1 ay ne yaşadığımı ben bilirim. Güçlü hissediyorum. Sen de hic gocunmadan, kafana takmadan ne istiyorsan giyin. Insanlarin acılı günlerinden kalan izleri kimsenin hor görmeye hakkı yok. Zaten hor görmüyorlar da bence o kadar insanlık var neyse ki.
Ameliyat izi görüntü kirliliği değil. Görüntü kirliliği mide bulandırıcı şeylerdir ama ameliyat izinin bununla hiçbir alakası yok. Elbette siz nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinmelisiniz, buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Kendinizi sevin, her şeyinizle, olduğunuz gibi...
hayır ya ne alakası var, kim ne der düşüncesinden bi çıkın artık kendiniz için yaşayın. nasıl rahat hissediyorsan öyle davran, kimse başına ne geleceğini seçemez değil mi? o yüzden umursama o anca laf atmayı bilen insanları, insanlar susmaz. sen duymamayı, takmamayı ögreniceksin. eminim çok yakışıyordur, iyi eğlenceler.
Kendini her halinle sev! O izler seni sen yapan parçalardan biri. benim de vücudumun çoğu yerinde çatlak izleri var ve geçmiyor ama ben o izlere baktıkça zamanında sağlıksız durumda olan bedenimi sağlıklı bir hale getirmek için verdiğim çabayı görüp kendimle gurur duyuyorum.
Ablacım su bedeninizle ilgili onay almayı bırakmazsanız insanlar da bedeninizle ilgili kendini söz hakkı sahibi ve onay verecek kişi zannetmeyi bırakmaz. Giyebilir ! Dikiş izi olan da giyebilir selüliti olan da giyebilir çatlağı olan da giyebilir pürüzsüz olan da giyebilir saçma sapan sorular sormayın ya
İnsan olana görüntü kirliliği denmez.. ayıptır. İsterse bir kadın 250 kilo olsun isterse bir abi maymun kadar kıllı olsun. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Rahatlıkla giyiniz
Tabi ki giyebilir öyle şey mi olur ya dikiş izi ya ameliyattır ya doğumdur bu normal bir şey dikiş izi olan kadınlar kendini hiçbir şeyden mahrum bırakmasınlar giyin hanımlar biz her bokla çok güzeliz💘
Biz azıcık bir kilo ile giymiyorsak, (ki, dar kesim bikiniler vücudumda enfes duruyor, ama bir kadın olarak kusurlarımı bilmem lazım. Kusurlarını bilmeyen kadın mı olurmuş canım) onlar da giymemeli, ya da o çatlaklara bi çözüm bulsunlar bi zahmet.
Karnımın alt kısmında ameliyat izim var ve belli oluyor. Bikini de giyiyorum ama biraz daha yüksek bel tercih ediyorum açıkçası... Tabii ki isteyen istediğini giyer ama ben böyle tercih ediyorum şimdilik..
Haline şükret benim burun kenarımda dikiş izi var maskeyi indirince soruyolar hemen ne oldu diye artık yoruldum cevap vermekten. kimseyi takma giy yani boşver
Görüntü kirliliği mi🤦🏻♀️ Asıl bunu düşünenin zihniyeti kirli sen nasıl rahatsan onu giy Etrafı boşver, görüntu kirliligi diyen varsa kafasını cevirsin 😶😶
Sen sen ol asla vicudundaki bir izden utanma heleki bunlar senin ne kadar guclu oldugunun bir kaniti iken. Lutfen artik herseyin muhtesem olmadigini anlayin ve kendiniz icin yasayin biraz
Ya neden böyle saçma sorular soruyorsunuz anlamıyorum. Görüntü kirliliği ne demek ya. O vücut sana ait ve sen bir insansın insan. Eğer bir insan görüntü kirliliğe neden oluyorsa yaşamayalım o zaman. Bırak da bedenin, vücudun nasıl rahat hissediyorsa öyle yaşasın. Görüntü kirliliği dediğin şey görünende değil gören kişidedir. Ayrıca her ne olursa olsun vücudunu sev...
Benimde sırtımda boydan boya 3 çizgi izi var jiletli tel kesmişti ama yakışıyor o yüzden dert etmiyorum dizimde de yılan ısırığı izi varda kimse anlamaz onu küçücük bisey
Tanıdık tanımadık herkes sorar şimdi diyorsanız evet sizin için sıkıcı ve yorucu bi durum. Düşüncesiz ve meraklı insanlara yara izinin hikayesini anlatmak anlamsız. Onun dışında sorun edeceğiniz hiç birşey yok.
İsteyen istediğini giymekte özgür görmek istemeyen de kafasını öteki tarafa çevirsin bir zahmet kimsenin keyfine göre giyinecek değiliz , nasıl rahat ediyorsan ve nasıl kendini daha özgüvenli hissediyorsan öyle giyin derim 😊
Bu tamamen seni ilgilendiren bir durum. İzlerin ile barışıksan meraklı gözlere aldırış etmeyeceksen bikinini giy. Eğer tersi olur bende diyorsan mayo giy. Hatta bir gün mayo bir gün bikini giy hangisi ile rahat ediyorsan öyle devam et.
Sçamalma... Giy tabii ki. Ama yine de çok rahatsız ederse moya üsütnw şort falan giy sen bilriisn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok olmaz keyfinize bakın boşuna bahane izinler almayın dikiş izi var ise kötüdür iyidir özgür ülke olmak istiyoruz ve öyle yaşayın partilere millete bakmayın..