yaşlarınıza göre mi bu ayrım acaba?
Elbise kadınlara yakışıyor mu?
yaşlarınıza göre mi bu ayrım acaba?
Isteyen ıstedıgını gıysın herşeyın altınada uzun topuklu ayakkabı gıyen kadınlarıda ben anlamıyorum...
yazlık bır elbısenın altına sandaletler ne kadarda guzel yakışıyor..
Nedır bu markete gıderken bıle topuklumu gıymek :)))
abartılmış kadınlık sendorumu mu guzel görunme sevdasından eksıklık kapatma çabası mı...
Fiziğe uygun seçim yapıldığında yakışıyor :) özellikle uzun elbiseler ayrı bir güzel duruyor..
Valla yakışıyorsa neden giymesin ki? Bazı bayanlar görüyorum elbise içinde çok güze duruyorlar. Bazılarına ise yakışmıyor. Yani bedenine uygununuindirim sezonunda bulduysan kaçırma. :)
İlk linkteki elbise çirkin ama linklerde yakışmayan örnek yok. Ben severim şahsen.
Elbise altına babet falan olmaz elbisenin asaletine uymaz.
Cevap
17Cevap
ya öğleden sonra çıkıp dolaşııp alışveriş yapıpı biyerlere oturmak içinse kısa elbise hoş durmuyor, sanki yeni almış millete göstermiş olmak için, ya da " baaaaaak bende de bacak vaaaar" demek için gibi. oyuzden dizltı hatta ayaklara kadar inen bir elbise onun altına da düz sandalet veya hoş bir terlik bence özgüven şıklık ve kalite göstergesi...
Ama akşam dışarı çıkıyorsa bu yazdığım model paspal sınıfına kayıyor bir anda, eğer akşam içinse bir kızda olmazsa olmaz TOPUK! 3 cm bile olsa olmalı bence, ve etek de en fazla biraz dizaltında ! Tabi yine BENCE ;)
Elbise kadınlara yakışıyor. Elbise demek kadın demek, kadın demek elbise demek! :) Yazlık bir elbisenin altına günlük gezinti ve yürüyüşler için sandalet güzel gider ama akşam bir davete katılımda ince topuklu bir yazlık ayakkabı yakışır. Babetleri pek sevmiyorum, ancak kısa boylu minyon tiplere yakışan basit bir giyim.. Babet yerine şöyle yazlık, açık renk bir spor ayakkabı giy çok daha iyi bence.
Boy moy önemli değil hertürlü yakışıyo tabi yakışanı bulup giyecek kısa boylu boyuna oranlı bişeyler bulacak.. ama topuklularını hiç beğenmiyorum kadınların, babet varken nedir bu topuklu aşkınız, aya çıkıcanız az daha yüksek olsa sanki.
Ben kadınlara elbiseyi gercekten çok yakıştırıyorum. Hem dişiliğini ön plana çıkartıyor,hem de o elbisenin icinde çok tatlı ve masum gözüküyorlar. Bana kalırsa tüm kadınlar elbise giymeli,ama bu mümkün gözükmüyor. Elbise giyen kadınlar favorim dir.
bu aralar beyaz elbise giyen kızlara takılıyorum altına şirin bi babet olay tamamdır dizinin biraz üstünde olursa elbise şu yaz aylarında bide saçlarını açarsa offffffffff küt küt küt atar bu kalbim :))
sen elbiseye asik oluorsun anlasilan :D haha
Doğru elbiseyi seçmeyi biliyorsa elbette elbise, ama altta babet üstte ferah olsun misali hikaye . At çöpe gitsin
babet var babet var ayrıca yakışanada o babetler ne kadar guzel duruyor..
tabi ki yakisir :) babet topuklu ayrimi da elbiseye gore :D bir de kucuk ayaklara yakisir koca ayaklilar kalin bilekliler pek elbise giymesin
Ooo! yakışmazmı hemde çok eğer boyunuz kısaysa sakın babet giymeyin derim ama değilse elbiseye göre babet yada topuklu ayakkabı yada parmak arası giyilebilir çokta hoş olur.
Biraz bacak birazda boy istiyor. Cok riskli diyeyim sana
ben elbise giyen kadınlara bayılıyorum hele ki imdide yaz düz renkliler şal desenli elbiseler muazzam güzellikteler...
ben kisa/uzun etek veya elbise veya sort pantalon altina postal giyiyorum itirazi olan varmi?
asker yesili postallarim olmadan asla! (:
yakıştırdıktan sonra neden olmasın, bence her türlü güzel, enazından basit kot tşörtten her türlü üstün bence... tabi BENCE ;)
Fizik yerindeyse giysin. Yakıştırıyorum ben. Yaşımda 24
kot pantolon - t-shirt giymesinden kadına elbiseyi daha çok yakıştırıyorum
tabıkı yakısıyor ama kısa boyluysan ve uzun elbıse gıyeceksen benım gıbı derdın var
duz ayakkabılarla degıl topuklularla gıymelısın
ama elbısen dız ustu veya mınıyse senden ıyısı yoktur ıstedıgın her ayakkabıyla gıy cık
bana çok yakışıyor ama nişanlım yasakladı çirkin oluyormuş:)
elbise bencede kadına daha çok yakışıyor ama doğru kombinasyonlarla tabiki :))
elbise uzun boylu ve düzgün vucutlu kızlara yakışır..
yaz demek elbise demek, elbise demek yaz demek
Mümkünse hiç giymese.. :))
Olur mu? :D
Elbise kadını kadın yapar.
doğru vucuda dogru elbiseyse güzel olabilir :)
... Kim giyecek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar