Leopar fazlasıyla dikkat çekiyor o yüzden ben tercih etmem. Bu iddialı deseni giyerken dikkatli olmalı çünkü söz konusu leoparsa şıklık ve rüküşlük arasında çok ince bir çizgi var. Mesela...
Leopar deseni jean pantolonlarınızla birleştirerek daha spor bir tarz yaratabiliriz. Gel de şimdi bunlara zevksiz de...
Ayrıca leopar desenli ayakkabı, çanta gibi aksesuarlar çok tarz...Şimdi buna zevksiz dersen Allah çarpar valla.:)
Leopar, her ortamda fazlasıyla ilgi çeker, ipin ucunu kaçırmamalı. Yoksa orman kaçkınına döneriz. Leopar Paris Hilton'u bile affetmemiş...
Leopar vücudu olduğundan daha iri gösterdiği için giyerken vücut yapımızı dikkate almalı. Örneğin kalçamız iriyse leopar desenli tayt giymek gözleri kanatıyor.
Yapılan kombine göre değişir ancak sadece leopar deseniyle yapılan kombinler bana çok rüküş ve demode geliyor.. Kadının yaşı kaç olursa olsun sadece leoparla yapılan kombin hem yaşlı hem de nahoş durabiliyor.. çekici görünmek isterken kenar mahalle dilberine dönenler için saygı duruşunda bulunuyorum..
Valla ben giyiyorum herkes yakıştırıyor öyle de kötü giyinmiyorum tarzıma dış görünüşüme aşırı önem veririm bazı insanlar 30 yaş üstü kıyafeti diyor ama bence gençler giyince daha güzel oluyor hatta artık gençler giyiyor normalleştirdik
Leopar desen her ne kadar moda sektöründe yeniden yer bulup ayakkabıdan kemere çantadan kıyafete kadar zaman, zaman yeniden moda olsada, şahsen popülerliğini yitirmiş artık klişe olmuş bir kumaş deseni... Fakat yine de ;Tarz sahibi bir bayan ise ve leopar deseni nasıl kombinleyeceğini biliyorsa zevksiz diyemeyiz. Önemli olan nokta leopar deseni iyi kombinleyebilmekten geçiyor bence..
Bakın iletişim amaçlı paylaşımlar kaldırılır. Böyle sıkıntıkar için nasıl iş bulabilirim, nerede çalışabilirim diye sorular sorabilirsiniz ama kimseden yardım isteyemezsiniz.