Moda & Stil 8 cm topuk boyu çok mu uzun olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Boyum 179 ilk defa topuklu giyeceğim Güncellemeler+1 yıl Ayakkabı profil fotoğrafı 8 cm topuk boyu çok mu uzun olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
duygueraykrlngc Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ilk defa giyeceksin ve 8 cm yürüyemezsin rezil olursun 1 0 Yorumla
Capt_Andrey Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl At gibi olursun nasıl bir etki bırakmak istiyorsan ona göre giy 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Boylu boslu hatun derler ama potansiyel taliplilerin geri durabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Evliyim zaten geri dursunlar :) Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Sıkıntı yok o zaman giy de hatun görsün elalem :)) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Gizlisin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Nasl gizli olmayı kaldıracağım 😬 Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Alt tarafı bir ayakkabıydı ne kadar uğraştın ya 😂 özelden at Yorumla Soran +1 yıl :D alt tarafı bir ayakkabı değil, ayakkabı söz konusu değil giyindiğim zaman gülerler mi ağlarlar mı dalga geçerler mi. Aaa zürafaya bak mı derler yoksa bir birlerini dürtüp kızdaki öz güvene bak cık cıkk mı derler 😬 Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Uzun boylu olduğun için mahcup olmak da ne bileyim yani… bence kıskanırlar net 😉 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl süper ayakların büyük mü topuklu ayakkabın kaç numara ten rengin ne? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafını paylaşmaya çalışcağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl giy tabi bişey olmaz ayakların 41 numara mı hmm spor ayakkabı da kaç foto atabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafıma ayakkabıyı koydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli ama Yorumla
Raysunî_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bu kadar uzun kız varmış mi türkiyede 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef evet Yorumla Raysunî_35 +1 yıl Niye maalesef Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Boyun yeterince uzun ama sen bilirsinn💖 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni üye olduğum İçin resim yükleyemiyor. Profil fotoğrafım olarak yaptım bakabilir misiniz oradan Yorumla yavuzjcw +1 yıl Hesabin gizli nerden bakalım Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Zaten uzunsun ne gereği var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım Yorumla SarıSakallıKumral +1 yıl Uzun kızların topuklu giymesi çok itici kısalara itici uzun boylulara zaten itici Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kız ben 1.60 ım ben kullanıyorum da sen napcan😂😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda :( 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım Yorumla
Burak190333 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Milletin boynu agrır seninle konuşurken 0 0 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Stiletto normal 8 0 2 Yorumla Soran +1 yıl [url=https://www. hizliresim. com/558njl5][img]http Yorumla PortgasDAscee +1 yıl Acilmiyo Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ilk defa giyeceksin ve 8 cm yürüyemezsin rezil olursun
At gibi olursun nasıl bir etki bırakmak istiyorsan ona göre giy
Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım
Boylu boslu hatun derler ama potansiyel taliplilerin geri durabilir tabi
Evliyim zaten geri dursunlar :)
Sıkıntı yok o zaman giy de hatun görsün elalem :))
Teşekkür ederim :)
Gizlisin 😀
Nasl gizli olmayı kaldıracağım 😬
Alt tarafı bir ayakkabıydı ne kadar uğraştın ya 😂 özelden at
:D alt tarafı bir ayakkabı değil, ayakkabı söz konusu değil giyindiğim zaman gülerler mi ağlarlar mı dalga geçerler mi. Aaa zürafaya bak mı derler yoksa bir birlerini dürtüp kızdaki öz güvene bak cık cıkk mı derler 😬
Uzun boylu olduğun için mahcup olmak da ne bileyim yani… bence kıskanırlar net 😉
👍
süper ayakların büyük mü topuklu ayakkabın kaç numara ten rengin ne?
Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım
Fotoğrafını paylaşmaya çalışcağım
giy tabi bişey olmaz ayakların 41 numara mı hmm spor ayakkabı da kaç foto atabilir misin
Profil fotoğrafıma ayakkabıyı koydum
gizli ama
Bu kadar uzun kız varmış mi türkiyede
Maalesef evet
Niye maalesef
Boyun yeterince uzun ama sen bilirsinn💖
Yeni üye olduğum İçin resim yükleyemiyor. Profil fotoğrafım olarak yaptım bakabilir misiniz oradan
Hesabin gizli nerden bakalım
Zaten uzunsun ne gereği var
Uzun kızların topuklu giymesi çok itici kısalara itici uzun boylulara zaten itici
Kız ben 1.60 ım ben kullanıyorum da sen napcan😂😅
Kuzenimin düğünü var ve kıyafetin altına topuklu olmak zorunda :( 41 numara giyiyorum ve daha az cm topuk bulamadım
Milletin boynu agrır seninle konuşurken
Stiletto normal 8
[url=https://www. hizliresim. com/558njl5][img]http
Acilmiyo
Normal
Teşekkür ederim
Sence?
Giyme
Baya uzun olursun