Hâlka küpelerin küçükten büyüğe hepsi vazgeçilmezim. Hiçbir aksesuar takmasam bile onları mutlaka takarım. Bunun dışında her aksesuarı yakıştırıyorum kendime ama saati daha çok.
Yüzüklerim var bir sürü seve seve takarım bazen birkaç tanesini birden takarım hatta ve halhal bunlar en çok kullandıklarım. :)) Genel anlamda aksesuar severim.
Yazın ayağımda gümüş hal hal barış manço geldi aklıma🤗 kıyafete göre gedyişir gümüş bileklik özel tasarım ince deri bileklik gümüş küpelerimden vazgeçemem🤗
O benim değil maalesef, internetten buldum ama sahibi görse eminim çok mutlu olurdu bu güzel düşüncen için.
Kolye demek bir parçan oldu. İlginç. İnsanlara olan öfke ve bikkinliginin yerini artık kolyeler bileklikler aldı demek. Bunlar seni umarım çok mutlu ediyordur. Bunu gerçekten isterim.
Hayirr esyalara fazla deger bindirmek asla bana gore degil. Sadece hosuma gidiyor incecik kolye olmasi ve 4 tane farkli detayi var kelebek kalp kar tanesi ve yildiz bunlar guzel dogum gunu hediyesi olunca da, cikarmadim hic :)
Cok fazla aşırı sade, hatta belli bile olmayacak kadar ince bi kolye. Daha oyle bir şey üretilmedi sanırım bulamıyorum çünkü😂 Kolyelere bakarken benimkinin şans kolyesi olduğunu öğrendim bu arada. Bana şanssizlık getirmiş ama nedense😅
Sans kolyesi diyorsun, iyi şans kolyesi değil. Sana şans getirmiş ama kötü şans getirmiş senin dediğine bakarsak ama dedigini yapmış yine de xd sözünün eri imiş. . d
Emin ol görseldeki aşırı ince, daha incesini yapan çocuk kör oldu, bu incelikten bulur isen gayet iyi olur ama bu defa içinde şans olan bir kolye almanı önermem, mutluluk kolyesi falan da alma bu defa da mutsuz oldum dersin xd
Bence bana da söyle bir fikir geldi, kesin tasarladigimiz şeyleri yapan yerler vardır sen aklındaki kolyeyi çizersin falan onlar da yaparlar, belki böylesi daha güzel olur çünkü bir gün o kolyeyi çıkartmak isteyebilirsin gibi geldi şu an bana düşününce ve dövmeli bir kolyeyi cikartman biraz sıkıntılı olabilir xd
Ben de dövmeciyim çıkarmak o kadar da zor değil😅 lazer teknolojisi gelişti Kolye konusunda abartmış olabilirim ama dövme bileklik ve halhal yapacağim kesinlikle. Ve kendi kolyemi tasarlama fikri güzelmiş. Bana özel olması başka kimsede olmaması falan çok guzel bir fikir))