Tatile gideceğim mayo bikini, aksesuar vs alacağım ama çok fazla da para harcamak istemiyorum bunlara. Hem çok para harcamadan hem de nasıl zengin ve şık gözükebilirim? Nasıl kombinler yapmam lazım?
Çok para harcamadan plajda nasıl kombinler yaparak zengin gözükürüm?
Zengin görünmek olur mu emin değilim, ancak daha asil, daha havalı görünebileceğine dair bir iki fikrim var.
Kolaj ve amatör kombin emeğidir, rica ediyorum! :P
Öncelikle kimonolar görüntünü baştan aşağı değiştirir, renkler modeller sana kalmış, birkaç dergide (online) özellikle saçaklı modellere çok rastladım, ki bence de saçaklılar daha tatlı duruyor, ayrıca hafif iç gösterir tarzda ince bir kumaş olsun, bornoz gibi değil.
Pareo en basit çözüm aslında, hoooop sar beline, bitti. Bu kadar. Renkler vs tercihlerine kalmış, ancak dediğin tarzda bir görüntü için biraz olsun yılın renklerini bilmen iyi olur diye düşünüyorum. Şu Bence'me bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Son olarak ise tamamen şahsi zevkim olan, şahsi zevkim derken görmekten çok hoşlandığım bir minik detayı eklemek istiyorum.
Halhallar. Her zaman çok asil, zarif durduğunu düşünmüşümdür. Elbette el bileklerini de aynı şekilde süsleyerek daha dikkat çekici bir hale bürünebilirsin, ister rengarenk boncuklarla ister minimal bir zincir ile.
Benim söyleyeceklerim bu kadar. Saydığım tüm bu seçenekleri yüksek paralar ödemene gerek kalmadan alabilirsin zaten. İyi eğlenceler şimdiden!