Bel açık ürünlerin bu kadar çok olması hakında ne düşünüyorsunuz. 😀🤷♀️

Şu bir gerçek, moda ve tüketim medya ile belirleniyor. İnsanlar ekranda gördüğünü kendi hayatında da görmek istiyor. Crop top fazlası ile kullanılan görsellerden biri zaten.
Aç youtube şimdi, ana ekrana bak sadece.

Göreceklerinin birkaçı şunlar olacak. Bunu herkes görüyor. Ve modayı, mağazaların vitrinlerini bu görüntüler belirliyor.
Kaçınılmaz bu.
Açıkçası pek çok giyim mağazasında sweatler dahi ya kısa ya dar. Normal bir tişörte bile rastlamak mucize gibi bir şey. Çünkü günümüzde bu tarz crop, büstiyer gibi pek çok kıyafet var. Sırf bu yüzden bile erkek reyonları çok daha cezbedici geliyor. Sayın mağaza yetkilileri lütfen duyun sesimiziii 📣 ~Kadınlar içinde renkli, bol ve kaliteli swetler, kıyafetler gelsiiin
Ciddi mii o kadar abartacaklarını tahmin etmemiştim 🤣
Özenti demek yerinde olur, yakışan da giyiyor yakışmayan da, moda yakışanı giymektir, diğerlerinde gördüğünü değil, bunu unutuyorlar. Açıkçası bunun kimseye yakıştığını da görmedim, kıyafet denir mi? Orası da muamma.. Ben şahsım adına sevmiyorum.
ahaha 😄 Buna bir ara baya saydırmıştım. Hepsi yarım kıyafetlerin. Mağazalara sesleniyoruz duyun bizi.. Kırpmayın yeter.. 😃 Keyifli günler..
Teşekkür ederim canım 🖤🌺
Cevap
20Cevap
Geçen gün kardeşime bir t short alayım dedim. Hepsinin göbeği yok. Fakat kardeşimin var :D
Millet fakir olunca tam olanı alamıyor.
Şaka şaka kızlar modern çağdaş cesur olmak için giyiyorlar. Birazda ahlaki bozulmayı hızlandırmak için bilerek bu elbiseler üretiliyor.
Beni rahatsız ediyor çünkü mağazalar açık kıyafetlerle dolu olduğu için giyebileceğim çok az şey bulabiliyorum onlar da pahalı oluyor.
Kıyafetlerin genelde yarısı olmuyor kadın kısmında zaten neden öyle gram fikrim yok valla.
Ya göbekliler ne yapsın :D Pek bir bilgim yok. Halbuki şimdi alışverişten geldim ama yine görememişim.
Valla bu gün bi kız gördüm kıllı göbeğine giymiş. Umarım bu moda hemen terk eder ülkeyi.
Kumaşlara zam geldi heralde üretim kısa çalışıyor.🤣
Güzel değil ama güzel olanlarıda var miillet de göbek deliğini göstermekle uğraşıyo sanki göbek delikleride güzelmiş gibi bide
Avrupa modasına göre gittimiz için normal olarak görüyorum.
Fiziği güzel kızlar için gayet güzel 😅
Yeni moda oldu mağazalarda tam kıyafet bulunmuyor artık
Tercih meselesi bende giyerim ama çok crop satılması abartı artık normal bir üst bulamıyoruz
aynen dedğin gibi 100 ürün varsa 90ı crop 10u oversize. ortasını bulmak çok zor :D
Çok tercih edildiği için olabilir. benimde severek kullandığım bir ürün
Evet bazen artık gına geliyor neye elimi atsam hep kısa
Daha farklı duruyor fiziken ama göbeği olanalr giymesin
Sen mi giyicen
Sanane asko
Hicbir sey dusunmuyorum begenen giyiyo işte size ne
Demek tercih eden çok. Yakışan alsın giysin bence de. Güzel kombinler oluyor.
Saygısızlıktan başka bir şey değil
Ben bu ülkedeki olaylardan dolayı çok açık giyinebilen bir kız değilim
Tayt ve üstüne uzun bir şeyler
ya da pantalon tişört
Malesef mağazalarda crop dışında bir halt yok
Bir sn önce kış gelsin
Yüksek bel etek pantolon üzerine kullanılmalı bence. Göbekli kızlar kullanınca hiç hoş durmuyor. Bide bol paça yüksek bel pantolon üzerine çok şık duruyo bence.
Yakışan giyiyor güzel ama benim tarzım değil mesela. Ürünlerin neredeyse hepsi crop tarza döndü giyecek kıyafet bulamıyorum bu sinir bozucu benim açımdan
Bence şık bir giyim tarzi bende crop olmasada bel acik kiyafetler tercih ediyorum
Bende giyiyorum severek. Uygun fizikte bence güzel duruyolar
Hoş duruyor evet. Belli ki moda oldu ya da olsun istiyorlar :)
Zarafetten uzak buluyorum.
Ben yakıştırmıyorum kullananlara✂️
Yakışana güzel, ben kendime yakıştırmıyorum mesela
Gavurlastik iyice onceden crop falan bilmezdik
Ben uzun bol şeyler giydiğim için pek aram yokk
yüksel bel pantolon tayt la giyince güzel duruyor
Göbek göstermeyi seviyor gençlik ondandır.
tercıh meselesı.
arz var kı talep olusuyor.
Tam olarak öyle değil.
@tecrubebılgı?
Kendileri yapıyor giymeye mecbur bırakıyor. Sonra talep var diyor. Git bak beli uzun elbise bulamazsın. Diyor ki eteğin belinde ki işleme görünsün diye üst elbise kısa yapılıyor. Kadın eğildi mi beli açıkta kalıyor.
@tecrubebılgı tam kaptalist moda akımı desene .
zamanında oduncu gopmlek ıspanyol paca tuhaf gomlerkler gıydırılmıslıgı bıle var 80 lerde insanların .
Moda kapitalizmin sömürme yöntemi. Salla hştsşn
@tecrubebılgı :)
Sürekli olmasada giyiyorum
Seviyorum giyiyorum rahat💅🤓
Fazla yer tutmadığı içindir 😂
Kırpıkçılar giysinler
Ya çok boilar ben beğenmiyorum
görüntüsü benım pek hoşuma gıtmıyor
Kadınlar böyle şeylere ilgi gösteriyor ki öyle
Yani ben pek tercih etmiyorum
Güzel
Denk gelmedim